Wko

Hur ska man gå på en hungerstrejk säkert

Hunger slående är ett välkänt, men inte mycket praktiseras hjälp av protest. Att gå på en hungerstrejk kan vara farligt, men om du väljer att göra det, så ska du vidta nödvändiga försiktighetsåtgärder för att undvika att göra någon allvarlig skada på dig själv.

Steg

Hur ska man gå på en hungerstrejk säkert. Avsätta ungefär en månad i förväg för att förbereda.
Hur ska man gå på en hungerstrejk säkert. Avsätta ungefär en månad i förväg för att förbereda.

Framställning

 1. 1
  Avsätta ungefär en månad i förväg för att förbereda.
 2. 2
  Börja första veckan med att klippa ut skräp eller bearbetade livsmedel och livsmedel med hög socker. Köp din frukt och grönsaker ekologiskt om du har råd.
 3. 3
  Sluta äta rött kött och skär ut fruktjuicer, läsk osv. Under den andra veckan Den enda vätska du bör ta är vatten och mjölk (om du inte är laktosintolerant).
 4. 4
  Klipp ut alla andra livsmedel förutom färsk frukt och grönsaker, och sluta ta mjölk i den tredje veckan.
 5. 5
  Minska portionerna successivt under vecka fyra. I slutet av veckan, förmodligen din mage kommer att ha krympt och du kommer inte att vara hungrig så mycket längre.

Fasta

 1. 1
  Ta i rikligt med vatten. När du svälter dig torkar snabbare, så det är viktigare än någonsin att hålla dricka rent vatten.
 2. 2
  Undvik motion som pesten, kommer du att bli fysiskt utmattad för det mesta, och det är extremt ohälsosamt att träna samtidigt på en snabb.
 3. 3
  Ta en multivitamin som har lagt järn och kalcium, samt massor av olika vitaminer i det, kommer detta att hålla dig frisk och ge ditt immunförsvar hjälp den behöver samtidigt som du får så lite.
 4. 4
  Försök hålla dig stilla. Låt marscher till de demonstranter som blir mat, måste du vila.
 5. 5
  Gå till sängs tidigare och ligga i senare för att fylla på lite energi.
 6. 6
  Håll dig borta från köket, om du äter nu, kommer du inte bara har misslyckats de andra demonstranterna, men du kommer troligen att svälla till whale-proportioner om du äter för mycket.

Avsluta den snabba

 1. 1
  Gör en frukt-och / eller grönt smoothie den första dagen. Försök att undvika sura frukter som citrus, eftersom detta kommer att ge dig buksmärtor, hålla sig till vattniga saker, t ex melon, vattenmelon, gurka. Tillsätt lite mjölk och havre, men går väldigt lätt på havre. Beroende på längden på din fasta, kan du inte hantera för mycket mat.
 2. 2
  Drick mer hemgjorda smoothies på den andra dagen, och prova några lätt soppa.
 3. 3
  Börja äta fast igen på dag tre, hålla sig till frukt och grönsaker.
 4. 4
  Fortsätt med frukt och grönt, så småningom äta mer och mer på en dag.
 5. 5
  Ät lite rostat bröd och en skål med havregrynsgröt med russin och nötter när du känner dig redo att återinföra dem.
 6. 6
  Återinföra resten av dina vardagliga livsmedel långsamt baklänges på hur du beredd fungerar ganska väl.
 7. 7
  Besök en läkare för en snabb checkup när du äter normalt igen, bara för att se till att du inte har skadat dig själv.

Tips

 • Förbereda kan ta längre tid om du är van att mycket stora delar av livsmedel, om så är fallet, ta varje steg till två veckor, eller kanske tre (även om förhoppningsvis blir det inte så svårt)
 • Glöm inte att i frågan! Håll upp skyltar som erkänner dina uttalanden och övertygelser.
 • Efter tre eller fyra dagar kan du faktiskt känna dig mer energisk och frisk, korta fastan två eller tre gånger per år är mycket avgifta din kropp.
 • Undvik skrika högt eller mässande, vilket görs i många protester. Du kommer att slösa nödvändig energi. Istället får andra människor att skrika ut ditt uttalande. De måste vara full av energi, och har en tydlig, stark röst.

Varningar

 • Det är självklart att ditt välbefinnande är viktigare än någon aktuell fråga. Om du bara inte kan göra det längre, sedan stopp.
 • Fastän det är möjligt för kroppen att överleva utanför för det egna internt lagrat fett i upp till en månad, kan detta vara mycket farligt. Det är bevisat att upp till 3 dagar är faktiskt bra för kroppen eftersom det spolar ut gifter, men det beror på den individuella kroppen hur länge du kan hålla din fasta.