Wko

Hur man sparar regnskogen

Följ dessa tips och idéer för att hjälpa till att rädda regnskogen finns i världen.

Steg

Hur man sparar regnskogen. Använd mindre papper och kort.
Hur man sparar regnskogen. Använd mindre papper och kort.
 1. 1
  Använd mindre papper och kort. Att använda mindre papper betyder färre träd huggs ner för pappers användningsområden. Prova att använda träd fri papper om det är tillgängligt. Det bör anges på förpackningen. När du går på en picknick, ta med servetter som är gjorda av träd gratistidning. Om du måste ta regelbundet, ta bara en åt gången, inte en handfull. Kom också ihåg att återanvända och återvinna glas och plastflaskor eller föremål när du kan.
 2. 2
  Ät mindre rött kött. För varje kvartal pund hamburgare som finns i snabbmatsrestauranger, är 55 kvadrat meter av regnskogen förstörs. Det är ungefär samma storlek som ett litet kök! Regnskogen mark förvandlas till betesmark för kor. Dessa kor slaktas och görs i köttprodukter. Vid beställning av mat från en meny, hjälpa din familj välja hälsosamma och vegetariska baserade objekt i stället för kött.
 3. 3
  Forskning ett djur eller en växt för att lära sig mer om det och varför dess bli utrotningshotade. Sedan gör din del för att hjälpa den på något sätt du kan.
 4. 4
  Uppmuntra en vän eller familjemedlem att anordna en lemonad stå, baka försäljning, eller en talangjakt för att samla in pengar till en finansiering organisation.
 5. 5
  Skriv ett brev till din lokala zoo för att ta reda på om de har några förslag eller idéer för dig att hjälpa till att rädda växter regnskog och djur.
 6. 6
  Don `t göra eld i skogen. It` s farligt.
 7. 7
  Don `t jakt i skogen.
 8. 8
  Skänk pengar till regn tjänsten skogsskydd.

Tips

 • Besök ett naturhistoriskt museum och besöka avsnittet Rain Forest. Ta en tidskrift med dig och registrera eventuella anteckningar som du märker om djurs beteende talet och växters tillväxt. Om så är fallet, kan du också ta bilder med en kamera och sedan limma dem tillsammans med skriftliga bildtexter. När dina resultat är klar, kan du publicera dem och eventuellt skicka dem till ett företag eller co-op som hjälper att ta hand om miljön.
 • Gå med i en online-diskussion eller grupp om Rain Forest.
 • Wikipedia är ett bra ställe att börja när hitta information om ditt djur eller växter i regnskogen.
 • Skapa eller namninsamling för att sätta en regnskog på de naturskyddsområden (t.ex. IUCN Kategori II: Nationalpark, IUCN Kategori Ia: Strict Nature Reserve). Om någon av dessa kategorier är på plats på området kommer att få skydd upp till en viss grad (baserat på kategori typ).