Wko

Hur organisera din bärbara dator

Är du trött på att förlora dina läxor eller inte kunna hitta de anteckningar du behövs för att studera för att testet i två dagar? Känner du precis övervinna monstret som är sorg? Detta hur-till kan hjälpa!

Steg

Hur organisera din bärbara dator. Använd en pärm för alla dina klasser - Ibland lärare samlar anteckningsböckerna.
Hur organisera din bärbara dator. Använd en pärm för alla dina klasser - Ibland lärare samlar anteckningsböckerna.
 1. 1
  Använd en pärm för alla dina klasser - Ibland lärare samlar anteckningsböckerna. Om kontrollen tar mer än en dag, ska du lämnas utan ditt material för andra klasser. Det finns oftast ett avsnitt i kursplanen som du fick i början av året som beskriver hur en viss lärare vill att du ska ställa in din bärbara dator. Annars följer du stegen nedan.
 2. 2
  Om din pärm får slut på utrymme, lämna de tidigaste enheterna, på ett säkert ställe, hemma. Kasta ut alla doodles eller bitar av papper som inte hjälper dig på recensionen tid.
 3. 3
  Använd dina avdelare för att göra aggregatdelar för alla dina bärbara datorer.
 4. 4
  Håll löst blad papper efter den sista noten i den aktuella enheten för studien, i varje anteckningsbok.
 5. 5
  Sätt en tre-ring plasthöljet i din pärm att bära andra förnödenheter såsom pennor, flashcards, och CD-skivor.
 6. 6
  Sätta några läxor grund i rätt anteckningsboken avsnitt så att det blir lätt att hitta.
 7. 7
  Håll din bärbara dator organiseras genom att kontrollera var och en och kasta bort oönskade papper i slutet av skoldagen.
 8. 8
  Ta bort häftklamrar och stämpla alla åhörarkopior innan du lägger i din pärm. Du kan göra detta enkelt genom att slita bort delen med häfta eller använda en häftapparat remover.
 9. 9
  Undvik att använda flersidiga häftade åhörarkopior utan att ta ut dem av ringarna av bindemedlet. (Så att ringarna inte slita hålen på sidorna).
 10. 10
  Håll dina anteckningar i rätt avsnitt. Också gör ditt bästa för att fylla i alla avsnitt i anteckningsboken innan ditt nya jobb eller ny klass.

Tips

 • Skriv datum och ämne på alla dina anteckningar och åhörarkopior.
 • Försök att skriva snyggt. Om du rusar, och din handstil blir oläslig, stoppa och göra arrangemang med en vän i närheten för att kopiera dem senare eller be läraren att hjälpa dig. Detta kommer att hjälpa dig att studera och granska senare.
 • Om din lärare gillar att kolla din pärm, se till att du har allt material de vill.
 • I stället för ett bindemedel, kan du också välja en mer kompakt lösning genom att köpa dragspel mappar.
 • Försök att få en penna-hållare med tre hål. (Eller en tre-hål linjal. Om du får linjalen, dock inte plastdelarna tenderar att bryta och så småningom "härskare" kommer bara att vara en mycket smal tre hål.)

Varningar

 • Kasta inte bort varje test eller frågesport får du tillbaka, du kan studera här för en mitten år eller final!