Wko

Hur man blir en bättre elev

Vill du bli en bättre student, imponera på din lärare, och få in den skola du önskar? Detta är den artikel du vill.

Steg

Hur man blir en bättre elev. Studera definitioner och slutföra vissa övningar.
Hur man blir en bättre elev. Studera definitioner och slutföra vissa övningar.
 1. 1
  Gör din hemläxa. Om du har läxor beror på måndagen som tilldelades på fredagen, börja inte uppdraget klockan 11 på söndag. Ta dina läxor på allvar och försöka svårt problem, även om du inte är säker på dem. Om du verkligen har problem, be en vän eller en förälder. Betonar inte om dina läxor though. Låt inte dig själv att gå under 40 minuter en natt per uppdrag. Fortfarande, inte lata bort om det, heller. Hantera din tid.
 2. 2
  Studera definitioner och slutföra vissa övningar. Om du har ett stort test eller uppsats kommer upp, gissa hur du kommer att spendera din tid? Studera! Tester är en stor del av ditt slutbetyg. Tillbringar varje ledig stund att titta på lärobok, studera. När du har mer fri tid, gör några extra övningar. Gör bildkort av ord och komma ihåg att känna sig helt förberedd när du kommer in i klassen varje dag. Ett gott tecken är om du vet alla frågor, är du förberedd.
 3. 3
  Ta anteckningar i klassen och se till att de är snyggt, så att du kan läsa dem senare. Anteckningar bedöms på i vissa skolor, och om din är, se upp. Skriv ditt namn och datum på toppen av varje, och aldrig dubbelsidigt papper. Använd en fin, skarp, icke-rörigt penna och öva prydlig handstil. Tänk på det som BOARD = PAPPER. Skriv vad läraren skriver.
 4. 4
  Titta under de kommande kapitlen i dina läroböcker [se varningar] och skumma igenom den. Detta sätt, nästa dag, kommer du att förstå mer när din lärare förklarar. Inte riktigt läsa dem, bara titta över dem, och se vad du kommer att lära sig nästa. Läraren kanske inte vill att du ska läsa det ändå, så se upp!
 5. 5
  Var uppmärksam under lektionstid. Om du inte betalar uppmärksamhet blir det nästan omöjligt för dig att förstå lektionen själv. Kom ihåg att delta i klassen! Detta är bra för din relation med din lärare. Deltagande kommer också fördriva tiden.
 6. 6
  Be att begära ett förtydligande. Om du är förvirrad på något i klassen, fråga läraren. Lärare älskar frågor, men inte för många. Tänk på att inte bugga henne hela tiden med ändlösa frågor. När frågar dem, vara artig, enkelt, och komma till saken. Bara fråga vad du är förvirrad på dock, eftersom lärarna kan berätta om du är förvirrad.
 7. 7
  Presentation frågor! Säg att du måste fylla i en karta på namnen på alla stater i USA och deras huvudstäder. Gör det snyggt, lägga till färg och du kan även täcka den med kontakt papper. Försök att skriva det om du har dålig handstil. Vara snyggt!
 8. 8
  Titta inte på klockan alls under klassen. Det är respektlöst mot läraren, och om du fortsätta leta, det kommer att verka som en längre klass. Sätta en klocka om du behöver, för att smyga en titt.

Tips

 • Det är bättre om du täcker ditt arbete med kontakt papper, eftersom det kommer att skydda den från att skadas, brytas och det kommer att se bättre ut.
 • Om du kan, lånar inte pennor eller pennor.
 • Titta på högtalaren och vara säker.
 • Studera med en vän eller en grupp efter skolan om du har ett test.

Varningar

 • Överdriv inte med vad du sätter på ditt projekt. Det är bara ett projekt, inte en tävling för att se vilka projekt som lockar mest uppmärksamhet. Överdriv inte.
 • Vissa lärare inte gå genom boken, och tenderar att hoppa över kapitel åt gången. * Om du vet att din lärare är så här, frågar framåt innan studera framtida ämnen, eller ens undvika att göra detta tillsammans.
 • Om du vill lägga till stämplar till ditt arbete, inte överdriva för mycket. Det kanske till och med ser hemsk.