Wko

Hur kan man vara en av de bästa eleverna i din skola

Någonsin ville visa alla att du inte är ett dumhuvud, och att du är en kille som inte låter någon sätta dig ner? Om du följer denna guide från början av året, då får du respekt och goda kvaliteter.

Steg

Hur kan man vara en av de bästa eleverna i din skola. Var beredd på den första dagen i skolan!
Hur kan man vara en av de bästa eleverna i din skola. Var beredd på den första dagen i skolan!
 1. 1
  Var beredd på den första dagen i skolan! De flesta barn är inte. Du vill visa lärarna att du planera i förväg, är beredda, och om uppgiften. Om du inte förstår någonting när dina lärare förklara, tveka inte att fråga, tycker de ser att du är båda intresserade av ämnet, och vill lära sig. Gör din hemläxa! Det kan vara i mellan klasserna, hem, bibliotek, bara göra det!
 2. 2
  Håll dig uppdaterad! Inte slack inte av under veckan och sedan klämma före provet. Inte bara detta inte fungerar, det gör dig trött och därför mindre möjlighet att koncentrera sig på testet. Det är mycket bättre att studera lite varje dag än klämma och stressa ut innan en tenta / quiz / test. Om du kan disciplinera sig själv till att studera en halvtimme om dagen det kommer att hjälpa dig mer än du kan föreställa dig. Ställ upp goda studerar vanor nu eftersom när du kommer till college blir det dubbla eller tom tredubbla arbetsbördan för gymnasiet och du kommer inte att kunna hålla upp alls.
 3. 3
  Håll din classwork organiseras efter datum, i en anteckningsbok, eller mappen! Vissa lärare ta klassrumsarbete. Studera varje kväll! Även om det finns inget test nästa dag. Du vet aldrig om pop frågesporter. Om din lärare undervisar enligt en lärobok i ordning. Tvinga dig själv att läsa lektionen inför klassen. Detta hjälper dig att bli mer på uppgiften, och kan även göra din lärare tycker att du är riktigt smart. Låt aldrig en extra slip kredit uppdrag av, det ger dig extra poäng för att kompensera att B. (Ja, du måste raka för att vara # 1) Om du är frånvarande, vara säker på att få tonerna från en pålitlig vän, studera lektionen, och be din lärare om någon klass arbete du kan ha missat. Detta visar att du bryr dig om dina betyg.
 4. 4
  Försök att aldrig glömma dina läxor, kalkylblad, underklänningar, eller något som din lärare förväntar vände hemma dagen är det på grund! Få lite post-it-lappar och sätta en påminnelse på din dörr. Så att du inte kommer att glömma. Om möjligt, försök att lämna in den innan det är tack! Stressa inte igenom ditt klassrumsarbete. Istället försöka göra det perfekt, och "A" värdig. Ta minst två pennor till klassen!
 5. 5
  Vara en perfektionist. Om du vill bli bäst i skolan måste man hålla i minnet att det finns andra människor som också strävar efter att vara den bästa, som vill vara nummer ett precis lika illa som du gör, kanske ännu mer. När du tror att du har studerat tillräckligt för att göra ett A på ett prov, tänk på att det finns nog en hel del människor som studerat "nog." Om du vill vara nummer ett, måste du jobba hårdast och göra det bästa. Tänk ett par punkter upp på ett test inte spelar någon roll? Kanske inte, men om du lägger så mycket energi på varje uppdrag, kommer du att ha en högre GPA än de människor som gjorde precis tillräckligt för att göra ett A eller ett B, vilket gör dig bäst i skolan.

Tips

 • Bär något bekvämt medan du studerar så att du kan studera längre utan nervösa eller bli distraherad.
 • Behandla andra snyggt.
 • Studera hårt och hålla dina grejer organiserad!
 • Var inte rädd för att gå till handledning. En tio minuters odelad uppmärksamhet från din lärare kommer att hjälpa dig mycket och är värt att visa upp tidigt till skolan eller stanna sent.
 • Använd studera strategier som akronymer och små ord som hjälper dig att memorera saker snabbt.
 • Alla har sagt och gjort, prova hårdast.
 • Behåll den plats du studera på det sätt du vill och hålla dina mappar och skola organiserade saker. Om röran distraherar dig, sedan hålla ditt skrivbord rent. Spela din favoritmusik mjukt i bakgrunden.
 • Imponera på dina lärare och hela klassen. För att imponera på lärare, vara punktlig och regelbundet slutföra dina läxor. För att imponera på dina vänner, kan du hjälpa dem på alla sätt du kan, till exempel: att dela dina anteckningsböcker, pennor och även din lunch.
 • Studera dina lektioner i förväg. Leta efter främmande ord eftersom det finns en möjlighet att din lärare frågar klassen om någon vet vad som är meningen om det konstigt ord. Sen om du gör forskning på att dagen innan den lektionen, kan du svara på dina lärare fråga som snabbt gör att du ser att du vet en hel del. Imponera på dina lärare!

Varningar

 • Var ödmjuk. Inte skryta inte.