Wko

Hur man blir en kvinnlig rappare

Vill du vara en kvinnlig rappare? Spotta rim som Lil Kim, Brianna Perry, Iggy Azalea eller Nicki Minaj? Den här artikeln visar dig steg för steg hur man kan vara en fantastisk kvinnlig rappare!

Steg

Hur man blir en kvinnlig rappare. Börja med tillförsikt.
Hur man blir en kvinnlig rappare. Börja med tillförsikt.
 1. 1
  Börja med tillförsikt. Du kommer inte komma någonstans utan en positiv inställning på livet. Kom ihåg, gjorde Nicki Minaj åstadkomma inte hennes popularitet direkt.
 2. 2
  Övar hela tiden. Håll en komposition anteckningsbok händig. Detta kommer att vara din "Book Of Rhymes."
 3. 3
  Ha inspiration. Känn din favorit rappare, och ser upp till dem. De började längst ner, alltför.
 4. 4
  Umgås med människor som är intresserade av rapping. Fråga dem om de gillar att rappa, som deras favoriter är, etc. De kan hjälpa dig i det långa loppet.
 5. 5
  Utför på spelningar när du har en tillräcklig mängd material att arbeta med. Detta ger dig möjlighet att arbeta på scennärvaro, samt exponera din musik till nya människor.
 6. 6
  Skapa ett YouTube-konto och videor inlägget av dina bästa rappar och freestyles. I själva verket använder alla typer av sociala medier, såsom Twitter / Tumblr / Facebook för att expandera och bygga en rapport med dina fans.
 7. 7
  Ta kritik. Fråga andra vad de tycker och be dina vänner att kolla upp det. Du vill ha en fan base, ja, men du vill att viss kritik för att hjälpa dig att växa i din karriär.
 8. 8
  Ha en mentor. Kanske ett syskon eller en kompis. Fråga dem om deras uppfattning om saker och ting, och fråga hur de kunde göra det bättre.
 9. 9
  Hitta studios där du kan spela din musik. Gör en demo / inspelning av dina bästa freestyles och sånger. Du kan även spela in högkvalitativ material hemma med musikprogram du kan hitta på nätet.
 10. 10
  Se till att marknadsföra din musik så mycket du kan. Se till att nämna att du är en rappare när man pratar med nya människor.
 11. 11
  Ta upp ett riktigt namn knark skede som kommer att representera vem du är som en rappare.
 12. 12
  Välj en stil som passar dig. Du kommer att få bedömas på ditt utseende som en hona, så lägg i en tanke om vad du bär. Din klädsel ska matcha din stil.

Tips

 • Var inte en bluff. Se till att dina texter kommer från hjärtat, och aldrig avsiktligt stjäla beats från en redan befintlig låt. Även remixes ska vara originella och fräscha.
 • Sätt upp ett Youtube-konto för ditt arbete, är Internet ett mycket användbart verktyg för att starta din rappa karriär.
 • Om du är riktigt ung och du inte har den utrustning, låt dina vänner och familj vet att detta är vad du vill göra eller fortsätta som en karriär. Deras stöd kommer bara att uppmuntra dig.
 • Hata inte på dina haters. Det visar bara att de kom till dig.
 • Prova din absolut bästa! Det kommer att finnas haters som kommer att sätta dig ner för att du är en hona, eftersom de är avundsjuka, det finns många möjliga orsaker. Men borsta bort det som smuts på dina skor, eftersom oavsett vad du gör, är någon alltid prata smack så bara gör du!

Varningar

 • Ignorera folk när de säger "Du kan inte göra det!" I själva verket, försöka minska negativa människor ur ditt liv eftersom i en karriär som denna, du vill ha en positivitet omkring dig.
 • Inte vara falsk och stack upp. Att @ #! *% Är inte söt.
 • Vad får dig längst är om du klippa din egen stil. Göra saker på ditt eget sätt och ta kontroll.
 • Starta aldrig biffar, det är inte värt det. Den tid beefing kunde användas bättre, som att fokusera på din egen @ #! *% Karriär.

Saker du behöver

 • Anteckningar
 • penna
 • Tenacitet