Wko

Hur man blir en kändis personlig assistent

Celebrity Personliga assistenter tjänar mycket pengar och har en otrolig livsstil som de flesta bara kan drömma om. I gengäld för screening beundrarbrev, svara telefoner, och planera partier, är kändis personliga assistenter får komma in en exklusiv värld och leva som en stjärna.

Steg

Hur man blir en kändis personlig assistent. Välj en typ av kändis.
Hur man blir en kändis personlig assistent. Välj en typ av kändis.
 1. 1
  Välj en typ av kändis
  • Skådespelare och rockstjärnor är inte de enda som behöver personliga assistenter. Du kan välja att hjälpa professionella idrottsmän, politiker, direktörer, författare bästsäljande, förmögna familjer, motiverande talare, dot-com miljonärer... i princip vem som helst med tillräckligt med pengar kan anlita någon för att vara en personlig assistent. Det är nog bäst att arbeta för någon i ett område du är intresserad av, ju mer du vet, desto mer du har att erbjuda. Potentiella arbetsgivare hittar du mer tilltalande som en ny hyra.
 2. 2
  Utveckla dina färdigheter
  • CPA måste veta lite om allt, och vet var man kan få reda på mer. Kändisar söker nu internet kunniga, tekniskt kompetenta medarbetare som kan visa dem hur man överför information från sin Palm Pilot till datorn, skicka ett e-hälsning till mamma, eller hålla koll på sin egen ekonomi.
  • De flesta kändisar är också intresserade av dina skrivfärdigheter, etikett kunskap och fest planering eller gåva köper förmåga. Framför allt, kändisar behöver veta att du inte kommer att avslöja deras intima hemligheter till National Enquirer, så se till att du vänjer öva konsten att diskretion samt.
 3. 3
  Få lite träning
  • Det finns för närvarande ingen formell långsiktiga utbildningsprogram för att bli en personlig assistent, men du kan utveckla många av de kunskaper som krävs i liknande program, såsom datakurser, hushållsartiklar kurser förvaltning (för butlers och chefer hushåll) och event kurser planering erbjuds av community college. Hitta några bra informationskällor på internet som erbjuder gratis hur-till information, resurser och länkar för Executive personliga assistenter - gör en sökning på personlig assistans tips och råd. Akta dig för "konsulter" som påstår sig ha kändis personlig assistent erfarenhet. Var noga med att bläddra deras hemsida för att leta efter bevis på att de är som de säger.
 4. 4
  Få lite erfarenhet
  • Ett bra sätt att lära sig de färdigheter för att vara en kändis personlig assistent är att vara en icke-kändis PA först. Du kan även upptäcka att vara en personlig assistent till en icke-kändis är mer din hastighet om du verkligen njuta av att organisera men inte gillar stress kändis livsstil.
 5. 5
  Hitta ett jobb
  • Nätverk är ett viktigt första steg: låt alla veta att du är en CPA som söker arbete. Tänk på alla de människor du känner, familj och vänner lika. I det stora nätverk, är det någon som är närmare en kändis än du är? Du kan även träffa kändisar genom volontärarbete, arbeta som produktionsassistent på en film set, och platsannonser.
 6. 6
  Kontakta en kändis
  • Även om du inte kan tala med kändisar själva, kan du ofta få kontakt med sin publicist, agent eller ens deras nuvarande personlig assistent. Även om de inte är ute efter en assistent omgående, kan de ha en öppning i framtiden eller känner någon som gör. Det finns många böcker och webbplatser tillgängliga som lista adresser och kontaktuppgifter till kändisar.
 7. 7
  Undvik vanliga misstag
  • Det vore bra om du kunde bara slå upp en konversation med någon som en agent och få en omedelbar remiss till en kändis. Däremot tycker de flesta människor som har börjat det inte lätt att säga rätt saker från toppen av huvudet. Det är när man har ett manus kan vara en enorm hjälp. Ett skript är helt enkelt en beskrivning av vad du vill säga. För att låta som en professionell undvika avslöja för mycket personlig information om dig själv, låter alltför ivriga, eller nämna att du hoppas att starta din egen showbiz karriär. Istället fokuserar på vad du har att erbjuda kändis.
 8. 8
  Gå med i en agentur
  • De flesta CPA är överens om att detta är ett stort steg in i branschen. När du har hittat en (mer än ett dussin byråer är listade i FabJob Guide att bli en kändis personlig assistent), skicka ett kort e-post fråga frågar vem du ska kontakta om att bli en CPA för en av sina kunder. Registrera dig med så många byråer som möjligt. Enligt Brian Daniel, ägare av www.findcelebrityjobs.com, kan en myndighet inte hjälpa dig så mycket. Du har en bättre chans att landa ett jobb på egen hand, eftersom arbetsgivarna inte vill betala de enorma placering avgifter som byråer laddning.
 9. 9
  Ace intervjun
  • Enligt Jonathan Holiff, tidigare personlig assistent till flera kändisar, "Förutsatt att du har de färdigheter och temperament, det kommer verkligen ner till en personlighet match." Du kommer högst sannolikt att behöva gå igenom ett antal intervjuer innan du får träffa din kändis. Låt inte det bekymrar dig, bara vara ärlig och direkt med alla du möter. Och när du möter din kändis? Do forsa inte. Koncentrera dig på att vara professionell och upprättande av en omedelbar rapport med dem.
 10. 10
  Gå yrkesorganisationer
  • Det finns professionella organisationer som hjälper kändis personliga assistenter med deras karriärutveckling. När du börjar arbeta som CPA, kommer du att kunna ansluta sig till dessa organisationer, och de kommer att bli en ovärderlig källa till stöd och information.