Wko

Hur man blir en Disney Channel skådespelare / sångare

Medan du tittar på Disney Channel, undrar du någonsin varför du inte är Selena Gomez eller Miley Cyrus? Tror du att du är precis lika begåvade, om inte mer? Nu är det dags att visa människor!

Steg

Hur man blir en Disney Channel skådespelare / sångare. Kontrollera att du har stöd.
Hur man blir en Disney Channel skådespelare / sångare. Kontrollera att du har stöd.
 1. 1
  Öva mycket. Praxis är mycket viktigt för att komma in i denna karriär! Du behöver inte gå med en miljard pjäser, men kanske en eller två. Något användbart är att läsa rader ur en film! Till exempel, låtsas att du är audition för den del av Mitchie på Camp Rock. Titta Camp Rock och fundera sedan en del i filmen där Mitchie gör riktigt bra agerar i och där hon har mer än en rad. Upprepa hennes rader på det sätt hon gjorde det. Gör detta framför en spegel så att du kan se dina ansiktsuttryck, hjälper detta verkligen!
 2. 2
  Kontrollera att du har stöd. Se till att din familj och även dina vänner att stödja dig 100% på detta. Du kommer att behöva mycket stöd för att komma in i denna verksamhet. Om dina föräldrar inte vill att du ska göra det, sedan sitta ner med dem och berätta för dem att det här är din dröm, och de bör inte hindra dig från att nå din dröm. Få upp och visa dem hur bra du agerar och / eller sjunga. Kontrollera att du har ett stort förtroende för!
 3. 3
  Leta efter provspelningar. Har du fått tillräckligt med praktik? Bra! Nu är det dags att hitta auditions och kanske även en agent. Du behöver inte ha en agent, men medlen är riktigt bra när det gäller att hitta audition. Google Disney Channel auditions och se vad som kommer upp. Titta på vad du behöver göra för att komma in på audition. Du kommer förmodligen behöva ett CV eller portfolio och en 8x10 foto av dig själv och sedan skicka den till företaget och se om de kan få dig en audition. Försök att gå för lokala auditions, några auditions flytta runt till olika stater och länder, men de flesta av dem är i vissa stater! Titta alltid på lokala auditions först, innan du flyger ett par stater över!
 4. 4
  Ta hand om dig själv och hålla sig frisk. Du behöver inte se perfekt ut och vara mycket attraktiv. Vissa roller i filmer kan be dig att titta på ett visst sätt och om du verkligen vill få den roll som bör vara den enda gången du ändra ditt utseende. Du behöver inte se perfekt ut, men man måste se presentabel. Bär rena kläder och ta hand om dig själv. Du behöver inte se ut som en kopia av Jessica Alba eller Brad Pitt.
 5. 5
  Gå till auditions. Håll audition för någon show eller film som du är intresserad i. De är inte bara kommer komma och hitta dig hela tiden. Du måste ha en passion för skådespeleri / sång. Om du vill att det här bara för berömmelse, är chansen att du inte kommer att komma in i verksamheten.
 6. 6
  Ha tro på dig själv. Att ha tro på dig själv är den viktigaste nyckeln till att bli en framgångsrik sångerska eller något.

Tips

 • När de intervjuade, alltid le och vara super artig. Men var dig själv också!
 • Arbeta hårt och aldrig ge upp.
 • Bygg upp ditt självförtroende.
 • Se presentabel på auditions. Se till att inte bära kläder som du bara skulle hänga i. ser professionella.
 • Tänk stort och gå efter vad du tror i. Det spelar ingen roll vad någon annan säger om din dåliga på det eller varför gör du detta eftersom bättre eller inte deras inte den bästa sångaren i världen. Det finns någon annanstans i världen som kommer att säga samma sak till dem vad de sa till dig så gå efter vad du tror på och göra det så stort som du vill ha det.
 • Övning ger färdighet... men ingen är perfekt, så gör inte overpractice. Ibland är det bästa jobbet du gör är det mest spontana.
 • Gå till en agerar eller sjunga skolan
 • Vara beredd att vänta länge på auditions. Ta med en hopfällbar stol, en bok att läsa, solkräm, och några lätta snacks.
 • Ta danslektioner.

Varningar

 • Var beredd på att avvisas. När auditions är chansen att du inte kommer att göra det, men det betyder inte att du ska ge upp. Hålla på att leta efter fler auditions.
 • Om du blir nervös prova ditt bästa för att inte visa det.
 • Agenter ska inte be om pengar. De gör sina pengar genom att få dig jobb. Om de försöker att debitera dig ända fram, skulle det vara en bluff, var försiktig.