Wko

Hur kan man vara en playboy kanin

Utseendet och livsstil för Playboy Bunnies är legendarisk och ingrodd i det europeiska samhället. Från bilder i film och print, som kunde förväxla signatur öron och signatur utseende av dessa damer. Om du är intresserad av att titta och agerar som en kanin, är den här artikeln för dig.

Steg

Hur kan man vara en playboy kanin. Bär avslöjande kläder.
Hur kan man vara en playboy kanin. Bär avslöjande kläder.
 1. 1
  Har förtroende. Inget Bunny kan vara blyg. Det första steget för att bli en playboy kanin är att ha förtroende. Att vara blyg kan avstängning killar (beroende på typ av kille), och som en kanin, är det ditt jobb att aktivera dem, inte utanför.
 2. 2
  Vara sexig. Alla kaniner behöver vara sexig. Att vara sexig är mycket viktigt. Det är nyckeln till att låsa upp dörren för att bli en playboy bunny.
 3. 3
  Bär avslöjande kläder. Detta kan göras på fyra viktiga områden av din kropp att betona:
  • Arms
  • Legs
  • Magsäck
  • Klyvning
 4. 4
  Uppnå den sexiga kanin utseende. Till exempel har rosa som en viktig färg i din garderob också perfekt outfits som: mini-kjolar, korta shorts, skinny jeans (neutral-tonad), toppar korsett, linnen, mellangärdet-Baring toppar, bikinis och höga klackar, gör sexig bunny look.
 5. 5
  Ta bort alla typer av kropps-och ansiktsbehandlingar piercingar enda undantaget är liten pinne nål storlek örhängen.
 6. 6
  Utrusta. Bär enkla halsband, till exempel, en kedja med playboy kaninen ikonen på slutet. Chunky armband är alltid trendig, samt stora, formade örhängen.
 7. 7
  Bär ljusa nagellack. Rosa är det lämpligaste alternativet, men alla ljusa färger kommer att fungera bra med någons utseende.
 8. 8
  Raka regelbundet. Om rakning regelbundet är för mycket av ett besvär, sedan försöka vaxning.
 9. 9
  Utveckla en flirtig attityd. Gå inte för långt med detta, såvida du inte är beredd att möta de potentiella konsekvenserna av retas för många killar. Det bästa sättet att flirta lämpligt är genom att göra enkla kontakt med killarna, till exempel försiktigt placera fingrarna på hans arm, lätt stroke halsen, eller finger curl håret.
 10. 10
  Umgås. Var noga med att ha en utåtriktad och glad attityd för om du inte gör människor inte ens märker dig.
 11. 11
  Smile. Även när du är upprörd du alltid verkar glad, men du måste försöka hålla ett naturligt och attraktivt leende för att visa folk att du är en glad och en öppen person.
 12. 12
  Var inte lätt. För killar kan tro att du är lätt om du stoltsera din kropp runt och flirta med alltför många killar. Minns aldrig låta någon utnyttja dig, oavsett vilka de är, du förtjänar alltid respekteras och höras. Kom också ihåg

att alltid vara vänlig och agera på lämpligt sätt mot alla, är respekt inte intjänade krävde, och behandla andra så som du själv vill bli behandlad med vänlighet och respekt.

Tips

 • Alltid ha god hygien, genom att lukta, se och känna ren och fräsch.
 • Behåll en stark, positiv attityd i varje situation och hantera situationer moget, precis som överallt i livet.
 • Håll dina goda vänner nära, för att guida dig på rätt sätt, du vill inte sluta som en annan tjej som gör vad som helst bara för pojkar. Kom ihåg dina goda vänner kommer att hålla dig stark, kommer de att vara där för dig, kommer de att skydda dig, och hjälpa dig att övervinna alla problem som kan uppstå som missbruk, familj förlust, och hålla dig på den rätta vägen för att du förtjänar att behandlas väl och bli respekterade.
 • Också hålla dig inom din komfortzon när du klär dig, inte följa andras kommentarer eftersom bara du vet att din komfortzon.

Varningar

 • Inte illa eller missbrukas av.
 • Bär inga grova piercingar.
 • Var inte blyg eller tyst.

Saker du behöver

 • Sexig kläder.
 • Heels.
 • Nagellack.
 • Förtroende.