Wko

Hur man blir en kropp piercer

Piercing är en konstform som många människor använder för att uttrycka sig. Body piercers, som också kan kallas kroppens förändring konstnärer, oftast utföra detta arbete. Det finns mer till jobbet än att bara tränga igenom ändå, så det kräver god kundservice och förmåga att förstå vad kunden vill ha. Body piercers kan hittas arbeta i salonger eller självständigt. Om denna linje eller arbete som intresserar dig, det finns flera steg du bör ta för att bli ett organ piercer.

Steg

Hur man blir en kropp piercer. Bestäm om du vill göra en bra kropp piercer innan du försöker bli en.
Hur man blir en kropp piercer. Bestäm om du vill göra en bra kropp piercer innan du försöker bli en.
 1. 1
  Bestäm om du vill göra en bra kropp piercer innan du försöker bli en. En lyckad kropp modifiering konstnär har exceptionell hand-öga-koordination och är inte blödiga om att se könsorgan eller kroppsvätskor.
 2. 2
  Läs om blodburna patogener. Body piercers kommer i kontakt med blod, saliv och andra kroppsvätskor när piercing klienter. Delta i en klass på blodburna patogener kommer att lära dig om den skadliga karaktären av dessa vätskor. Du kan läsa om var dessa klasser erbjuds genom att kontakta din lokala hälso-organisation.
 3. 3
  Forskning lagarna i ditt bostadsområde avseende licensiering piercing. Beroende på var du bor, kan individuella kroppen piercers behöva vara licensierade. Andra områden kräver att ägaren av piercing salongen licensieras, men inte varje anställd. Om du måste ha licens måste du delta i uppdrag utbildningar och förnya din licens årligen. Detta kan kräva att du ta en repetitionskurs.
 4. 4
  Komplett säkerhets kurser som krävs för att bli ett organ piercer i ditt bostadsområde. Dessa kurser kan omfatta, men är inte begränsade till, första hjälpen, förebyggande hälsa och säkerhet, hjärtlungräddning, sterilisering och hygien. De flesta av dessa kurser kan hittas på din lokala Community College. Om du inte hittar dem där, kontakta din lokala hälso-organisation.
 5. 5
  Bli lärling på en ansedd piercing salong. En etablerad kropp modifiering artist kan lära dig hur man blir en kropp piercer i ditt område. Som lärling får du lära dig riktig piercing teknik, säker sterilisering, de olika typer av smycken och hur att utbilda patienten om lämplig vård som behövs efter piercing.
 6. 6
  Ansök om en plats som trainee på en piercing salong. Det är när du faktiskt kommer att utföra piercing under överinseende av en utbildad professionell. Praktikplatser kan vara allt från några månader till ett år, beroende på salongen normer och volym av kunder.
 7. 7
  Börja arbeta som en kropp piercer. Efter avslutad utbildning läget på salongen, kan du erbjudas en position, eller du kanske måste söka arbete på annan salong. När din anställning förlängs, kommer din kundkrets bygga sannolikt, beroende på kvaliteten på ditt arbete och din kundtjänst. Efter bygga kundkrets och få erfarenhet, kan du välja att ge sig ut på egen hand.

Tips

 • Många kropp piercers också lära sig konsten att tatuera. Kamma de två konstformer kan leda till en större kundkrets bas, vilket ger mer intäkter och / eller bättre anställningsmöjligheter vid prestigefyllda salonger.
 • ett sätt att bli en kropp piercer är att du måste älska nålar och känna passion.