Wko

Hur kan man vara en internationell playboy

Ah, att resa i världen, njut av de finaste saker pengar kan köpa, och omge dig med vackra kvinnor. Inte alla kan göra det, och absolut inte alla kan göra det bra. Så om du har möjlighet att dra bort det, bäst gör det rätt. Här är hur.

Steg

Hur kan man vara en internationell playboy. Samla din förmögenhet.
Hur kan man vara en internationell playboy. Samla din förmögenhet.
 1. 1
  Samla din förmögenhet. Medan personlighet och stil är viktiga, ingenting övertrumfar blotta bankrulle på en sann internationell playboy. Vissa är födda med det. Några skapa sin egen förmögenhet. Oavsett omständigheterna, är spelarens verkliga värde mäts genom hans bankkonto. Plocka upp honung på Eurail är romantisk och kan göra för otroliga historier, men vandrarhemmet publiken är bara inte på samma nivå som de Hilfigers och Bransons i världen, oavsett hur bra ditt spel är. Sant playerism kräver fri tid, extravaganta tidsfördriv, finkultur och disponibel inkomst. Så samla rikedomar bör vara det primära målet för den blivande internationell playboy.
  Internationella aktörer inom utbildning bör överväga en karriär som betalar bra och kommer att få dig utomlands ofta, där du kan göra några kraftfulla vänner och Farliga förbindelser. Internationell verksamhet, ekonomi, juridik eller marknadsföring är smarta vägar att gå. Entreprenörskap är alltid ett alternativ också.
 2. 2
  Få lite kultur. Att vara en internationell playboy innebär att ha en förståelse för finkultur: vin, teater, konst, filosofi. Människor respekterar en sofistikerad och väl kultiverad man. Den sanna spelare måste ha mer att erbjuda än bara pengar eller utseende, han är intressant, informativ och spirituell. Som odlas kommer att göra dig en bättre konversatör och underhållare. Håll dina alternativ öppna och du kommer att belönas. Även om du inte är ett fan av, säg, opera, är det anses vara den högsta formen av konst i många kretsar. Att veta tillräckligt för att få kan få dig mycket längre än charm eller enbart pengar. Du kommer också att sparas den förlägenhet av att vara utstött eller trodde en obildad tölp.
  Ack, kan pengar inte köpa smak. Och ingen självrespekt internationell playboy bör fångas subsisting på en makaroner och ost diet. Provsmaka de finaste delikatesser världen har att erbjuda. Håll umgås med människor som uppskattar samma, och deras goda smak kommer att smitta av sig på dig.
  Att vara en sann internationell playboy, göra en ansträngning för att lära sig främmande språk. Det är en stor show av klass och respekt. Och några eftertänksamt formulerade meningar viskade i en kvinnas öra i hennes modersmål kommer man långt faktiskt.
 3. 3
  Klä den delen. Varje utflykt är en ny chans att visa upp din stil och gunst. Oavsett om du solar på däck av din stuga eller underhållande gäster i din villa, dressing till nior sänder ett tydligt budskap. Ta detta råd från internationella stilikon och spelare Tommy Hilfiger: "Du vill titta på modet och sätta-ihop, inte som du träffar varje försäljning rack denna säsong." Designkläder som Tommys är en bra satsning för casual, elegant stil. Var beredd på att klä sig för hav, sport, casual, semi-formella eller formellt vid alla tidpunkter. Du bör också ha minst flera skräddarsydda kostymer. Den raffinerade Spelaren är alltid märkbart elegant och lämpligt klädd.
  Ignorera inte tillbehören. Din klocka, slips, solglasögon, bälte, skor och manschettknappar alla subtilt kommunicera vilken typ av människa du är. Innan du går att mixa och matcha, konsultera en stylist. Personliga shoppare kan också hålla din garderob full av färsk kläder som är nya på scenen och säkert att dra ett visst intresse.
 4. 4
  Hantera ditt förmögenhet
  yacht anmälningsavgifter, cessna hangarer och privat personal - Det finns inget billigt om att vara en seriös aktör. Därför är mannen som inte håller koll på sin ekonomi i en hård och snabb nedgång från nåd.
  De pengar som du inte spendera borde vara upptagen med att göra dig ännu mer pengar. Investera i en diversifierad portfölj. Vissa investeringar kan avvecklas enkelt för snabba cash. Och se till att du vet när skatten tiden kommer omkring.
  Om du inte har en revisor du lita på med ditt liv, det finns många verktyg tillgängliga för att hjälpa en kunnig playboy hantera sina egna pengar. Håll koll på din egen förmögenhet genom att använda din handdator för att kontrollera ditt bankkonto och bestånd. Att köpa en bank skulle vara en god investering. Allt för att se till att nästa gång du köper ut baren är inte den sista.
 5. 5
  Ge tillbaka
  Det är en sak att njuta av din framgång. Slöseri och wanton överskott är emellertid oönskade egenskaper och ogillat. Den världsliga spelaren erkänner att hans framgång beror delvis på tur och ståt, och att det finns många människor i världen är mindre lyckligt lottade än han är. Sant världslighet kräver erkänna att världen inte kretsar kring dig. Använd din förmögenhet för att hjälpa de mindre lyckligt lottade är ett bra sätt att njuta av din framgång.
 6. 6
  Gör din forskning
  titta på filmen "den sista internationella playboy" för att få insikt om hur du behålla din livsstil och verkligen bli antagen till en värld av rikedom och hög samhället.