Wko

Hur utforma en händelse flygblad som får uppmärksamhet

Ett flygblad är bara så bra som den uppmärksamhet som den griper tag. Händelse Flyers har speciellt att stå ut, eftersom de är oftast konkurrerar med ett hav av andra reklamblad. Denna artikel kommer att fokusera på olika sätt att göra din mer uppmärksamhet-värdig.

Steg

Hur utforma en händelse flygblad som får uppmärksamhet. Besök en plats där det finns massor av flygblad.
Hur utforma en händelse flygblad som får uppmärksamhet. Besök en plats där det finns massor av flygblad.
 1. 1
  Besök en plats där det finns massor av flygblad. Det är bäst att besöka en plats där händelsen flygblad tenderar att bli postat, inte tvättstugan, där det är mest barnpassning, storstädning, och bruksföremål till salu. Skanna flygblad och notera vilka som sticker ut till dig mest. Ta en närmare titt: Vad gjorde dessa flygblad stå ut med er? Ha det i åtanke när du fortsätter med följande steg.
 2. 2
  Använd den största pappers-format som skrivaren kan hantera eller den största utvidgningen du råd från ett tryckeri. Storleken har betydelse, särskilt bland en uppsjö av andra reklamblad.
 3. 3
  Använd färgglada papper. Neon papper kommer att fånga mest uppmärksamhet på egen hand, men det kan övermanna text eller bilder. Överväg att använda en färg som är ljusa men ändå mjukt nog för att skapa kontrast med mörkt bläck (t.ex. himmelsblå). Eller, om du fastnar med en neon färg, använd en mörk färg för text och bilder.
 4. 4
  Välj en slående bild. Bilden du väljer beror på din publik, men oavsett vad, se till att den har tillräckligt hög kontrast och färgmättnad som det "poppar".
 5. 5
  Använd enkla, tjocka typsnitt. De snygga typsnitt kan se bra ut på din dator, och fungerar bra på ett upprop eller någon annan typ av broschyr, men de är svåra att läsa på distans och inte fotokopia väl. Använd enkla, djärva typsnitt som enkelt läses och kommer inte snedvrida efter kopieras 150 gånger.
 6. 6
  Undvik röran. Det är frestande att klämma varje kvadratcentimeter av reklambladet med ord och grafik, men ibland med "tomrum" runt dina rubriker och bilder kan göra dem stå ut bättre.
 7. 7
  Se till flyer kan ses från ett avstånd. Testa din flyer genom att hänga upp och ta 4-5 stora steg tillbaka, du bör kunna läsa rubriken från detta avstånd.
 8. 8
  Lägg upp dina flygblad tidigt, minst en vecka innan ditt evenemang. Detta kommer att säkerställa att din affisch ska postas före andra, och ge publicitet ditt evenemang tidigt. Återkom senare och åter skicka din flygblad om det behövs.
 9. 9
  Planera några stora händelser en månad eller två innan du börjar dela ut flygblad för att se till att allt är planerat.

Tips

 • Om kontakt kan ske genom e-post, fax eller telefon, eller mer information finns på en webbplats, innefattar det också. Denna information behöver inte vara så stor och kan gå längst ner på din flyer. Kom bara ihåg, "Om du vill ha dem där, berätta var."
 • När du tar bort gamla affischer från stolpar eller skivor bara bort affischer för händelser som redan har inträffat. Du skulle inte vilja att någon tar ner din affisch innan ditt evenemang.
 • Glöm inte att inkludera all relevant adress, kontaktperson, datum och tid - även om det ser ut överflödig. Till exempel: torsdag kväll Show. Torsdag 14 januari, 2010 @ 07:00. Likaså, även om det verkar som om alla borde veta var Washington Monument är, berätta för dem igen: skärningspunkten mellan Madison Dr, NW & 15th St, NW, Washington, DC 20001.
 • Använd snöre för att skicka flygblad på levande träd, inte stift eller häftklamrar.
 • Om du gör flyers ofta, välja ett tema och hålla fast vid det. Kanske det betyder en färg, eller kör din flygblad horisontellt i stället för vertikalt. Hitta något som gör att du sticker ut i din kommun och hålla fast vid det, folk kommer att börja känna igen dina flygblad innan de ens har läst dem, detta gör det mer troligt att de stannar och se vad du är för närvarande upp till.
 • Undvik att placera flygblad på parkerade bilar. Folk kan klaga.
 • Om du tittar på ett färghjul, kommer två godtyckliga färger som är på motsatta ändar ser levande bredvid varandra.

Varningar

 • Många kommunala koder begränsa storleken på och där flygblad kan postas. Kontrollera din lokala koder. Detsamma gäller för att placera affischer inom ett företag eller skola, alltid söka tillstånd först.