Wko

Hur man ställer in ett dagis klassrum

Att sätta upp en trygg och lekfull miljö för barn från fyra års ålder till sex listor kan vara svårt, om du är en första gången lärare eller ens kommer tillbaka från sommaren igen. Tricket med att inrätta klassrummet är att göra det söta, färgstarka och effektiv, samtidigt som det gör det säkert och tilltalande att lära sig i. Här är några tips för att inrätta ditt klassrum.

Steg

Hur man ställer in ett dagis klassrum. Har något att skriva om.
Hur man ställer in ett dagis klassrum. Har något att skriva om.
 1. 1
  Har något att skriva om. Många människor hävdar att en tavla är mer klassisk och original, men andra menar att smartboards är mer bekväm och effektiv. Vanligtvis är en enkel torr radera styrelse finns i en förskola klassrum, eftersom du enkelt kan skriva och sudda med ingen vänster spår, och du kan göra det färgglada i fem till sex år gamla barn. Oavsett vad du väljer, se till att du har lite plats att skriva på så barnen kan se det.
  • Många lärare har alla tre i sina klassrum. Även om det inte är nödvändigt, är det bra för när du får slut på utrymme på ett kort, och du kan gå till nästa.
  • Överväga att göra ett ord vägg. Det bidrar till att göra dina elever vet vilka ord som är användbara och som de borde veta vid vilket som punkt. Det är enkelt, skriv bara upp några ord, och skriva ut dem så stora som möjligt, och lägga upp dem på väggen, så att barnen lätt kan läsa dem.
  • Ha en anslagstavla för att sätta upp meddelanden och whatnot.
 2. 2
  Inkludera ett möte område. Eftersom de är på dagis, bör du se till att ha någon plats där du kan träffa dem, om att gå över något alla tillsammans eller förklara ett schema eller studieresa. Många lärare har färgglada mattor dun eller ett enda lågt bord i mitten.
 3. 3
  Ha ett barns arbetsområde. Ge tilldelade platser, och i stället för skrivbord, ger en folklig vädjan och ge tabeller. De bör vara runda eller trubbigt kantade rektangulära att undvika skarpa hörn. Det bör finnas tillräckligt många stolar för alla och en extra par, metall är att föredra i stället för trä för att undvika att flera ersättare, och kom ihåg att de måste vara små eftersom kindergartners är petite.
  • Ge en källa för att skriva utrustning, sätta koppar på borden för antingen markörer eller pennor, beroende på vilket du föredrar sin hjälp på ett visst uppdrag (penna är att föredra för det dagliga arbetet).
 4. 4
  Ge varje barn sitt eget utrymme. Många lärare ger sina barn cubbies att sätta post, classwork och brev hem. Du bör också ha en plats att sätta rockar, ryggsäckar och sådant, små enskilda garderober är normalt mest effektiva. Varje barn ska ha sin egen rock-krok för att undvika förvirring.
  • Ha din egen plats som lärare. Du bör ha ditt eget skrivbord och dator i klassrummet, som du bör vara säker på att barnen inte röra.
 5. 5
  Häng arbete och affischer runt i klassrummet. Arbetet innehåller kalkylblad, konst, hantverk, etc. Vissa klassrum hänger arbete från taket. Har också en affisch av saker som alfabetet, siffror, planeter, djur, saker som du har studerat det skulle vara en lekfull och hjälpsamma påminnelse till studenter och skulle ge besökarna en uppfattning om vad du studerar.
 6. 6
  Överväg att publicera ditt schema för dagen. Kindergarten tidtabellerna ändras ofta varje dag, men varje morgon innan de kommer in, kan du lägga in varje ämne i viss ordning du vill, antingen genom att skriva ner det, eller sätter en plats kort på en anslagstavla.
 7. 7
  Ha en plats för böcker. Om din skola har ett bibliotek, är detta steg inte nödvändigt, bara hitta någon plats att sätta böcker i klassrummet och hitta det mest effektiva sättet att organisera dem (sorterade efter titel, författarens namn, författarens efternamn, etc.) Om din Skolan har inte ett bibliotek eller en praktisk, eller kanske med några bra dagis böcker, shoppa och få vissa rena, tillräckliga böcker för dina elever och inrätta ett litet bibliotek i ditt klassrum. Böcker är en av de viktigaste delarna av barns utbildning, så se till att oavsett vilken metod du väljer, det finns enkel tillgång till en källa av romaner.
 8. 8
  Barnsäker ditt klassrum. Även kindergarteners är äldre än förskolebarn, är en mycket viktig del av att inrätta en ordentlig klassrum gör det säkert för barn. Se till att du har en brandsläckare och förbandslåda hands hela tiden. Var noga med att fönstren och mörkarna hanteras på ett säkert sätt, om hur man öppnar dem och kommer inte att träffa någon eller falla på något, och att kylaren och luftkonditionering om du har en fungerar väl, etc. Sedan gör de små sakerna, liksom att se till att tejpdispensern är på ett säkert ställe och kommer inte falla på någons små händer eller tår, att ledningarna för datorn och SmartBoard är säkert undanstoppad, och att cubbies slipas ned så inga kantiga träbitar kommer splittras i ett finger eller haffa ett barns kläder etc.
  • Se till att ditt klassrum fylls på med vad du behöver, såsom pappershanddukar, vävnader, hand-och rengöringsmedlet, etc. Fråga föräldrar för generösa donationer, många är villiga att hjälpa till! Vissa skolor, skoldistrikt eller den förälder läraren organisation (PTO / PTA) kommer att förse sådana saker.
 9. 9
  Designa din klass program. Vissa skolor har "mystery läsare," där en förälder kommer in och läser till klassen, som deras son eller dotter strålande av glädje, eller förälder hjälper till med val tiden, där deras barn får välja om de vill färga, spela ett spel, etc. Oavsett vad du väljer, bör du kunna göra det i din perfekt set-up dagis klassrummet.

Tips

 • Titta runt på de andra klassrum i skolan för att få lite idéer om att sätta upp det.
 • Du behöver inte handla ur egen ficka! Be om pengar från din rektor eller skoldistrikt, om du inte känner för att generöst handla själv. Om du ber om pengar men vara säker på att du bara spendera vad som är nödvändigt och kanske lite mer.
 • Barn älskar färger. Färg-fylla ditt klassrum genom att göra en mångfärgad matta, till exempel. Mixa och matcha färger för ditt klassrum.

Varningar

 • Vet rutiner och koder för brand och storm larm (och lock-downs där alla Låser dörrarna och håller sig borta från dem och fönstren, så gott det går).
 • Kontrollera att du har det nödvändigaste för en dagis klass: första hjälpen kit, telefon för att ringa kontoret, sjuksköterska eller polis, en Epi-Pen, en brandsläckare, och vet som är certifierad i Heimlich manöver och HLR. Vet förfaranden för särskilda behov, såsom hypoglykemi, diabetes, integreras speciella ed elever i vanlig klass, etc.