Wko

Så lekstuga

Hur spelar du hus?, Kan man undra. Jo det är enkelt! Genom att följa innehållet i den här artikeln, även ni hus? Kan> lära sig att spela house!

Steg

Så lekstuga. Hitta en plats att vara ditt hus / lägenhet.
Så lekstuga. Hitta en plats att vara ditt hus / lägenhet.
 1. 1
  Hitta en plats att vara ditt hus / lägenhet. Ditt rum kommer att fungera bra. Välj om du är singel eller inte, plocka dina namn och vem du sedan börja spela.
 2. 2
  Få en falsk ugn (eller gör din egen), och ställa upp. Har grytor och kastruller till "laga mat" med och vissa plast grönsaker och paket måltid. Du kan oftast köpa dessa på någon leksaksaffär eftersom det är en vanlig leksak. För ingredienser, kan du lägga till fler genom att samla snäckor, gräs, löv eller vad du kan tänka dig.
 3. 3
  Laga en imaginär måltid. Du kan laga vad du vill (biff, quiche, etc.) Gör en hel måltid för din friends.Fill en kastrull med kranvatten. Så, ta en sked eller stick och låtsas att du gör en soppa. Om du vill göra rätter som använder kött eller kyckling, tror saker som är lika i färg eller form som bark eller sten.
 4. 4
  Få några vänner att dela din fest med. Sitt ner vid ett bord som redan är satt med en duk, tallrikar, skedar etc. Gör det som en högtidssammankomst. Uppmuntra dina vänner att säga "snälla" och "tack". Se till att du tjänar dem uppmuntrande.
 5. 5
  Gör upp en hel berättelse. Detta är ett roligt sätt att spela hus eftersom du gör din egen berättelse. Roliga saker att lägga in i spelet är familj, barn, jobb, etc. Se till att det är också ett problem, eftersom det gör det mycket roligare, men om de yngre barnen leker kontrollera att det är något de kommer att förstå.
 6. 6
  Låtsas att det är antingen verkliga livet eller fantasy. Det är oftast roligare för barnen att låtsas att det är riktigt, men de kanske vill låtsas att de är i sin favorit animerade show eller film.
 7. 7
  Spela överallt. Gå ut och du kanske även vill gå runt kvarteret om du är tillåtet. Se bara till att du inte bara använder ett rum!
 8. 8
  Har en fantasi. Oavsett om du låtsas spelet är verklig eller fantasi, alltid ha en stor fantasi för att tänka på idéer.
 9. 9
  Ha kul! Spela så länge det är kul och sluta när du är trött på det.

Tips

 • Använder saker från omgivningen för att göra det mer gladlynt inne i ditt hus.
 • Hitta en mer privat plats, men inte alltför långt borta från föräldrarna, eftersom du troligtvis inte kommer att vilja lekstuga i vardagsrummet när din pappa har vänner över för att titta på fotboll, skulle du?
 • Använd en låtsas bil att köra runt i. Det hjälper en hel del!
 • Blanda andra spel som "läkare" eller "skola" och låtsas att du är en lärare eller en läkare.
 • Använd inte för många objekt, eller har du en hel del att städa upp. Om utsidan, ta kanske en docka, mat och kläder. Om det är inne, ta vad du kan utan att göra alltför mycket av en enda röra.
 • Kontrollera att du har vänner eller imaginära vänner med dig! Detta gör spelet komplett!
 • Fråga dina föräldrar, vänner, mostrar, farbröder, kusiner, din hund, din katt, din mormor, din farfar, eller den viktigaste, en groda, för idéer för att göra det som en riktig sak.

Varningar

 • Fråga innan du använder bestick som knivar och gafflar.
 • Skapa inte en enda röra i området du spelar in, och om du gör det, städa upp.

Saker du behöver

 • Space
 • Objekt att spela hus med
 • Wendy hus eller knubbiga hus (tillval)