Wko

Hur man skapar interaktiva presentationer för att imponera på studenterna

Enkelt locka studenter och publik genom att lägga till interaktiva element till presentationer. Enkelt skapa dessa element utan programmeringskunskaper. Den här artikeln introducerar tre enkel att använda frågesport verktyg för att bygga flash frågesporter, som kan hjälpa granska lärande innehåll.

Steg

Hur man skapar interaktiva presentationer för att imponera på studenterna. Överväg.
Hur man skapar interaktiva presentationer för att imponera på studenterna. Överväg.
 1. 1
  Överväg. Exe först. Vad hjälper. Exe program? Ta fysik klass till exempel. Vanligtvis är en VB baserat exe program som används för att utföra vissa fysiska fenomen, t.ex. slag, i fas, ur fas, interferens, diffraktion och så vidare. Kom ihåg att dessa demonstrationer inte bara visa fenomenet, men också påvisa de lagar, som är mer viktigt än själva fenomenet. Med andra ord bör de relaterade parametrarna tillåtas förändras för att möta specifika behov, till exempel, våglängd, frekvens, inledningsfasen, etc. Om inte, skulle en video vara mer användbar. Ok, nu är stötestenen är VB-programmering. Åh, gud, vad en idiot! Lyckligtvis, i de flesta förhållanden, dessa program är universella för välbekant innehåll, till exempel, ett program demonstrera fenomenet beats. De grundläggande parametrarna skulle eventuellt ändras är frekvens, amplitud och fas skillnad. Ett program som uppfyller detta är lämpligt för någon klass om beats. Och denna typ av demos finns tillgängliga på Internet genom att söka "** demonstration". Eftersom det är lätt att få en, varför bry sig om att göra en.
 2. 2
  Försök med blixt. Flash är kapabel att hantera de flesta funktioner. Exe program kan. Dessutom är flash lättare att behaga publiken genom visuell animation ser än. Exe program, och det är mer acceptabelt i programmering skicklighet. Således är flash demo blir mer och mer populärt. Precis som exe program, kan flash demos laddas ner från nätet, men du kan också skapa interaktiva Flash frågesporter som kommer att få elevernas uppmärksamhet. Bortom allt tvivel, är Macromedia Flash är det bästa valet för att skapa den mest imponerande och exklusiva frågesporter, men om vi tar en kompromiss om utseende, vi är möjliga att undvika programmering. Formulera, iSpring, Tanida och Wondershare alla ger kraftfulla verktyg Flash frågesport.
  • Articulate QuizMaker (QM), den mest kraftfulla, också det högsta priset 300€ frågesport verktyg bland de fyra. Den är kapabel att bygga både online-undersökning och graderat frågesport. Gränssnitt, kan användarna börja göra frågesporter utan guide. Det finns 21 typer av frågor att välja, 11 för graderade frågesporter, Sant / Falskt, flervalsfrågor, flera svar, Match (dra och släpp), Sequence (dra och släpp), Fyll i luckorna, klicka Map (hotspot), Word Bank, Match (falla ner), Sequence (falla ner), Numeriskt, 10 för undersökningar och enkäter.
  • iSpring QuizBuilder är en del av iSpring Presenter, en high-end verktyg speciellt utformad för e-learning proffs. iSpring presentatör med inbyggd QuizBuilder finns för 300€. iSpring förvandlar din vanliga PowerPoint-presentation till ett SCORM-kompatibel Flash kurs, redo för publicering till LMSs. Du kan enkelt skapa kompletta Flash kurser förstärkt med engagerande frågesporter, ljud berättelser och presentatör video. iSpring QuizBuilder stöder alla grundläggande typer av frågor och gör det möjligt att hantera frågesport inställningar såsom testning tid, passerar poäng, antal försök, etc.
  • Tanida QuizBuilder (QB), 150€ och Wondershare QuizCreator (QC), 75€ 0,95, mindre omfattande än QuizMaker, bara fokusera på den graderade frågesporter. Gränssnittet för QB är väldigt snyggt, medan QC: s är väldigt söt och vacker. Den senare är mer intuitivt än den första. Det är särskilt värt att notera att endast QC ger en fråga skisserar i den vänstra delen av dess gränssnitt, hjälper det mycket om att klargöra frågesport struktur. De båda ger 8 frågetyper att välja. QB har de första 8 typer av QM, QC har de första 7 typer av QM, plus kortare uppsats.