Wko

Hur att dekorera ett klassrum

Frågan är hur man kan inreda ett klassrum? Detta är ett mycket viktigt ämne. Ett visuellt rik klassrum kan vara inspirerande, välkomnande och stödjande för elevernas lärande.

Steg

Hur att dekorera ett klassrum. Tänk på vem du dekorerar för.
Hur att dekorera ett klassrum. Tänk på vem du dekorerar för.
 1. 1
  Tänk på vem du dekorerar för. Identifiera den betygsnivå, undervisade ämnena och kulturella sammanhang av studenterna. Vilka är deras intressen? Vad de studerar? Finns det en semester eller särskild händelse händer snart? Vad kommer att tänka som ger dig idéer för att dekorera klassrummet? Musik, mat, sport, dans?
 2. 2
  Fastställa vad väggyta och material finns tillgängliga. Kommer din skola kan du och dina elever att måla en väggmålning på väggen? Är vissa områden i klassrummet reserverats för saker som meddelanden och meddelanden skolan? Kan du använda utanför klassrummets väggar? (Vissa lärare använder korridorerna utanför sina klassrum för stora konstprojekt.)
 3. 3
  Involvera eleverna. Den bästa utsmyckning av allt är det som utförs av studenterna själva. Om du kan ansluta klassrummet uppdrag med visuella projekt, gjort med massor av färg och starka grafiska designelement, (titlar, gränser, mattor och komposition, till exempel), sedan ditt rum kommer att bli avundade av alla lärare.
 4. 4
  Förbered i förväg. Om det är i början av året, anser att måla en del av en vägg en neutral färg för 'gallery' display. Dessutom, om du inte har råd att köpa utskrifter, bara skriva ut kopior av målningar och laminera dem för visning. Överväg att använda en digital kamera för att ta bilder på dina elever och samhället, gör enkel digital förändra med nyans och mättnad för att göra dem färgglada, laminat, och sätta upp dem.
 5. 5
  Gör din forskning. Det finns många webbsajter med konstprojekt per klass nivå för "konst utmanade" lärare.
 6. 6
  Se om det finns en lokal konstnär eller en duktig förälder som är villig att hjälpa dig dekorera din klass, eller ens hela skolan. Om du är i ett litet samhälle, se om du kan få dem engagerade.

Tips

 • Var original!
 • Om du verkligen fastnat, be lokala konstnärer att komma in och brainstorma med dig. Vi älskar att främja konsten i samhället.
 • Tänk utanför boxen: Använd julbelysning, tyg / täcken, växter, funna objekt, återvinningsbart, eller saker eleverna med sig från hemmet.
 • Låt dina intressen och passioner vara en del av inredning också. Du kan dela dig med studenterna. Gör en liten självbiografisk avdelning för början av skolan, sedan be eleverna att använda det för ledtrådar att ställa frågor om dig själv. Senare kan eleverna komma med sina egna självbiografier, använda din som ett exempel.
 • Gör en "Wall of Fame" för att markera elevens goda arbete och prestationer. Försök att inkludera de svagare eleverna i klassen på väggen.
 • Fråga dig själv: "Vad känns bra att titta på?" och föra den i.

Varningar

 • Undvik skärmar av tillverkade materialtyp bilder som främjar populärkultur, såsom reklam, modenycker, eller populära seriefigurer. Var original!