Wko

Hur man gör ett klassrum

Det finns många människor De är inte nöjda med kvaliteten på gav utbildning, och är nervös över att skicka sina barn ut till skolan varje dag, utan att veta om de kommer att återvända hem oskadda. Det verkar finnas ett stort intresse för "hemundervisning", eller gruppundervisning, som ett alternativ. För att göra denna rätt, kommer hem lärarna behöver ett klassrum som är ljus, attraktiv, och fullt utrustad i en atmosfär som är tilltalande, funktionell och inbjudande. Det ska vara en plats där barnen är ivriga att tillbringa sina dagar.

Steg

Hur man gör ett klassrum. Bestäm hur många barn kommer att undervisas i rummet.
Hur man gör ett klassrum. Bestäm hur många barn kommer att undervisas i rummet.
 1. 1
  Bestäm hur många barn kommer att undervisas i rummet.
 2. 2
  Se till att du hyra, leasa eller köpa ett rum som kommer att vara tillräckligt stor så att eleverna inte kommer att bli trångt.
 3. 3
  Kontrollera att du har ett badrum, ett handfat och kylskåp för snacks och / eller drycker.
 4. 4
  Antingen köpa nya eller begagnade skrivbord i den stil som du tycker skulle vara mest funktionella tillsammans med stolar.
 5. 5
  Måla rummet och använda ljusa färger. Golven bör vara antingen vinyl eller heltäckningsmatta. De tabeller eller skrivbord bör vara tillräckligt hög för att vara bekväm sittställning i och skriva på
 6. 6
  Dekorera väggarna med pedagogiskt material, såsom kartor eller djur, eller datorer, beroende på elevernas ålder
 7. 7
  Har lektion böcker, läsa böcker och bokhyllor uppradade mot väggen.
 8. 8
  Gör datorer tillgängliga för lektioner, eller använd av studenterna.
 9. 9
  Kontrollera att du har tillräckligt med belysning, rummet ska vara ljusa.
 10. 10
  Ha en tavla eller whiteboard på en eller två väggar, återigen beroende på rummets storlek och elevernas ålder.
 11. 11
  Tillföra rummet med papper, pennor, svarta tavlan / whiteboard sudd och krita (eller torr-radera markörer) och en pekare.
 12. 12
  Lägg en större katedern längst fram i rummet... eller sätter stort skrivbord på baksidan av rummet. Detta sätt, när studenterna arbetar, du (läraren) är bakom dem och kan hålla ett öga på dem. Du kan också hålla ditt skrivbord åt sidan. Du kan också välja att inte ha ett skrivbord alls! Ta reda på vad skolan är. Är lärare omtalades med förnamn? Deras efternamn? Relationen mellan elever och lärare kommer att berätta en hel del om var att sätta den "stora katedern."
 13. 13
  Se till att rummet är utrustat med en tillräcklig värme / kylsystem för att hålla en behaglig temperatur under hela skolåret.
 14. 14
  Lägg en mycket effektiv och utbildade lärare... annars utseende inte spelar någon roll. Utbildning är en professionell strävan.

Tips

 • Se till att lärare är kvalificerade att undervisa de åldersgränser nivåerna av dina elever.
 • När du var en student, vad skulle du ha velat ditt rum att se ut? Vad skulle du ha förändrats, och vad skulle du ha ersatt istället? Tänk på detta, och skapa ett rum baserat på dessa förändringar.
 • Tänk på att dessa barn är ny till klassrummet och har ingen aning om vad som väntar. när de kommer in ditt klassrum du vill att de ska vara cool, lugn och avslappnad!

Varningar

 • Inte överbefolka rummet genom att ha fler studenter än det finns plats för.
 • De flesta skolor ger lärare med budgetar som du aldrig vill bryta.