Wko

Hur man skapar en positiv klassrummet atmosfär

En positiv atmosfär kan göra ett klassrum en trevligare plats att vara och, i sin tur, till en mer effektiv, motiverande plats lära. Det är enkelt att göra, och det kan få positiva resultat på uppnåendet av studenter.

Steg

Hur man skapar en positiv klassrummet atmosfär. Ändra hur du interagerar så mycket som behövs - för att tala, undervisa och kommunicera positivt - med varje deltagare, med start idag.
Hur man skapar en positiv klassrummet atmosfär. Ändra hur du interagerar så mycket som behövs - för att tala, undervisa och kommunicera positivt - med varje deltagare, med start idag.
 1. 1
  Ändra hur du interagerar så mycket som behövs - för att tala, undervisa och kommunicera positivt - med varje deltagare, med start idag. Ditt kroppsspråk och röstläge utgör majoriteten din totala kommunikation, så ta med det i dina ändringar.
  ~ Visa att du har självständig, totalt förtroende för varje elevs individuella, potential för framsteg. Även om du behandla dem som individer utifrån akademiska behov och färdigheter, att var och en måste känna den varma glöden av inspirerande förtroende för att ni kommer att visa för henne eller honom.
 2. 2
  Börja varje klass genom att hälsa klassen full av studenter med leenden, och när du står på din dörr i början av klassen, förlänga ett personligt välkomnande, med ögonkontakt -, också.
 3. 3
  Uppmuntra eleverna med positiv feedback när det är möjligt. Beröm för framgångar är en mycket starkare motivation än kritik.
 4. 4
  Täck väggarna i ditt klassrum med positiva budskap: affischer med motiverande bilder och ord, inspirerande citat från stora människor, positiva målningar, teckningar, prosa, dikter, gjort av dina elever.
 5. 5
  Skapa Stereograms som har dolda positiva ord. Till exempel gå till www.school-teacher-student-motivation-resources-courses.com/teaching metoder och kolla subliminal kommunikation.
 6. 6
  Bädda mer positiva ord i allt du skriver och pratar om.
 7. 7
  Skapa ett positivt ord för dagen och starta en diskussion om det. Använd den till positiva fallstudier, förebilder. Till exempel - "Seger" - Lance Armstrong vann mot cancer, vann Tour de France Race 7 gånger, och vunnit hjärtan och sinnen välgörenhetsorganisationer och ungdomar med sina färgade gummiband handled.
 8. 8
  Skapa en klass ordlista av positiva ord. Börja med en A - Ö mall och få dina elever att lägga positiva ord till mallen. Gör det stora och sätta upp det på väggen.
 9. 9
  Använd ljusa, varma färger i dekorationer. De flesta klassrum börjar med standard-frågan inredning, i alla fall. Välplacerade väggdekorationer kan göra ett klassrum mer folklig och ibland även förmedla kunskap till dem vars uppmärksamhet har drivit iväg.
 10. 10
  Gör väggen visar pedagogiskt. Gör dem så att eleverna lätt kan lära av dem.

Tips

 • Ge korrigeringar i en positiv ton. Säga saker som "Försök igen" eller "Har du någon annan idé?" istället för "nej". Fråga eleven om han / hon är på rätt spår: "Och vad kallas det när det händer?"

Varningar

 • Spela inte favoriter. Om det behövs skapar en kortlek med registerkort med varje elevs namn för att se till att eleverna blir uppmanade lika mycket av tiden. Blanda upp dem, regelbundet.