Wko

Hur man registrerar en cool signatur

Oavsett om du planerar att bli berömd eller bara vill fördriva tiden, experimentera med din signatur kan vara mycket roligt. För att göra din signatur ser cool, prova följande tips och tekniker.

Steg

Hur man registrerar en cool signatur. Få ett papper och skriv din normala signatur.
Hur man registrerar en cool signatur. Få ett papper och skriv din normala signatur.
 1. 1
  Få ett papper och skriv din normala signatur. Vad tycker du om det? Vad behöver arbete? Har du en massa intressanta bokstäver (som innehåller loopar, kors, punkter etc.) eller mycket vanligt brev (särskilt sådana som liknar / samma i övre-och gemener)? Anteckna eventuella områden som har potential att bli kontaktpunkter.
 2. 2
  Skriv om din signatur och experimentera med olika stilar och utsmyckningar. Se vad som ser lämplig för ditt namn, känns bra i handen, och inte är alltför besvärligt att skriva flera gånger. Till exempel kan du:
  • Vrid ett av dina brev till en understrykning. Även om detta görs vanligtvis med den sista bokstaven, känn dig fri att göra det med någon bokstav som lämpar sig för en understrykning blomstra.
  • Understruken din signatur med slingor. Detta är en mycket flytande, utsmyckade sätt att piffa upp en signatur.
  • Låt dina versaler för att omsluta gemener. Detta är ett bra sätt att piffa upp ett namn som inte har några lägre slingor (g, j, etc.) som du kan spela med.
  • Använd upprepade element. De tre stora ovaler i denna signatur skapa en eko-effekt och hjälpa knyta hela designen tillsammans.
  • Överdriva en enda bokstav. Detta kan ge din signatur en komplicerad look utan att sakta tecken tid till en genomsökning.
  • Understruken din signatur med sicksack. Detta är ett klassiskt sätt att göra en enkel signatur mer intressant.
  • Lägg symboler i din signatur. Om du vill gå den vägen, är det bäst att hålla resten av din signatur enkelt att spara tid och undvika överväldigande design.
  • Omringa signaturen med slingor. Detta skapar en mycket regal, officiellt utseende signatur.
  • Större bottnar i dina brev. Detta är en av de enklaste och vanligaste sätt att piffa upp en signatur.
  • Använd old timey bokstäver. Dubbelt upp på dina övergripande kors, avsluta din loopas bokstäver i krokar och frodas, och använda en reservoarpenna om möjligt.
 3. 3
  Titta på kända signaturer för inspiration. Walt Disney, drottning Elizabeth I, Salvadore Dali, Mae West, och John Hancock är alla kända för sina unika signatur stilar. Känn dig fri att låna element från dessa signaturer och lägga till dem till din egen.
 4. 4
  Glöm inte att anpassa din signatur. Även upplåning från andras stilar kan vara bra, se till att uttrycka din egen personlighet i signaturen också.
 5. 5
  Experimentera med en mejsel kanter penna. Detta tillfogar väderkorn att även en enkel signatur.
 6. 6
  Tänk två gånger innan du går rörigt. Även om det är kul att tänja gränserna för din signatur stil, noga överväga om det är praktiskt för dig att ha en oläslig en.
 7. 7
  Öva alla de stilar som du beundrar. Förutom att helt enkelt lägga till vissa blomstrar, prova olika storlekar, kombinationer, och lutar.
 8. 8
  Hitta individuella element som du gillar. Vad fungerar? Vad fungerar inte? Vad passar din personlighet?
 9. 9
  Kombinera din favorit element till en signatur.
 10. 10
  Öva denna nya signatur om och om igen tills du skriver det känns naturligt. Och kom ihåg, du kan alltid ändra skrivspråk.

Varningar

 • Var försiktig med hur ofta du ändrar din signatur, eftersom det kan leda till identitet förvirring om det inte matchar ditt ID, körkort, på det sätt du har registrerat dig på banken, eller ens ditt lånekort.
 • Håll din officiella signaturen ganska enkel. Med att återskapa ett utstuderat, tidskrävande monster varje gång du köper matvaror kommer att bli gammal snabbt.