Wko

Hur man blir en avancerad engelsk högtalare

Hur ska man gå från nybörjare till avancerad (på engelska).

Steg

Hur man blir en avancerad engelsk högtalare. Läsa engelska hela tiden, oavsett om det är böcker som Harry Potter eller facklitteratur, vetenskapliga arbeten.
Hur man blir en avancerad engelsk högtalare. Läsa engelska hela tiden, oavsett om det är böcker som Harry Potter eller facklitteratur, vetenskapliga arbeten.
 1. 1
  Läsa engelska hela tiden, oavsett om det är böcker som Harry Potter eller facklitteratur, vetenskapliga arbeten.
 2. 2
  Titta engelsk tv, till exempel nyhetsprogram (e. G. Kan BBC Worlds ses i många delar av världen). Medan du tittar på shower med ord som du inte förstår, när du använder en anteckningsbok och penna, skriva ordet ner (hur du tror att det stavas) och sedan hitta sin rätta stavning och ta reda på vad ordet betyder.
 3. 3
  Inte har undertexter när du tittar på TV-serier eller filmer.
 4. 4
  Läs högt för att bygga både tal och skrift ordförråd.
 5. 5
  Öva skriva en hel del. Essays, artikeln bidrag, bloggar, etc.
 6. 6
  Kommunicera så mycket som möjligt på engelska.
 7. 7
  Utnyttja ordboken eller synonymordbok.
 8. 8
  Var avslappnad och säker när man talar engelska.
 9. 9
  Bygg engelska ordförråd på lämplig nivå, annars kommer du att vara en genomsnittlig engelsk högtalare.
 10. 10
  Lyssna alltid på engelsk språk konst för att förbättra din förmåga att tala.
 11. 11
  Interagera med människor personligen eller via ett chattrum är också mycket fördelaktigt

Tips

 • För tal att inträffa, måste ditt sinne delta aktivt i syntax utveckling. Ju mer aktivt ditt sinne är involverat i talad engelska, blir mer effektiva inlärningsprocessen.
 • Hitta en vän som du kan öva engelska.
 • Titta på filmer på engelska utan undertexter eller engelska satellitkanaler som BBC eller CNN och försöka förstå det.
 • Grammatik är mycket viktigt. Lägg dig en bra grammatik foundation och din engelska kommer att förbättras exponentiellt. Ändå inte gräva ner sig och hämmas av grammatiska regler. Du vill tala språket, inte lära sig hur det uttalas.
 • För effektiv inlärning och smidigt flyt, är det också nödvändigt att man alltid måste tänka på engelska.
 • Använd en engelsk ordbok istället för en tvåspråkig ordbok (som du framsteg).
 • Men precis som du kommer att hindra proprioceptiv träning genom att försöka studera tyst, så du kommer också begränsa kognitiva inlärning genom att läsa ur en text i stället konstruera syntaxen i ditt eget sinne. Om du studerar engelska med talad engelska lärde sig snabbt, kan du använda den skrivna texten när du först studera en ny övning. Men efter att upprepa övningen två eller tre gånger, måste du stänga text och göra övningen från recall minne som du lyssnar på ljudinspelningen. Du måste tvinga dig att tänka på engelska genom att använda din återkallelse minne när du studerar talade övningar.
 • Använd Espoir Smart engelska genom programmen. De är mycket effektiva för vuxna engelska elever. Den är baserad på Innehåll baserat anvisning, en kraftfull teknik för att utveckla ett språk. Du kommer automatiskt att börja tänka på engelska.
 • Den proprioceptiva känslan är inte allt som du omskolning när du lär talad engelska. Det är kognitiv inlärning (minne) som också måste äga rum. Grammatik-baserade engelsk instruktion har betonat kognitiva inlärning med undantag för omskolning av djupsensoriska bemärkelse. Ändå är kognitiv inlärning en viktig del av att lära sig att tala engelska flytande.
 • Grammatik är inte bara om meningen / verb formationer. Du borde förstå det underförstådda innebörden i samband med den använda grammatiken.
 • Om du lär dig engelska i skolan, sedan vara så engagerad som du kan i dessa lektioner, och alltid bara talar engelska (om du kan) där.
 • Öva att använda naturliga engelska istället för att hitta de engelska motsvarigheter från ditt modersmål.
 • Var försiktig med ordbokens definition av synonymer. Det finns inte två helt synonyma ord på engelska. Bil och bil sägs vara synonymt, men berätta din engelska vän att du har en bil i stället för en bil är ovanligt.
 • Var inte rädd för att läsa ordlistan för att öka ditt ordförråd.

Varningar

 • Helst om du endast används korrekt syntax och uttal, kan du omskola ditt tal på betydligt kortare tid. Därför skulle du lära dig att tala flytande engelska snabbare.
 • När du lär talad engelska med hjälp av talad engelska lärde sig snabbt sätt, förstärker du starkt inlärningsprocessen varje gång du talar. Men, när du konstruerar en mening fel, du har inte bara slösat bort den lärande tid som används för att konstruera den meningen, men du måste nu satsa ännu mer tid för att omskola din hjärna, mun, och hörsel för att konstruera meningen korrekt. Ju mer du använder en meningsbyggnad felaktigt, desto längre tar det för dig, mun och hörsel för att identifiera rätt syntax.
 • Säg inte "jag kan inte göra det." Så länge du studerar engelska, ord och fraser skrivs omedvetet in i ditt sinne.
 • Det är oundvikligt att göra misstag när du tränar talad engelska. Dessutom, det är det enda sättet att lära sig.
 • Ha tålamod, språkinlärning tar ett tag.