Wko

Hur får man en bartender jobb

Bartending positioner är mycket önskvärt och lika svårt att få. Jobbet i sig är ganska enkelt, men att få sin fot i dörren är inte. Om du inte har någon erfarenhet dina chanser att få en bartending jobb är så bra som du. Varför ska en anläggning anställa någon utan erfarenhet när de kan kalla sitt lokala bartenderskola och få akademiker som redan har utbildats i grunderna. Missförstå mig inte det finns de som inte hittar jobb utan erfarenhet, men det oftast beror på att deras vän äger rum eller att de är en het ser chick att ägaren eller chefen vill sätta drag på.

Här är några tips som hjälper dig göra en av dessa roliga, lukrativa jobb.

Steg

Hur får man en bartender jobb. Träffa rätt personer.
Hur får man en bartender jobb. Träffa rätt personer.
 1. 1
  Utarbeta en plan. Oavsett vilket steg du väljer att genomföra nedan, är allt lättare med en plan. Att få en bartending jobb är inte annorlunda. Skriv ner fem platser du vill arbeta. Få kontakt info för de människor som gör hyra på dessa fem platser. Genomföra stegen nedan med dessa fem personer i åtanke.
 2. 2
  Träffa rätt personer. Det handlar om vem du känner. Om du har en favorit vattenhål, ta reda på vem ägaren är och börja prata honom / henne. Bli vän bartenders, barbacks och servitriser cocktail, och låt dem veta att du letar efter en bartender jobb. Tips bra, går ofta, och i allmänhet vara en glad, användbar närvaro i baren.
 3. 3
  Observera bartenders i handling. Det finns små knep för att hälla en god öl, blanda drinkar, och sparar tid bakom baren. Titta på hur din mixer hanterar dryck order. De flesta av det är inte rocket science, de mest beställda drycker är sprit plus en mixer. Köp dryck manualer för att lära sig om de mer komplicerade drinkar och träning hemma.
 4. 4
  Fundera på om du vill gå till bartenderskola. De ska lära dig grunderna och du har en möjlighet att öva göra drinkar. Se till att skolan du väljer har en verkligt fungerande bar och all riktig bartender utrustning. Bartender är en manuell färdighet som kräver snabbhet och fingerfärdighet. Det finns inget substitut för praktisk utbildning.
 5. 5
  Klä den delen. Om du vill ha en spelning på en fin restaurang, klä professionellt. Om du vill ha ett jobb på en hip klubb, klä edgy. Om ett dyk bar gig är bra med dig, klä tufft. De flesta barer går för ett visst utseende eller bild, oavsett om de berätta det eller inte.
 6. 6
  Leta efter bartending välgörenhet gäst spelningar. Många storstäder erbjuder nu denna möjlighet. Du väljer en välgörenhetsorganisation, främja evenemanget, och ta med dina vänner i. I utbyte får du och ett par vänner utbildas för kvällen och få att blanda drinkar hela natten. Det är ett utmärkt sätt att få lite erfarenhet och knyta kontakter. Om du imponera på bar ägare, kan det leda till ett jobb.
 7. 7
  Skriv ett bra personligt brev och CV. Ofta ett bra personligt brev och CV är tillräckligt för att övervinna en brist på erfarenhet. Vissa anläggningar föredrar att anställa bartenders utan erfarenhet eftersom de inte kommer att ha några dåliga vanor att bryta. Erfarna eller inte, de brev och CV måste vara spännande och pop med personlighet. En stor personlighet och attityd kommer att höja dig över konkurrensen varje gång.
 8. 8
  Förbered dig för din intervju ordentligt. Många bartending arbetssökande går in i sina anställningsintervjuer oförberedd. Om du tittar på bartending som en quick fix eller så lätt att göra att du inte behöver för att förbereda dig inte kommer att få jobbet. Det bästa sättet att förbereda sig för din intervju är att skriva en bra personligt brev och CV. Du kommer att få dem att komma till din intervju och processen att skriva dem bättre förbereder dig för intervjun.

Tips

 • Om du planerar att gå till en bartenderskola kontrollera deras Better profile Business Bureau, och om de är licensierade av staten Pedagogiska institutionen. Kontrollera hur länge de har varit i branschen. Se upp för någon skola eller tjänst som garanterar dig ett jobb eller praktik. I de flesta stater är det olagligt. Allt en skola kan göra är att erbjuda stöd arbetsförmedling.
 • Även om vissa inte håller, är en barback är inte en dålig plats att börja. Du lär dig från de bartenders som du arbetar för och arbeta dig uppåt. En bra bartender kommer visa dig för ditt hårda arbete och de kan även lära dig en sak eller två.
 • Kom upp med en plan och vidta åtgärder. Liksom allt annat i livet att få en bartending jobb kräver en viss ansträngning. Ju mer du sätter in desto mer får du ut. Bestäm vilken typ av rum som du skulle vilja arbeta, bygga en lista på 7 av dessa anläggningar. Skriv ett bra personligt brev och CV och gå till dessa anläggningar. Ring framåt först så att du kommer att tala med rätt person. Har anekdoter och berättelser redo och underhålla när du kommer dit. Bra personal är mycket svårt att hitta. Om du kan visa att du kommer att vara en stor anställd, kommer de anställa dig eller hitta någon som kommer. Gör inte bs som föreslås i andra områden - skräddarsy din upplevelse att presentera dig själv som en bra anställd men aldrig ljuga om det. M
 • Catering företag är ett bra ställe att börja. De är lättare jobb att få, om du kan bs lite, och du kommer att lära dig en hel del genom att göra grundläggande drycker och hälla vin och öl.