Wko

Hur skickar en flörtig textmeddelande

Sända ett flirtig textmeddelande kan vara svårt. Att veta hur man ord ett meddelande till låter precis perfekt kan bara komma genom trial and error.

Steg

Hur skickar en flörtig textmeddelande. Var inte rädd för att skicka det första meddelandet (både killar och tjejer).
Hur skickar en flörtig textmeddelande. Var inte rädd för att skicka det första meddelandet (både killar och tjejer).

Sända en flörtig textmeddelande

 1. 1
  Var inte rädd för att skicka det första meddelandet (både killar och tjejer). Visar initiativ kommer att visa den andra personen att du är genuint intresserad av dem. Det är också ett tecken på mod, som kan vara ganska sexig!;)
 2. 2
  Prata med den andra personen normalt innan flirta (båda). Detta visar att du inte är intresserad av ett one night stand typ av relation, utan snarare kanske du vill träffa den personen. Du kan ställa frågor om personens liv att lära känna dem bättre, men inte få alltför invasiva! Ställ frågor som "Har du några husdjur?" Frågar en fråga som denna kommer senare att ge dig möjlighet att säga "Jag vill träffa dina djur!" vilket ger dig ett möjligt datum!
 3. 3
  Börja flirta (båda). Antingen personen kan börja detta flirta. Börja genom att bara använda winky ansikten vid slutet av ett meddelande. Du kan sätta vissa antydningar i dina meddelanden. Om den andra personen inte svarar på flirtatiousness av dina texter, är de troligen ointresserade, vilket innebär att du bör sluta flirta omedelbart!
 4. 4
  Killar, när du flirta med en tjej, berömma henne massor. Berätta för henne att du älskade hennes tröja, halsband, skor, eller något annat. Vara beskrivande. Om du berättar för henne "Du såg fin ut i denna kjol idag." dess trevligt, men inte en säljande funktion. En gång fick jag en text som säger, "Du såg fantastisk i din penna kjol idag, det gör dina ben ser så lång och sexig;) Du är en vacker flicka!" Komplimang hennes ögon på en dag är hon inte bär smink. Detta kommer att bidra till att stärka hennes självförtroende, och förflytta dig långt borta från att vara "vän-larm".
 5. 5
  Flickor, kom ihåg att killar också älskar att få beröm! Berätta för dem att de såg trevligt, eller berömma dem på den fantastiska pjäsen de gjorde vid sin sista fotbollsmatch. Var kreativ, men tala sanning. Säg till honom att han är fantastisk, vacker, söt och rolig, och jag är positivt att han kommer att återgälda tjänsten.
 6. 6
  Vid en viss punkt, berätta för honom / henne att du måste gå. Låt den andra personen vill ha mer. Se till att du inte bara sluta svara, eftersom det kan antas vara icke räntebärande. Men berätta för dem, "Jag skulle älska att hålla texting dig, babe, men jag ska på en körning." Detta kan göra personen en aning svartsjuk, förvandlar dem till smör i dina händer.

Tips

 • Använd symboler. Glada miner:) "Jag fick det" ansikten;) och hjärta <3 är alla sätt att hjälpa till att förmedla ditt budskap.
 • Vara artiga mot varandra och respektera varandras gränser.
 • Var säker på din förmåga och inte tvivla på dig själv!
 • Använd korrekt grammatik. Många människor tror att genom att använda text jargong, är du lat. Visa vem du vill imponera att du bryr dig tillräckligt om honom / henne att använda korrekt grammatik.
 • Se till att du flirta med en person offentligt för!
 • Alltid leende, våg, eller ha samtal med den person du gillar när du ser dem.

Varningar

 • Skicka inte bilder som du inte vill att resten av din skola för att se.
 • Gör "Behöver TTYL. Kissa." Inte texten något brutto som
 • Gör inte text honom / henne hela tiden... det är obehagligt.
 • Flirta kan leda till sexting så se till att du sätta gränser

Saker du behöver

 • Mobil
 • Confidence