Wko

Hur man gör en kille som är arg på dig gillar dig igen via text

Om du kämpar med en kille, eller gjorde något killen inte gillar, och om killen inte vill prata med dig den här artikeln kommer att hjälpa dig att fixa det.

Steg

Hur man gör en kille som är arg på dig gillar dig igen via text. Tänk om anledningen till varför den här killen är galen.
Hur man gör en kille som är arg på dig gillar dig igen via text. Tänk om anledningen till varför den här killen är galen.
 1. 1
  Tänk om anledningen till varför den här killen är galen. Är det hans fel, eller ditt fel? Om det är hans, om han blev arg på dig för ingenting, eller om han är arg på dig bara för att du inte gjorde något han vill, ska du bara helt enkelt glömma honom och gå vidare med livet. Du behöver inte killar som kommer att ge dig några problem eller orsaka några problem mellan dig och honom. Du måste verkligen se till om du vill att den här killen tillbaka eller inte. Och försök att få veta eller förstå om han verkligen är värt att ha tillbaka.
 2. 2
  Ge den här killen tid att svalna. Om den här killen är arg på dig, och om du gjorde något för honom, inte prata, samtal eller text honom för ett par dagar, kanske en vecka för att lugna ner sig och tänka över allt som hände mellan er två.
 3. 3
  Apologize. Om du gjorde något fel, eller gjorde något som orsakade killen att bli arg, kan han aldrig att förlåta dig eller gillar dig längre om du inte ber om ursäkt.
 4. 4
  Tala om vad som hänt mellan er två. Du bör eftersom det verkligen hjälper en hel del.
 5. 5
  Sakta börjar komma närmare honom, men kom inte för fort. Sakta börjar prata med honom igen. Till exempel kan du börja säga "hej" eller "hej" när du ser honom. Om du inte har en chans att se honom (personligen) så är det bara text honom eller ringa honom och säga: "hey whats up hur har du varit", "hej vad gör du", eller helt enkelt bara säga "hej". Men kom inte snabbt, eftersom saker och ting kan gå fel och det kan vara besvärligt plötsligt kom fram till honom och sade: "OMG, gissa vad som hände!" ett par dagar eller till och med direkt efter att du kämpade precis eller efter att han bara blev arg på dig eller något liknande. Så var försiktig. Genom detta steg, bör han ha svalnat lite, eller åtminstone börjar lugna ner sig.
 6. 6
  När du är närmare, börja prata om hur din vänskap är tillsammans och berätta för honom vad du tycker om honom. Till exempel, säger: "Jag tror att du är en sådan bra vän * hans namn *" och se vad han gör. Detta kommer att ge dig en ledtråd för att se om han vill vara din vän igen eller om han planerar på det. Om han verkar fortfarande lite arg, backa för en liten stund. Du vill inte att detta ska gå åt fel håll, eller för honom att ta detta på fel sätt. Att säga att han är en god vän, snäll, söt, eller något som liknar det som ger honom en ledtråd du vill sluta kämpa, vara arg på varandra, komma närmare och bli vänner igen.
 7. 7
  Fråga honom om ni båda vill vara vänner, eller om du ska vara vänner igen. Prata med honom om detta och se till att ni båda vet säkert om det är värt det att bli vänner igen. Eftersom du redan har provat, känner mig inte ner om han inte accepterar det. Bara gå vidare om han inte vill ha dig. Det är ingen idé att försöka få en kille tillbaka om han inte ens vill ha dig.