Wko

Hur man gör någon text du tillbaka

Har du någonsin velat en bästa vän för att svara på din text? Någon som alltid ignorerar dig? Någon som alltid ignorerar era texter och samtal? Eller kanske någon du är med / dejta? Eller ens en familjemedlem? Någon? Tja, här är det artikel som är precis rätt för dig!

Steg

Hur man gör någon text du tillbaka. Planera vad din text ska bli.
Hur man gör någon text du tillbaka. Planera vad din text ska bli.
 1. 1
  Planera vad din text ska bli. Du måste tänka på vad texten här personen för att övertyga dem att svara.
 2. 2
  Skrämma dem i texten. Tänk på något som kommer att skrämma dem. (Gör detta endast om du vill, men. Om du inte vill skrämma personen, sedan läsa de sista meningarna i detta steg. Om du vill skrämma dem, hålla behandlingen härifrån och se till att inte göra din text alltför skrämmande, våldsamma eller allvarliga)! Till exempel kan du lägga:! "OMG jag tror att jag bara såg någon på mitt fönster just nu... Jag bara såg och hörde en högljudd knackning och bang genom mitt fönster, och som, när jag gick till mitt fönster, personen var borta! ". Om du inte känner för att skrämma dem, eller inte vill, sedan bara sätta något liknande, "Jag vet vem du gillar / har en crush på! / Kärlek! Eller <3!" eller "Jag vet vem du ska ut med NU!"
 3. 3
  Markera meddelandet BRÅDSKANDE (innan du skickar din text). De flesta mobiltelefoner har det alternativet medan texting.Like innan du skickar din text, kommer det att finnas ett alternativ button.And när du trycker på denna knapp, kommer det att ha många alternativ listed.Find "Mark Meddelande BRÅDSKANDE" eller "Markera som brådskande" och det kommer mer än sannolikt vara there.If din telefon inte har det, så innan du skickar din text, och sedan sätta detta i början av din text: "! BRÅDSKANDE LÄS NU!" eller "Meddelande märkt BRÅDSKANDE" eller bara sätta "BRÅDSKANDE" själv. Den personen är mer benägna att läsa ett brådskande meddelande.
 4. 4
  Skicka dina skrämmande och mystiska textmeddelande. Denna person är mest sannolikt att svara om de är rädda för vad du skickade, om de är nyfikna på vad du vet om dem (det är bara för att du textade dem jag vet vem du ska ut med, jag vet vem du vill, eller något annars). Och de kommer högst sannolikt svar när meddelandet är märkt "brådskande".
 5. 5
  Om du inte får ett svar, text dem som samma sak som du skickade dem tidigare innan ungefär 3-4 gånger några minuter senare tillsammans med meddelandet märkt "brådskande". Om meddelandet markeras brådskande och du skickade det flera gånger, de kommer högst sannolikt svar på ditt textmeddelande.
 6. 6
  Om du får ett svar, svarar inte alls, eller lura dem. Om du vill lura dem, sedan när de svarar tillbaka texten "Vem är det här?" eller "Vad pratar du om?" eller något liknande that.Then, när de svarar säger "Ohh, uhmm Jag tror att jag hade fel nummer, förlåt". Och de kommer naturligtvis vill hålla stör dig genom att ringa och skicka sms dig eftersom det för en, var budskapet brådskande, och två, de är mycket nyfikna på vad du hade att berätta för dem att du antingen skrämde dem, sa att du visste något om dem, eller sa något annat för att övertyga dem att reply.If du inte vill svara så gör inte. De kommer uppenbarligen hålla stör dig eller vill hålla på stör dig eftersom din text var sååå intressant för dem.

Tips

 • Se till att din text är vettigt.
 • Se till att personen vet ditt nummer eftersom ibland människor inte kan svara om de inte känner till numret.
 • Kontrollera att du textade dem något för att övertyga dem att svara. (T.ex. textning dem något att verkligen tro you.Like, om du skrämma dem, mer än sannolikt, kommer de att svara.)
 • Se till att ditt budskap är märkt "brådskande".

Varningar

 • Inte skicka dem något alltför våldsamma eller allvarliga eftersom de kan ta det på allvar, så att careful.If du vill skrämma dem, bara sätta "Jag vet vem som har en crush på dig och är besatt av dig från din skola" eller något som that.Don 't vara för konstigt och obekväma om det.
 • Inte text dem alltför much.Like, skicka texten 3-4 gånger eller kanske fem texter men det är it.Don 't skicka över fem meddelanden eftersom de då vet att du bara försöker skrämma dem och irritera dem. (Speciellt de vet att du försöker irritera dem på grund av den ständiga textning). Kanske du bara ska skicka 3 texter i 3-4 minutes.Like två texter i en minut, och annan text i nästa 3 minuter, eller so.Do det hur du vill, bara inte göra det så / för mycket till den punkt att det kommer att få irriterande eftersom de då kunde ta reda på vad du gör.
 • Använd inte vulgärt språk.