Wko

Hur får man en tjej att texten du tillbaka

I dagens dag och ålder, det handlar om textning. Textning är så populärt att göra det när du kör är olagligt i vissa stater och det finns apps för iPhone för att hjälpa människor text när hon gick. Det är en härlig sak. Texten är det ultimata verktyget för att få en tjej att gilla dig, tycker om dig hela dagen, och kontaktar dig ur det blå. Se den söta tjejen på tunnelbanan gör ingenting utom att stirra på hennes telefonens skärm? Ja, hon textning. Här är hur man ska se till att flickan kommer texten du tillbaka.

Först text henne och säga "hej". Se om hon svarar. Troligtvis kommer hon att säga "Vem är det här?" Berätta för henne. Om hon inte svarar, sedan bara lämna henne ensam i några dagar, och försök igen. Om hon inte gör text du tillbaka, hon är inte intresserad. Om hon svarar, fråga henne om hennes vänner, familj och intressen. Se om det går därifrån.

Steg

Hur får man en tjej att texten du tillbaka. Få ett obegränsat textning plan.
Hur får man en tjej att texten du tillbaka. Få ett obegränsat textning plan.
 1. 1
  Få ett obegränsat textning plan. Första saker först, se till att du har en telefon med en fin tangentbord eller pekskärm för textning och se till att få ett obegränsat textning plan! Du vill inte att av misstag hamna med en 225€ telefonräkning!
 2. 2
  Var inte klängig! När du får en flicka nummer det är bäst att inte kontakta dem direkt för att inte synas behövande eller irriterande. Efter att du har väntat hur länge du tror är nödvändigt (2 eller 3 dagar tops), skicka ett snabbt textmeddelande som alla de unga göra i dagens ålder. Det är bäst att hålla den första texten kort och koncist, flörtig, rolig, mystisk, eller någon kombination av dessa. En vanlig text flesta killar skickar vore "Hej det är John från kaféet, kom ihåg mig?" Detta är ett misstag. Bara antar att de kommer ihåg dig och de väntar otåligt på din text. Frågar om de minns du bara ska vara i en flörtig sätt, dvs du retar henne för att hon var ganska bortkastad när du träffade henne på en fest.
  • Vad ska man säga. En bättre metod är den enklaste meddelandet någonsin: "Hej du." Troligtvis kommer de inte kommer att ha fått ditt nummer så hon kommer att undra vem som pratar med henne, därför att hon är benägna att svara.
   • Troligt svar # 1. Om hon svarar "Hej vem är det här?" du kan ha kul med henne genom att göra henne gissning eller retas med henne för att ge henne numret ut till så många killar hon inte vet vem som pratar med henne.
   • Troligt svar # 2. Om hon svarar: "Åh hej, detta är John från kaféet?" Bara svara "Hoppas du inte väntade bara runt med telefonen i handen hela veckan att höra från mig;)" Detta är kinda kaxig, ganska roligt, och börjar flirta direkt. Nu är det kanske inte är manligt att lägga uttryckssymboler i meddelanden, men det är svårt att säga om någon skämtar i text, särskilt om de inte känner dig.
    • Valfri svar. Ett annat svar du kanske vill kasta in är: "Så är detta den söta blondinen eller brunetten jag träffade på onsdagen?" eller någon variant. Garantera att de kommer vara lite chockad av ditt mod, men de kommer att skratta.
 3. 3
  Håll upp vibe. Du kan bokstavligen öppna med något i den riktningen, och hon kommer att reagera. Annars stick med vibe du skapade när du först fick hennes nummer. Om du flirtade med henne genom att ge henne en dum smeknamn som "Shorty" eller "tönt", kasta det i det.
 4. 4
  Inte reta henne inte! Nu hur ofta du är texten också mycket viktigt. Att få till en hel konversation är väldigt enkelt, men är något du bör undvika under de första dagarna du textning henne. Du vill inte hamna irriterande henne genom att göra hennes telefon ring / surr hela dagen från en kille hon just träffat.
 5. 5
  Gör det snabbt! Det bästa sättet att gå om det skulle vara att bara ha en snabb konversation (05:56 meddelanden vardera) och sedan berätta för henne att du är upptagen och kommer att prata med henne senare. Försök att faktiskt vara upptagen / göra något intressant, vill du inte starta det hela på en lögn.
 6. 6
  Svara på din egen fritid. Det är lätt att bli upphetsad över ett meddelande från en het tjej som du är i, men hon kommer att fånga dig svara direkt efter att du får hennes budskap. Hon kommer att anta att du gillar henne och väntar ivrigt alla sina meddelanden. Detta avslutar jakten omedelbart. Så ge det lite tid mellan meddelanden och inte irritera henne, bara inte spela psykningar. Den textmeddelande är vacker för att du har tid att noggrant hantverk vad du ska säga, så när det är din tur att skriva tillbaka, ta den tiden tänker på det hårt.
 7. 7
  Avsluta samtal själv. När det är dags att avsluta samtalet, är det bäst att bara säga "jag gotta run (eller göra något intressant om du verkligen är), hörs senare." Det visar att du inte är klängig om du avslutar samtalet själv.
 8. 8
  Behåll kontrollen. När hon svarar tillbaka och säger bye, bara lämna det vid det (såvida hon ställer en fråga). Om hon är den som skickade det senaste meddelandet, det sätter dig i kontroll och gör att hon undrar om du ska skicka en annan.
 9. 9
  Spela det coolt tills nästa gång du kontaktar henne. Det är en bra idé att ha 3:57 text konversationer under en period av några dagar till en vecka innan du kallar henne eller göra en plan för en dag. Vid denna tid kommer du att ha flirtade med henne, fick henne att skratta, och det finns redan tillräckligt med attraktion byggt upp i hennes sinne att skruva upp ett telefonsamtal eller ett första datum faktiskt kommer att bli svårt för dig att göra.

Varningar

 • Gör inte:
  • Förarga henne
  • Text henne för mycket
  • Fråga saker för personlig
 • Om hon inte gå in på detaljer, hon vill inte prata om det.
 • Om du verkligen behöver för att följa denna guide... den här tjejen är inte för dig. Hitta någon du kan vara dig själv runt, inte att du måste följa en guide för att få.