Wko

Hur skicka smutsiga texter

Sexting är handlingen att skicka smutsiga meddelanden eller bilder, via mobiltelefon. Konsten att sexting är mycket viktig för den genomsnittliga tonåringen. När du kan prata via text, är det inte så skrämmande som ansikte mot ansikte, så att du kan vara mer öppna med den person du vill flirta med.

Steg

Hur skicka smutsiga texter. Första saker först.
Hur skicka smutsiga texter. Första saker först.
 1. 1
  Första saker först: börja enkelt. Vad du än gör, inte bara börja skicka hardcore meddelanden när du startar. Du bör börja med enkla små saker, som kan återkallas som sarkasm eller ett skämt om den andra personen undrar WTF.
 2. 2
  När personen i andra änden erkänner din synes oskyldiga text med annan lekfull "skämt", du börjar att komma in i affärer.
 3. 3
  Fortsätt denna lekfulla lilla skämten roliga, flirtiga texter. Denna process kommer att pågå lite längre, eller inte länge alls, beroende på person. Tänk på att om den andra personen tycker om dig, de kommer troligtvis känna alla varm och fuzzy. Snart kommer de att vara ivriga att rampa upp till nästa nivå.
 4. 4
  Öka graden av intensitet när de antyder att vilja göra samma sak. Eller vem vet, kanske de kommer att göra det åt dig.
 5. 5
  Använd din fantasi. Visualisera det. På så sätt kommer du att kunna få mycket mer i den. Om du skjuter upp dock, kan personen i andra änden inte redo för det ännu. Beror på vilken typ av intensitet nivå du är på.

Tips

 • Flickor gillar generellt höra / läsa sinnliga / romantiska saker. Killar brukar är glada när du ta ansvar och säga vad du skulle göra med dem.
 • Om den personen inte svarar på länge, kan det betyda en av följande två saker: 1) de creeped ut av dig, 2) de är upptagen med något annat (hint hint winky ansikte)
 • För att skicka ett vanligt, smutsig text, bara vända det som du gör till något som låter smutsigt. Liksom, jag suger bara på en hal rosa klubba, HBU?
 • Eftersom du är textning, det finns ingen att veta vilken typ av signal du skulle säga det, så du bör nästan alltid kunna komma ur det genom att säga att du skojade.

Varningar

 • Börja långsamt, var inte en ranka. Alltid testa deras humör.
 • Kom ihåg att texterna kan låsas, och används för utpressning. Skicka inte flirtiga texter till människor som du inte in, eftersom folk kan läsa användarens meddelanden om telefonen någonsin lämnat obevakad och du vill inte riskera det på någon du inte gillar.
 • Akta: Eftersom mobiltelefoner är mobila, kan någon ha någon mobiltelefon, och kanske tycker att det är roligt att skicka smutsiga meddelanden till mobiltelefon ägare kontakter. Så om den hetaste killen / chick sexting dig, är det mest troligt ett skämt.