Wko

Hur öka din bank

Öka din bank är naturligtvis viktigt för din ekonomiska hälsa. Men det kan tyckas vara en omöjlig uppgift när din lön har fastnat där det händer och det finns ingen sannolikt kommer att öka din ekonomiska insatser inom överskådlig framtid.

Att uppnå anständiga besparingar på en stram budget är möjlig genom att ta större hänsyn till de små utgifterna som tenderar att sippra bort pengar obemärkt. Även om det kan verka utmanande först, är det skönt att veta att det finns en hel del besparingar som ni har fullständig kontroll. För att upptäcka hur du använder dina små besparingar för att öka din bank, följ dessa förslag.

Steg

Hur öka din bank. Förbered dig på att röra sig bort från dåliga utgifterna vanor.
Hur öka din bank. Förbered dig på att röra sig bort från dåliga utgifterna vanor.
 1. 1
  Förbered dig på att röra sig bort från dåliga utgifterna vanor. Det bästa sättet att öka din bank är att inte älta tidigare misstag eller att upprepa dem. Istället tittar mot ditt sparande-lutande framtid. Framför allt är handling viktigare än något annat. Ta ett enda litet steg, och aldrig sluta fokusera på de mindre saker tills din bank har ökat hälsosamt. Och förhoppningsvis då kommer du ha utvecklat några bra invanda vanor så att balansen håller på att öka oavsett din större köpkraft.
  • Adoptera en besparing tänkesätt i stället för en spendera en. Det kommer att ta tid att bromsa en utgifterna vana om du har en, men det är inget mer än en vana, så att du kan bryta den. Varje gång som du går för att köpa något, har en fras eller en fråga att du tänker på om du verkligen behöver för att göra detta förvärv.
  • Inse att mindre spenderar tenderar att vara "utanför radarn" av många människor. Det är därför de kan vara så skadligt eftersom småningom, de lägger upp till en hel och äta borta på dina chanser att öka din bank.
 2. 2
  Börja dagen med frukost och kaffe hemma. Om du har för vana att ta tag i en latte och kanelbulle på väg till jobbet, är det dags att sluta. Äta på flykt är ohälsosamt och om du äter feta och söta livsmedel, du inte ge din kropp bra bränsle för dagen. Spara pengar genom att äta en hälsosam frukost hemma och njuter av ditt kaffe där också. Om detta innebär att få upp lite tidigare, så gör det - den extra sömn måste komma från ett tidigare läggdags, vilket inte kommer att skada dig!
 3. 3
  Brun papperspåse (eller termisk matlåda) din lunch. Du kan spara mycket pengar genom att göra din egen lunch varje dag. Prova det för en vecka och jämföra de besparingar. Du hittar det är inte bara pengar utan också tid i köer också. Du har också mer frihet om var att äta och mer tid att träna, gå runt eller springa ärenden när du brun papperspåse din lunch. Sätt kostnaden skillnaden i sparkonto.
 4. 4
  Växla till ditt bibliotek för att läsa materialet. Böcker, tidskrifter och tidningar lägger snart upp om du köper dem en hel del. Genom att låna material att läsa oftare, kan du lägga de pengar som sparas direkt till banken istället.
  • Vissa bibliotek kan du ladda ner e-böcker till en elektronisk läsare. Om du har en elektronisk läsare, använder bibliotekets låneförbud stället för att köpa ett eget exemplar.
 5. 5
  Förnya din befintliga garderob i stället för att kasta ut och köpa alla nya kläder varje säsong. Leta efter sätt att förbättra de kläder du har, inklusive lägga till utsmyckningar, döende dem, ändra deras form eller funktion eller byta ut dem med en vän. Om du verkligen älskar kläder, ställa en stram budget för kläder och när det väl har uppnåtts, köp inte mer. Lägg alla besparingar du har gjort i banken - jämför det belopp som spenderas nu med samma tid förra året och sätta de besparingar rakt in på ditt konto.
  • Vänta försäljningen. Såvida du arbetar i ett modehus (i vilket fall, låt oss hoppas att de ska subventionera dina kläder inköp), finns det ingen anledning att bära saker direkt från catwalken. Försäljningen kommer snabbt dessa dagar, så ha tålamod och vänta på en.
  • Vissa klädbutiker eller märken kan du gå med i deras rabatterade klubbar eller medlemskap gratis och sedan erbjuda dig försäljning helger eller dagar då och då. Var noga med att använda sig av dessa genom att ge dem en aktuell e-postadress, så att du kan varnas för de bästa erbjudandena. Men inte faller i fällan att köpa bara för att det finns en rabatt på! Köp vad du behöver och inte mer.
 6. 6
  Minska dina resekostnader. Reser till arbete eller studier med bil kan vara dyrt, med bränsle, underhåll och parkering kostnader för att täcka. Kan du cykla eller gå istället? Kanske det finns kollektivtrafik med bra erbjudanden på multi-biljetter. Ett annat alternativ kan vara samåkning. Även om det är praktiskt att ha en egen bil, det är dyrt. Genom att hitta billigare transport metoder, kommer du att göra en hel del besparingar för ditt konto.
  • Försök att ha bara en bil per hela hushållet, vilket kan spara en enorm summa pengar om alla delar på en bil och förlitar sig på andra transportmetoder för att täcka luckorna.
  • Någon form av att gå från A till B som innebär att gå eller cykla kommer att förbättra din hälsa. Bara vara medvetna om trafiksäkerhet och frågor luft och vidta de åtgärder som behövs.
 7. 7
  Förbättra din midja samtidigt som gödning ditt bankkonto. Minska eller ens klippa ut godis, godis och andra söta godsaker som du har hänge i. Genom att stoppa inköp av kakor, chips, choklad, godis och andra snacks, kommer du att spara pengar och inte fylla upp dig med tomma kalorier. Spara dem som riktiga godsaker för då och då istället som dagliga "måsten". Sätt de besparingar rakt in i banken så att du inte riskerar känsla berövade!
 8. 8
  Sluta köpa lotter och skraplotter. Dina chanser att vinna är astronomiskt liten. Dina chanser att kasta bort en massa pengar som kunde ha placerats i bank är i stället enormt. Du kan känna att "bara en seger" kommer att lösa alla dina problem, men det kommer inte. Även om du gjorde vinner, är du fortfarande kommer att ha att göra med oavsett personliga problem stör dig - inom ett år för att vinna lotteri, de flesta människors liv är tillbaka till hur de var innan vinsten. Get real och låt ränta på ränta göra några verkliga ökande av dina förmögenheter istället.
  • Om din arbetsplats gör att du känner sig tvungna att delta i att bidra mot ett kontor biljett varje vecka, fatta ett beslut om huruvida det är värt angst av motsträvig dina förföljare kolleger regnbåge eller om att ta ställning. Du kan alltid nämna att du har sett ljuset och inte längre delta i någon form av spel. Känn dig inte tvingad att göra det bara för att alla andra tycker att de ska vinna stort någon dag.
 9. 9
  Granska alla dina prenumerationer på tidningar, gym, webbplatser, vad har du. Vill du få full valuta av dem eller har du lyckats glömma alla de saker som du prenumererar på? Det är viktigt att göra det mesta av alla abonnemang, om du inte är, avbryta den och sätta in pengarna på ditt bankkonto i stället.
  • Gör en liten beräkning för att se om ditt gym medlemskap är värt det per besök. Om du tänker varje dag, är chansen att det betalar sig fint. Om du bara kommer en gång i en blå måne, är det möjligt att du betalar något fruktansvärt som 75€ ett besök!
  • Istället för att betala för ett medlemskap för att gå till ett gym, bara jogga eller promenera varje morgon. Schemalägg andra som är gratis.
  • Kolla din lokala välgörenhet butik för retroaktiva tidskrifter och vissa stora bok läser. Du kan få ett paket för en dollar på vissa ställen!
 10. 10
  Granska din telekommunikation och avtal om energiprestanda regelbundet. Vill du få bästa möjliga erbjudanden till din telefon, internet, el eller gas, kabel-TV, osv? Kolla in konkurrenterna till dina nuvarande leverantörer för att se vad som erbjuds.
  • Alltid läsa det finstilta innan du hoppar från en tjänst till en annan och innan du registrerar dig med en ny tjänst. Du vill inte buntas med att betala avgifter för att bryta ett kontrakt i förtid eller för att behöva registrera sig för längre än din koncentrationsförmåga.
 11. 11
  Var smart med dina matinköp och äta val. Ät på oftare, äta sunt och äta saker som du har kokat själv. Ta några menyer från dina favorit matställen och reproducera måltider hemma. Placera de besparingar som du har gjort direkt till det bankkonto.
  • Icke-varumärket livsmedel är ofta lika bra som varumärke mat. Det är värt att försöka se vad som är okej för din smak, du kan spara en hel del.
  • Inte beröva dig själv att äta ute helt. Vissa äter ute är viktigt för att möta upp med vänner, fånga pulsen av att vara runt andra människor och för att helt enkelt njuta av dig själv. Spara pengar handlar inte om att helt förneka sig själv av några glädjeämnen som denna!
 12. 12
  Sluta röka och antingen minska eller sluta dricka alkohol. Dessa två punkter kan slösa bort en massa pengar och de gör inte mycket bra för din hälsa. Rökning är inte alls hälsosamt, medan överskjutande dricker inte heller. En kompromiss för alkohol kan vara att stoppa veckodag alkoholdrickande och bara njuta av det med måtta från fredag ​​till söndag kväll. En flaska vin med varje måltid ger snart upp!
 13. 13
  Curtail shopping för fritid och ersätta det med riktiga fritidsaktiviteter. Behandla shopping som nödvändigheten är det och köp bara det du behöver, inom en begränsad tidsram. Om du verkligen älskar affärer, göra lite window shopping snarare än faktiska inköp. Sedan, hitta några bra fritidsaktiviteter substitut för att ta plats i planlösa utgifter, som att spela en sport, ta en cykeltur vid floden, ta någons hundar för en promenad, besöka stranden eller gå långa promenader i naturen eller din lokala urbana miljö. Sätt de besparingar i banken.
 14. 14
  Sakta ner på uppgraderingar. Behöver du verkligen ha den senaste computer/MP3 spelaren / mobiltelefon / elektronisk anordning uppgradering? Hur bra är din befintliga objektet just nu? Om den gör allt som du behöver den till och den körs bara bra, överväga att hålla ut tills den uppgraderade versionen är mycket billigare eller på rea. Om det bara handlar om att hålla upp eller status, så du behöver inte slösa pengar.
 15. 15
  Aktivt planerar att flytta de besparingar du har gjort i din plånbok till ditt bankkonto. Spara på små saker kommer inte att fungera om du inte kan se faktiska resultat. Du måste flytta sparandet till ditt konto på en regelbunden basis. Vi rekommenderar att du fysiskt posten eller ens räkna ut de besparingar och antingen lägga riktiga pengar på en burk eller spargris för regelbunden insättning eller överföring mellan konton på nätet. Efter några månader av att göra detta, bör du märka en ökning som ganska betydande.
  • Att göra detta kommer att ta bort frestelsen att flytta dina pengar någon annanstans.
 16. 16
  Omfamna din sparsamma tänkesätt. Att vara sparsam, sparsam eller en medveten konsument är inte om deprivation. Det handlar om att veta när för mycket är för mycket och det är nog. Det handlar om att leva ett liv mindre rörigt och att ha mer tid att umgås, motionera och vara kreativa istället för att gräma sig för räkningar och checkkrediter.
  • Bygga liten bonus tillbringar i ditt sparande. Det borde inte vara allt sparande och ingen behandling. Vid speciella tillfällen, tillåta dig själv lite överseende för att bevisa för dig själv att spara genom att uppmärksamma alla de små saker ger utdelning.
  • När din slösare röst blir lite för högt, påminn dig själv om att goda känslor kommer från att ha sparat tillräckligt för de saker du verkligen vill i livet snarare än att kasta bort pengar här och där på ditt och datt.
  • Gör saker som gör dig glad istället för att spendera för att försöka finna lyckan upphängd i ett objekt.

Tips

 • Utnyttja det du redan äger. Badrum skåp och skafferier fulla av konserver är bra ställen att börja! Endast byter förbrukningsartiklar och när du behöver dem.
 • Håll dig till en budget. Detta är antalet ett sätt att veta var dina pengar tar vägen.
 • Tillfälliga anstånd om att köpa vissa poster kan hjälpa dig att komma igenom magrare perioder utan att känna att du måste ge upp objektet för alla tider.
 • Kasta ut alla utom ett kreditkort. Använd som ett kreditkort bara när du verkligen behöver det, såsom försäkring på ett köp.
 • Om du har familj, vara säker på att inte försumma dem. Låt inte ditt arbete prioriteras framför dina relationer om du har noga tänkt igenom ditt beslut. Det kan förändra ditt liv.
 • Undvik avgifter på dina räkningar. Betala på nätet före förfallodagen och dra nytta av alla rabatter vid tidig betalning.
 • Hitta en extra inkomstkälla. Göra lite extra pengar på nätet är enkelt. Du kan starta en webbsida eller process e-post och få betalt för att publicera annonser eller webbplatser besök.
 • Om du behöver komma hem i en taxi, dela skjutsen.
 • Är dina vänner spenderar fortfarande en hel del? Låt dem veta att du behöver för att vara sparsam och att du inte är en välgörenhetsorganisation fallet. Du kan behöva att spendera lite mindre tid runt deras stora utgifter vanor. Be dem att komma på en vandring eller strand besök med er nu och då. Säg att du har något som pengar inte kan köpa - anständiga samtalsämnen!
 • Varken en låntagare eller långivare vara!

Varningar

 • Enstaka behandlar är tillåtna. Du är inte söker eremit tilldelning av månaden! Den verkliga poängen med att märka små utgifter som håller spillo är att lära sig att övervinna impulsköp och se till att dina pengar arbeta hårdare för dig istället för att helt enkelt glider undan varje vecka.