Wko

Hur man publicerar en bok vid ung ålder

En ton av barnen vill skriva sina egna sagoböcker, men det finns vissa steg du bör följa när writing.Writing en bok kan vara svårt, och många människor är besvikna när de inte uppnår sina mål. Men, med rätt råd, kan din livslånga eller nyligen erhållit, dröm bli verklighet!

Steg

Hur man publicerar en bok vid ung ålder. Tänk innan du skriver, inte bara skriva ner de första orden som dyker upp i huvudet.
Hur man publicerar en bok vid ung ålder. Tänk innan du skriver, inte bara skriva ner de första orden som dyker upp i huvudet.
 1. 1
  Brainstorm! Titta på en favorit film eller läsa en bok och inspireras av dem. Ta notis om hur en författare beskriver saker och balansen mellan beskrivning och handling. Gör en lista över möjliga ämnen för din roman, och välja den som passar dig bäst. Ibland när folk vill skriva en bok, är det första de gör väljer en titel. Tja, det är inte så det ska vara! Det bästa sättet att välja en titel är att skriva berättelsen först, och sedan välja en titel att matcha din berättelse. Skriv inte din berättelse för att matcha din titel. Du kan skriva det på datorn, eller skriva det i din journal. Vad gör dig mer bekväm. Hursomhelst du kommer att hamna skriva det.
 2. 2
  Tänk innan du skriver, inte bara skriva ner de första orden som dyker upp i huvudet. Uppslagsböcker kan vara en stor hjälp när man försöker att undvika detta. Men se upp, aldrig skriva ett ord som du inte vet innebörden av, ta det via ett lexikon först. Ingenting kommer att hända om du skriver det första kapitlet med ord som du inte vet vad de betyder!
 3. 3
  När du är klar, redigera, skriva och ändra det. Gör detta genom att läsa din första stycke högt, är det bättre än att läsa i ditt huvud för att märka några misstag eller rum för förbättringar kan hittas snabbare och mer efficiently.Try att balansera långa meningar bland de korta ones.This kommer att undvika tristess och skapa en jämn rytm i din writing.Do detta ofta, tills det är nära, eller till och med är, perfekt!
 4. 4
  Kontrollera att du inte stressa! Att skriva en bok är inte en tävling för vem som kan skriva den snabbaste. Ta din tid, speciellt när man tänker på dina idéer för nästa stycke.
 5. 5
  När detta är gjort och du har börjat redigera, är det värsta du kan göra förhala. (Lägger bort det till en annan dag) kan du börja boken vid 15 års ålder och avsluta den vid 45 års ålder om du låter detta hända! Ibland är det lätt att blir sjuka av att arbeta på boken som du redigerar, och sedan vill hoppa in att skriva en annan, men gör inte! Det kommer att kännas fantastiskt när du får det gjort, och du kommer verkligen att känna åstadkommit (till skillnad från hur du skulle känna om du lägger bort det....)
 6. 6
  Få en lärare eller en vuxen för att redigera det och se till att allt är korrekt, (du kanske vill göra detta med flera personer!)
 7. 7
  Om någon inte gillar den delen, är chansen, en hel del människor kommer inte. Ta det i steg och följa deras råd lite. Men aldrig ignorera sina advice.Sometimes sin frustrerande när du bara har arbetat oerhört hårt på att skriva något, och sedan ha alla dina vänner och familj säga att du gjorde en miljon saker fel - inte ignorera det! Acceptera det! Dessa är dina personliga kritiker som talar om vad du kan göra bättre! Aldrig någonsin ignorera råd någon ger dig. Och inte få mig fel, du är författare, och du har det slutgiltiga beslutet om vad som händer i din bok och vad som inte gör, men det gör inte ont att lyssna på vad folk har att säga.
 8. 8
  Gör Google inte söka efter förläggare! De som dyker upp är oftast bluffar. Hitta en agent på AAR (Association of Författare representanthuset) och fråga dem.
 9. 9
  Se till att du följer alla riktlinjer agenter / förlag innan sökfunktionen!
 10. 10
  Uthållighet är en dygd! JK Rowlings första bok, Harry Potter och de vises sten, avvisades tolv gånger innan hon hittade ett förlag som älskade det.
 11. 11
  Försök tills det fungerar. Det tar bara ett "ja" för att få igenom!

Tips

 • Vid beslut om din titel är det okej att ändra det och ta förslag från andra människor. Det är också bra att avsluta boken, därefter besluta om en titel, för det ger en uppfattning om berättelsen.
 • Var noga med att ha en intressant början som gör att läsaren vill fortsätta läsa. Om du är en föga känd författare, är oddsen, publicister kommer inte ha mycket intresse för dig i första hand. Nyckeln till att få en bok publicerad är att ha en intressant början som kommer att tvinga dina redaktörer att läsa vidare.
 • Vara långlivade! Chansen finns, du kommer inte få godkänt direkt!
 • Publishers brukar hamna välja titel och bokomslag, så oroa dig inte om dem!
 • Var beredd på en låt och ned. Vissa saker i livet inte går smidigt. Det kan vara ett förlag avvisar din bok, säljer det inte, etc.

Varningar

 • Alltid forskning ditt koncept, etc. Boken namn Om du inte, kan du sluta med en dålig upphovsrätt stämningsansökan på händerna.
 • Stressa inte din bok bara för att få den publicerad i ung ålder, du kommer att sluta med en halvfärdig bok. Ta dig tid att fullända det, det kan ta år, men du kommer att sälja fler böcker på detta sätt, även utan gratis publicitet för att vara en 15-årig publicerad författare.
 • Skriva en bok tar tid! Om du är en procrastinator, är detta en perfekt tid att arbeta på denna otäcka lilla vanan!
 • Se till att du förstår att när du publicerar din bok pengarna inte kommer håva i. Det tar tid för dessa saker att hända - förlag och bokhandlar hålla en andel av vinsten.