Wko

Hur att producera en bok med hjälp av en spökskrivare

Om du använder en spökskrivare eller redaktör för att hjälpa dig att skapa en bok, här är några tips för att hjälpa dig med processen från början till slut.

Steg

Hur att producera en bok med hjälp av en spökskrivare. Skaffa dig organiserad.
Hur att producera en bok med hjälp av en spökskrivare. Skaffa dig organiserad.
 1. 1
  Skaffa dig organiserad. Du och din spökskrivare / redaktör kommer att behöva bestämma tillsammans vilken typ av bok du vill ha. Du måste besluta om storlek och den ungefärliga längden och skissa ut en grundläggande översikt.
 2. 2
  Använd disposition som ämnesguiden. Samla mer information följer konturerna, inklusive artiklar, broschyrer eller andra delar marknadsföring du kan hitta som täcker de ämnen som du vill ha med i boken. Använd en fil mapp för varje ämne eller kapitel. Skicka dessa idéer till din spökskrivare / redaktör. Det kan också fungera om du bestämmer dig för att hitta andra yrkesgrupper att bidra kapitel i din bok.
 3. 3
  Har spökskrivare / redaktör utför omfattande forskning för att se vad andra människor har att säga om ditt ämne. Denna sökning är mycket viktigt eftersom det kommer att ge dig en idé om att publiceringen av boken är värt, det visar att du inte bara är en person med en vild idé. Få referenser från kollegor inom området som du skriver i. Två saker är viktiga här:
  • Referenserna skall vara aktuella;
  • De måste vara källor din målgrupp kommer att respektera.
 4. 4
  Sök efter möjliga förlag. Internet eller Reader guide till periodiska litteratur på biblioteket både ge dig tillgång till hundratals trovärdiga tidskrifter och publikationer.
 5. 5
  Har det spökskrivare / redaktör sammanställa ett kapitel skisserar med kladd idéer skissat upp i för dig. Han eller hon kommer att ställa några frågor på vägen och skicka dig några idéer layout och idéer layout för omslaget.
 6. 6
  Gå igenom kapitlet kontur och ge din spökskrivare / redaktör dina tankar. Ritning från den information, forskning och disposition, producerar din spökskrivare / redaktör ett utkast av din bok. Normalt görs detta i avsnitten. (Detta är också en bra tid att skicka in artiklar till tidskrifter din målgrupp läser och / eller respekterar.)
 7. 7
  Gå igenom utkast (er) och markera dina korrigeringar. Din spökskrivare / redaktör kommer att innehålla dina korrigeringar och leverera ett slutgiltigt förslag till dig.
 8. 8
  Godkänna det slutgiltiga förslaget, sid design och omslaget. Den spökskrivare / redaktör överför den slutliga versionen till desktop publishing program för skrivaren. Det är viktigt att du förstår det här steget. Skrivaren skriver inte ut din bok från ett ordbehandlingsprogram som i WordPerfect eller Microsoft Word. Alla boktryckerier arbetar med publicering program som Quark Express och Aldus PageMaker.
 9. 9
  Skaffa pris uppskattningar för publicering. När din spökskrivare / redaktör vet vad omslaget ska se ut och exakt hur många sidor som du kommer att få, få ut uppskattningar och bestämma vilken skrivare som ska användas. (Detta är förmodligen en bra tid att börja skicka pressmeddelanden till lokala medier, som tidningar, radio och TV-stationer).
 10. 10
  Sänd den sista boken paketet till skrivaren med kontrollen. Skrivaren skickar din spökskrivare / redaktör "de blå linjerna" för godkännande. "Blå linjer" visar exakt vad typ kommer att se ut. Ni båda borde godkänna dem. Skrivaren låter din spökskrivare / redaktör vet vad de slutliga avgifter. Det är avgörs av det exakta antalet kopior som skrivs ut och om det fanns några oförutsedda tryckproduktion avgifter.
 11. 11
  Betala skrivarens slutfaktura och fartygen skrivare böckerna till dig.

Tips

 • Förbli hårt arbete hela tiden, kommer det att löna sig senare.
 • Ytterligare bidragsgivare till en bok kan hjälpa underwrite sina kostnader.