Wko

Hur man gör pengar på att sälja vad du har att säga

Det enkla svaret på detta är "bygga en hemsida" och "tjäna pengar på" den med reklam, affiliate länkar och tillhörande produkter. Skriv artiklar om ditt ämne och lägga till dem till din webbplats på en regelbunden basis.

Steg

Hur man gör pengar på att sälja vad du har att säga. Gå till yahoo sökord väljaren verktyg och ange ditt huvudsakliga ämne, kommer detta att ge dig en lista över sökningar relaterade till ditt sökord - Hur många människor sökt efter den termen.
Hur man gör pengar på att sälja vad du har att säga. Gå till yahoo sökord väljaren verktyg och ange ditt huvudsakliga ämne, kommer detta att ge dig en lista över sökningar relaterade till ditt sökord - Hur många människor sökt efter den termen.
 1. 1
  Gå till yahoo sökord väljaren verktyg och ange ditt huvudsakliga ämne, kommer detta att ge dig en lista över sökningar relaterade till ditt sökord - Hur många människor sökt efter den termen. Det kommer också att ge dig en uppfattning om lönsamheten i ditt ämne.
 2. 2
  Skriv artiklar med hjälp av söktermer återvänt från Yahoo - Se till att du använder sökordet sökte i kroppen av ditt skrivande.
 3. 3
  Använd dessa artiklar som grund för din webbplats.
 4. 4
  Gå till Google och gå med i deras AdSense-programmet - Lägg till html-koder till dina webbsidor - Som din trafik byggen, kommer dina AdSense-intäkter ökar.
 5. 5
  Hitta relaterade produkter till ditt ämne, e-böcker (Clickbank) hårda varor (CJ. Com) etc och marknadsföra dem på din webbplats.
 6. 6
  Fortsätt att söka efter relevanta sökord termer och bygga din webbplats för att vara ett innehåll rika webbplats där människor kommer att finna naturligt i sökmotorerna.
 7. 7
  Tänk dig en betala per klick program om du har en egen produkt att sälja.
 8. 8
  Skapa en info produkt på ditt ämne och främja på din webbplats.
 9. 9
  Marknadsför dig själv och din webbplats genom att svara på forum frågor, frågor wiki osv.
 10. 10
  Driva mer trafik till din webbplats med hjälp av Craigslist och andra fria tekniker
 11. 11
  Annonsera andra företag som är relaterade till vad du har att säga.

Tips

 • Leta efter den unika vinkeln på ditt ämne - forskning vad andra människor gör och försöka göra det bättre eller annorlunda för att göra dig att stå ut i vad som kan vara en konkurrensutsatt marknad.
 • Ge mer än du tar - det kommer att löna sig i längden.
 • Skriv in dina artiklar till förmån för den sökande - de letar efter information, inte dig personligen.
 • Om du hittar en plats du gillar utseendet på, försöka ta reda på hur de byggde det - det finns ofta en ledtråd längst ner på sidorna - följ länkarna och se om du kan göra detsamma.
 • Sök efter produkter genom att sätta ditt ämne + affiliate + program - följ länkarna.

Varningar

 • Var inte otålig - det tar 3 månader för att se några resultat värt att ha. Kom ihåg, vann sköldpaddan loppet.