Wko

Hur man blir en petite modell

En brist på höjd bör inte stå i vägen för att bli en modell. Petite modellering är en växande bransch, så om du är vacker, professionell och ambitiös, har du en chans att bli en modell trots en kortväxthet. Använd dessa tips om hur man blir en petite modell för att få den bästa möjligheten för modellering framgång.

Steg

Hur man blir en petite modell. Se till att du är rätt höjd för petite modellering industrin.
Hur man blir en petite modell. Se till att du är rätt höjd för petite modellering industrin.

Analysera ditt utseende

 1. 1
  Se till att du är rätt höjd för petite modellering industrin. Du bör normalt inte vara längre än 5 fot 7 tum (170,18 cm), men din längd bör vara över 4 fot 9 tum (144,78 cm).
 2. 2
  Titta på dina funktioner ärligt. Om du kan hitta åtminstone en som sticker ut och är ofta kompletteras, till exempel dina ögon eller leende, försöker att uppmärksamma det.
 3. 3
  Öva god hållning för att kompensera för din brist på höjden. Detta kan tillåta dig att få uppmärksamhet även runt högväxt modeller.

Gör din forskning

 1. 1
  Vet att dina möjligheter att bli en stor catwalk modell är begränsade. Istället fokuserar på modellering för tidskrifter, kataloger och tryckta annonser.
 2. 2
  Bläddra publikationer som du vill vara i dag. Detta kommer att ge dig en uppfattning om vilka typer av jobb att driva.
 3. 3
  Ta reda på om din stad är en bra plats för petite modellering. Om det finns några byråer i området, kanske du måste flytta till en större stad.

Få professionella bilder

 1. 1
  Hitta en fotograf för att ta några skott mot huvudet. Om du är på en budget, kan du hitta ett fotografi skola med studerande som är villiga att ta bilder för fri att bygga sina portföljer.
 2. 2
  Kontakta fotografer vars arbete du beundrar. Om du ser inspirerande bilder i en tidning eller katalog, ta reda på vem fotografen är och få kontakt. Han kan vara intresserade av att ta din bild, särskilt om han har nya kreativa idéer som han behöver en modell.
 3. 3
  Gör ett komp-kort som har ca 5 bilder och din mätningar. Detta är besläktad med ett visitkort som du kan skicka till byråer intresserade petite modeller. Du bör ha minst en ansiktsbild och en fullängds foto, liksom vissa uppriktig skott.
 4. 4
  Sätt ihop en portfölj av dina bästa bilder. Detta är en stor bok med bilder som du tar med dig när du söker en byrå eller petite modellering spelning. Superior bilder kan åsidosätta en brist på höjd i modelleringen branschen, så se till att de är särskilt imponerande.

Hitta en byrå

 1. 1
  Gå till lokala öppna anbudsförfaranden modellagenturer. Det finns tillfällen då nya modeller kan besöka en modellagentur för att ta reda på om någon är intresserad av att representera dem.
 2. 2
  Forskning varje myndighet för att säkerställa att man har tecknat framgångsrika petite modeller. Många myndigheter låta blivande modeller veta vem de har undertecknat tidigare, men du kan också söka efter byråns namn på nätet för att ta reda på mer.
 3. 3
  Ställ frågor som helst du är avvisas av en byrå. Ta reda på om det finns något du kan ändra för att få accepteras i framtiden.
 4. 4
  Logga med agenten som verkar mest intresserade av dig och erbjuder de största möjligheterna. Se till att byrån kan ytterligare din karriär innan du åta sig det.
 5. 5
  Delta i någon go-ser att din byrå inrättas. Dessa möten med yrkesverksamma som ansvarar för modevisningar, tidskrifter och kataloger.