Wko

Hur du väljer din strippa / exotisk dansare artistnamn

Bestämma vad din strippa / exotisk dansare artistnamn blir är ett viktigt beslut. Om din stad kräver att du få en "vuxen entertainer Permit," ditt artistnamn kommer att vara på alla inlämnade dokumentationen samt utfärdande av tillstånd. Ändra detta kommer att innebära extra pappersarbete och en extra resa till tillståndsgivning avdelning, så att välja din strippa namn noggrant är viktigt.

Steg

Hur du väljer din strippa / exotisk dansare artistnamn. Räkna ut möjliga namn som intresserar dig.
Hur du väljer din strippa / exotisk dansare artistnamn. Räkna ut möjliga namn som intresserar dig.
 1. 1
  Räkna ut möjliga namn som intresserar dig. Bestäm om du vill ha en "riktig" klingande namn som, "Lisa" eller en mer strippa klingande namn som "Mercedes."
 2. 2
  Var kreativ. Få ett papper och skriva ner alla idéer som kommer att tänka. Det brukade vara normen att dansarna valde namn på kryddor eller städer såsom kanel eller Brooklyn, men mer och oftare, är strippor använder "riktiga" klingande namn som Jessica och Amber. Andra populära namn inkluderar: Angel, Jenna, Houston, Sapphire, Lexus, Vixen, Jade, Jasmine, och Dallas.
 3. 3
  Begränsa den. När du har fått din lista tillsammans, välj din topp tre och följ sedan steg fyra och fem nedan.
 4. 4
  Se om något av de namn du vill redan är tagna. Eftersom du troligen hämta ditt artistnamn innan du börjar arbeta, är det viktigt att gå till den klubb du vill arbeta på och antingen be någon i ledningen, en servitris, bartender, eller annan dansare om en annan exotisk dansare fungerar det med något av de namn du funderar.
 5. 5
  Se om något av de namn du vill rimma på en redan tagen. Tro det eller ej, är det vanligt att ha stripper namn låter liknande eller rim (ex. Foxy och Roxy), så det är viktigt att du väljer ett unikt namn. Anledningen till att du inte vill ha ett namn som rimmar med en annan dansare är att när DJ kallar ditt namn över mikrofonen, vill du inte att av misstag gå på scenen, dike kunden du ger en lap dance till, och sedan inser att det inte är din tur.
 6. 6
  Välj den bästa. Nu när du har kontrollerat att se om din topp tre strippa namn finns, välj den du tror att du kommer att vara den mest bekväm med. Var inte rädd att fråga vänner eller till andra dansare på klubben för sin åsikt. Använda stripper namnet "Shy" bidrog till att skapa kundintresse och uppmärksamhet. Kunderna skulle fråga, "Är du verkligen blyg!" Som ni kan se, kan med rätta artistnamnet få kunderna att undra vem du är och vad du gillar, så försök att välja något som kan skapa en bra öppning eller konversation bit med din kund.

Tips

 • Försök att välja ett namn som passar din personlighet, utan också uppmärksammar dig själv.
 • Du alltid kommer att få frågan, "Vad är ditt riktiga namn?" så om du väljer ett artistnamn som är mer på den "riktiga" sidan, kan du alltid säga, "Lisa ÄR mitt riktiga namn!"
 • Ditt artistnamn kommer bli självklart för dig, så oroa dig inte om det inte känns naturligt i början.

Varningar

 • När du har valt ditt artistnamn, se till att detta är det enda namn du ger till kunder och andra dansare. Det är viktigt att hålla din privata information säker.