Wko

Hur du tar ett headshot

Oavsett om du går till en intervju med en ny agent, som vill förbättra din totala portfölj eller bara vill ta en stor bild av dig själv, kan en stor Head shot vara en svår bild att ta. Det är viktigt att ta flera bilder och gör ditt bästa, att veta att det kan vara mycket svårt att ta en perfekt skott!

Steg

Hur du tar ett headshot. Innan du tar dina bilder, du kommer att behöva bestämma om du vill ha dem professionellt gjort.
Hur du tar ett headshot. Innan du tar dina bilder, du kommer att behöva bestämma om du vill ha dem professionellt gjort.
 1. 1
  Innan du tar dina bilder, du kommer att behöva bestämma om du vill ha dem professionellt gjort. Det kan vara ganska dyrt, och speciellt om du just har börjat i världen av modellering, behöver de inte. Den genomsnittliga professionella Head shot fotosession kan kosta 450€ -1000, beroende på antalet garderob förändringar vidtagits och foton.
 2. 2
  Om du väljer att gå professionell, hitta ett välrenommerat företag som specialiserat sig på konstnärliga modellering fotografier. Ta en titt på några av deras tidigare arbete och avgöra om platsen är rätt för dig. Om du bestämmer dig för att undvika höga priser och gå icke-proffs, hitta en vän eller familjemedlem som är en måttligt bra fotograf. Du vill vara säker på att de äger en bra kamera-helst en Canon eller andra relaterade märken.
 3. 3
  När du har valt, schemalägga ett datum och tid för fotograferingen. Kontrollera att det är en ledig dag när du inte har något annat planerat-du inte vill rusa till eller från inspelningen, kan det påverka kvaliteten på de bilder du får. Du kommer också vill välja din outfit. Head shots är tänkta att fokusera på ansiktet, inte garderoben, så gå efter något enkelt och icke-störande. Undvik axelband, även linnen är okej. Den bästa skjorta är en solid färg som kompletterar din kropp och ansikte. Örhängen är okej, men håll dig borta från halsband, örhängen dingla eller andra smycken.
 4. 4
  Leder fram till fotograferingen, se till att du äter hälsosamt och fortsätt med hår och akne vård som du alltid skulle. Ta super bra hand om ditt ansikte, det är det enda du har. På dagen av skott, äta en god frukost och få massor av sömn! Ingen vill baggy ögon! Om du gör professionella bilder, head off till ditt besök tidigt och anländer redo att le!
 5. 5
  Om du tar icke-professionella bilder, du kommer att behöva en bra bakgrund. Det bästa är grå, vit eller svart, eller en mycket enkel hem eller natur inställning. Fokus bör ligga på ditt ansikte, inte saker bakom dig! Kontrollera att du har bra belysning-naturligt är bäst, men studion kommer att göra. Undvik dramatiska skuggor i ansiktet.
 6. 6
  Applicera en liten eller ingen makeup-bara en liten mängd eyeliner, mascara och smetar av rouge. Försök att se så sofistikerad men naturligt som möjligt. Hår ska bäras naturligt inte räta eller curl. Myndigheten vill se naturliga DIG!
 7. 7
  När du står framför din bakgrund, le! Låt det vara naturligt att ha en vän berättar ett skämt eller en rolig historia om du har problem. Titta på kameran. Om du vill kan du stänga sidled, men alltid ha huvudet inför kameran rakt på. Det är i allmänhet bäst att inte ha din kropp rakt på, men-sväng i en liten vinkel till kameran.
 8. 8
  Har fotografen tar massor av bilder, med varierande positioner. Alltid få hela huvudet på bilden, med ansiktet generellt centrerad. Du vill alternativen senare, så ta massor av bilder att välja bland! Du kan även ändra garderob eller bakgrund, om du gillar, så finns fler alternativ.
 9. 9
  När du har avslutat inspelningen, importera dina bilder till en dator och välja vilka du vill använda, du kan generellt ha ett par, men det är bättre att ha ett par riktigt bra än många mediokra sådana. Du kan göra en del extremt minimal redigering justera ljus, något grödor men totalt sett bilderna ska lämnas naturligt.
 10. 10
  Skriv ut dina foton. En del människor föredrar svart och vitt, och andra färger. Se om byrån har en preferens. Om inte, med vad som passar dig bäst. Du kan skriva ut dina bilder med eller utan en gräns och det är också ditt val. Kom ihåg, är en myndighet kommer inte att avvisa dig bara för att dina bilder inte eller har en gräns.
 11. 11
  Grattis! Du har avslutat din head shots!

Tips

 • Få dina naglar gjort. Om man skulle råka glida in i bilden, bör det ser trevligt. Du vill inte behöva radera fantastiska bilder på grund av inte-så-fantastiska naglar.
 • Var självsäker och avslappnad, det kommer att visa sig i bilderna.
 • Ha kul! Byråer som bilder och människor som kan le, skratta och visa sann kärleksfull personlighet. Var den bästa versionen av dig själv!
 • Öva leende i spegeln som leder fram till dagen för din shoot-det kommer att hjälpa dig att se mer fotogenisk.
 • Drick inte läsk eller alkohol dagarna innan straffläggningen detta kan svälla i magen och lämnar dig titta och känna stor, långsam och trög.

Varningar

 • Om du får dyra professionella bilder tagna, se till att fotografen tillfredsställer dig, och gå till en ansedd plats. Dess bara inte värt en stor bit av pengar för att få medelmåttiga bilder eller bli lurad av en plats. Prata med klienter som har gått till platsen innan, och be deras åsikt. Är de nöjda med tjänsten?
 • Head shots är verkligen en representation av vad du är som en modell. Se till att din är korrekta-inte ser ut som något eller någon nu inte-det är missvisande själv till byrån, och de kommer inte att uppskatta det.
 • Om du inte kan ta bra head shots, kan det vara bäst att gå till en intervju med ingen alls. De flesta aktörer ska förstå om du just har börjat i modellering världen och kommer inte ihåg din brist på bilder.
 • Headshots är mer än bara cheesy familj bilder, de kan vara mycket svårt att ta! Underskatta inte möjligheten för en bild att vara så tidskrävande.

Saker du behöver

 • Några familjemedlemmar eller vänner
 • En grå, vit, svart eller enkel bakgrund
 • En bra kamera
 • En dator
 • Hälsosam mat
 • Acne Produkter
 • Hårprodukter
 • Minimal makeup
 • En enkel outfit
 • Ett leende
 • En bra personlighet och attityd!