Wko

Hur får man en barnvakt jobb

Många människor får sin första arbetslivserfarenhet som barnvakt. Detta "how-to" kommer att lära dig hur man får en barnvakt jobb.

Steg

Hur får man en barnvakt jobb. Kontrollera att du har erfarenhet av barnpassning, eller du kan få en referens från någon som tror att du kommer att göra bra.
Hur får man en barnvakt jobb. Kontrollera att du har erfarenhet av barnpassning, eller du kan få en referens från någon som tror att du kommer att göra bra.
 1. 1
  Kontrollera att du har erfarenhet av barnpassning, eller du kan få en referens från någon som tror att du kommer att göra bra. Din erfarenhet kan även vara bara ha sett en liten bror eller syster, eller hjälpa till på ett dagis.
 2. 2
  Fråga dina släktingar, vänner eller föräldrarnas medarbetare om de vet någon som behöver en barnvakt.
 3. 3
  Vet den pågående kursen. Bestäm hur mycket du vill ha betalt, hur många barn du kan hantera, och vilken tid du kan sitta barnvakt tills. Diskutera lön med föräldern om ditt pris verkar vara för högt.
 4. 4
  Annonsera. Ingen kommer att komma till dig om du inte annonsera! Gå runt kvarteret och leta efter människor som är ute med barnen. Berätta för dem att du kan hjälpa till barnvakt om de behöver hjälp. Även du kan alltid göra lite visitkort och hand de ut i kyrkan, skolan eller om din stadsdel behöver hjälp barnomsorg! Berätta för dem om dig själv! Post flygblad, ge ut flygblad och sätta flygblad på andras brevlådor för att hjälpa till.
 5. 5
  Ordna att möta människor som behöver en barnvakt. Du kommer att behöva ta reda på hur många barn du måste ta hand om, vad som kommer att vara din lön, larmnummer, och andra säkerhetsfrågor. Också vara säker på att få reda på hur du kommer dit och hur du kommer att få tillbaka hem!
 6. 6
  Be dem att hänvisa dig till andra. Efter att du har gjort ett jobb, kan du be sina föräldrar om de kan berätta för andra om dig. På så sätt en massa människor skulle veta att du kan hjälpa till!

Tips

 • Anländer några minuter tidigt för varje jobb, speciellt på den första dagen: du vill lära dig mer om huset (det lås larm etc) och möta kid (s) Men inte kommer för tidigt!.
 • Om du är barnvakt flickor, kanske de älskar att få sina naglar gjort, eller så kan du visa dem hur man gör vänskap armband (om de är tillräckligt gamla)
 • Ta med din egen uppsättning leksaker när du barnvakt, kalla det överraskning väska. Barn älskar överraskningar. Också fylla den med en mini förbandslåda, en adressbok, och levererar hantverk.
 • Om du känner någon som kan vara en potentiell barnvakt klient, se till att vara social med föräldrarna
 • Prata med föräldrarna för att ta reda på vad det läggdags är, underhållning idéer, behov mellanmål, och några extra ansvar.
 • Ta en kurs: chanserna är att ha ett rött kors certifiering får du fler jobb.

Varningar

 • Acceptera inte en barnvakt jobb om du inte känner dig bekväm med familjen eller med ett av barnen. Eftersom du är din egen chef, får du bestämma vem du arbetar med.
 • Lämna aldrig barnet utan uppsikt.
 • Använd aldrig någon form av fysisk disciplin på barnen som du barnvakt.
 • Inte annonsera för barnpassning med flygblad utan dina föräldrars tillåtelse. Ett bra arrangemang för att göra om du vill använda flygblad är: Varje gång du får en ny kund, du mamma / pappa ska komma med dig första gången för att träffa familjen och kolla in föräldrarna. Annars är det nog bäst att bara använda andra medel.
 • Kontrollera att du uppfyller familjen innan barnpassning.
 • Fråga föräldrar till barn om det är okej att använda sina tillhörigheter.
 • Om du känner ett barn missbrukas eller försummas, berättar en pålitlig vuxen som en förälder.