Wko

Hur kan man vara en rocksångare

För att bli en rocksångare är svårt. Du måste skriva låtar och allt det där. Här är några enkla steg för att göra det.

Steg

Hur kan man vara en rocksångare. Du måste överge all värdighet.
Hur kan man vara en rocksångare. Du måste överge all värdighet.
 1. 1
  OBS: Detta är skrivet mot hårda rocksångare eller hårdrock wannabe sångare. För Classic Rock n 'Roll, heavy metal, eller andra genrer sten, kan stegen skilja sig
 2. 2
  Du måste överge all värdighet. Till en början kan detta låter skrämmande och okända, men som tillfälligt ovärdigt kan vara roligt, och det är absolut nödvändigt.
 3. 3
  Lär dig musiken. De noter och rytmer måste vara fast innan du kan arbeta med stilisering.
 4. 4
  Känn musiken. Du måste bli en del av musiken, låta musiken bli en del av dig. Du måste komma utanför sig själv. Glöm bekymmer igår. Glömma bekymmer för morgondagen. Sjunga i en klippa bandet bör vara en nästan surrealistisk upplevelse.
 5. 5
  Det är obligatoriskt att musiken vara på rätt knapp för sångaren. Det kan kräva en capo för gitarr (er). Tänk på att om sångaren behöver det lägre, kan ett capo användas och sedan sångaren kan sjunga det ner en oktav. För vissa låtar, är det tänkt att be4 till högt för sångaren. Du måste acceptera detta och sjunga så gott du kan.
 6. 6
  Överge musikalisk lyrik, tonen, och artikulation. Det borde vara ganska tvetydig i rytm, sångtexter, och tonhöjd. Det är essensen av hårdrock
 7. 7
  Sjung så högt som överhuvudtaget är möjligt. Detta ofta gånger betyder skriker snarare än sång.
 8. 8
  För att uppnå en korrekt ton, kan du försöka skrika innan du går på scenen. Shout precis som du alltid sagt att inte "eftersom det kommer att förstöra din röst." Det är målet vid denna punkt. En förstörd röst läker. Så småningom.
 9. 9
  Ha kul. Njuta av musiken. Njut av uppmärksamhet. Vara bekväm med din roll som sångare och publiken kommer att vara där med dig.
 10. 10
  Kom ihåg att det är viktigare att vara en bra entertainer än det är att du är en bra sångare.
 11. 11
  Titta och lyssna på bandet som först utförde sjunga som du sjunger. Om det är ett original sång, sedan lyssna på liknande artister. Uppmärksamma inte bara till deras sångstil, men också att deras rörelser och attityd. Försök att återskapa dessa (med din egen färsk twist) i din prestation

Tips

 • ta sjungande klasser, praktik med familj och vänner först.

Saker du behöver

 • band eller musikgrupp
 • och mycket praktik