Wko

Hur att memorera producerar koder

Folk tror att det är ett enkelt jobb att vara en kassörska på en stormarknad eftersom halva jobbet skanna objekt. Jobbet i sig är mer tufft som det verkar, som memorering av produkt-koder är obligatoriskt, hur man stansa in, intercom-koder för att ta itu med andra avdelningar eller sektioner i butiken, och kunskapen att hantera transaktioner, såsom kreditkort och. När du läser den här artikeln, kan du få mer kunskap om hur lätt det är att memorera producerar koder.

Steg

Hur att memorera producerar koder. Promenera runt i producera avsnitt när du får chansen.
Hur att memorera producerar koder. Promenera runt i producera avsnitt när du får chansen.
  1. 1
    Promenera runt i producera avsnitt när du får chansen. Matcha upp om vad eller vegetabiliska ser ut med namnet på den. Ibland kan det finnas koder på posten eller på prislappen, dessa koder kan vara korrekt eller en annan i registret systemet, bara se till att be din chef.
  2. Göra något absurt och samtidigt memorera koderna hjälper ännu mer. Såsom gör kyckling dansen medan memorera ser gillar!
2
Studera någon vecka specialerbjudanden om produkter. Dessa är de saker som folk kommer oftast får, så de kommer alltid att rulla på transportbandet.
3
Skriv ned koderna för de mest populära frukter och grönsaker. Oavsett om det är ett märke av äpplen, eller om jordgubbar är i säsong, eller om priset på persikor är låg - att du inte vill vara söker koden bok varje gång, då det kan vara rakt framför dig.
4
Använd samma papper för andra koder i snabbköpet, oavsett om det är sprit eller en lång kod som måste tryckas in manuellt. Om du är ny till att vara en stormarknad kassörska, kan skriva ner avdelningskoder också vara till hjälp, eftersom vissa kuponger behöver det.
5
Starta ett papper med olika råvaror koder när du känner dig bekväm att gå vidare. Detta dokument kan innehålla produkter som människor sällan får, men inte lika populär som de andra. Räkna inte säsongsartiklar, eftersom det inte är bra som de andra.
6
Kom ihåg vad den producerar ser ut och gör en jämförelse / kontrast med andra. Dock kommer huvuddelen av produkten har ett klistermärke (t.ex. äpplen).

Tips

  • När du inte är bekant med objektet, nonchalant be kunden, "Vad var det nu igen?". Om de inte är säker eller ge dig en konstig blick, frågar en annan kassa. Var noga med att memorera det som du går, så att det inte är en konstant vana.
  • Gå igenom avsnittet produkter så mycket som möjligt, antingen före skift, under raster, eller samtidigt på din egen tid.
  • Ha alltid en kopia av de övergripande koder med dig, så att om någon köper en frukt och det är sällan köps, har du fortfarande en kod för det på dig.