Wko

Hur man skriver ett brev av intresse för en befordran

Många företag väljer att anställa inifrån när positionerna blir tillgängliga. Att vara förberedd för att anmäla ditt intresse i en position som skulle ge en möjlighet till befordran är viktigt att föra din karriär. Normalt medföljer ditt CV, kan en avsiktsförklaring för ett främjande styrka ditt intresse för att flytta din karriär framåt till dina chefer och andra ledare. Använd dessa tips för att skriva en avsiktsförklaring för en befordran.

Steg

Hur man skriver ett brev av intresse för en befordran. Skapa en professionell brev för att visa dina avsikter och intressen i en tillgänglig befordran.
Hur man skriver ett brev av intresse för en befordran. Skapa en professionell brev för att visa dina avsikter och intressen i en tillgänglig befordran.

Skriva din egen skrivelse av intresse

 1. 1
  Skapa en professionell brev för att visa dina avsikter och intressen i en tillgänglig befordran.
  • Formatera ditt brev i ett business-style-format som innehåller din adress, arbetsgivarens adress, en hälsning, en ordnad kropp av brevet och din signatur.
  • Skriv brevet med en vanlig teckensnitt, till exempel Arial eller Times New Roman i 10 till 12 punktstorlek.
  • Utnyttja språk som visar korrekt grammatik. Undvik politiskt inkorrekta meningar, svordomar eller annat olämpligt språk.
 2. 2
  Skicka brevet så snart som möjligt efter att du hör främjande är tillgänglig. Väntar får visa en chef eller hyra representant som du inte är så intresserad av en position som en annan kandidat.
 3. 3
  Ange din nivå av intresse för främjandet i början av ditt brev. Förklara för läsaren varför du är intresserad, vad befordran skulle innebära för dig professionellt och personligt, samt de delar av det jobb som matchar dina kvalifikationer.
 4. 4
  Ange hur du skulle fullgöra de plikter positionen. Demonstrera att du förstår den position genom att beskriva hur du skulle gå om de vardagliga uppgifter som är förknippade med positionen. Beskriv hur läget har på andra, och utarbeta om dina avsikter att arbeta med andra medarbetare och avdelningar inom företaget.
 5. 5
  Analysera utmaningar och möjligheter för den positionen. Klart definiera eventuella hinder du förutser som skulle göra att förverkliga målen i läget svårt. Hypotes om hur man skulle möta dessa hinder och skapa möjligheter mellan dem för att möta behoven av positionen.
 6. 6
  Granska dina erfarenheter, egenskaper och färdigheter. Lista din utbildning, talanger och kvalifikationer som visar din förmåga att utföra jobbet. Inkludera alla detaljer om certifieringar eller licenser du innehar som gör dig mer kvalificerad för främjande än andra kandidater i bolaget. Låt läsaren vet att du har den kompetens som krävs för positionen.
 7. 7
  Påminna läsaren om eventuella framgångar du har uppnått medan du arbetar med företaget. Dessa prestationer kan omfatta högst försäljning förväntningar, skapar en ny marknadsplan som har visat sig vara framgångsrik, eller landa ett lukrativt konto med en ny kund. Demonstrera din värd för företaget, särskilt när det gäller att främja.
 8. 8
  Stress lojalitet till företaget i din avsiktsförklaring. Tala om för läsaren hur länge du har varit anställd i företaget. Ange att dina ansträngningar och prestationer har varit med företagets bästa för ögonen. Beskriv för läsaren din vision av att arbeta med företaget under många år framöver, speciellt i denna nyligen tillgängliga position.

Saker du behöver

 • Dator och skrivare