Wko

Hur man skapar ett slumpmässigt ord som låter rimligt

Varje gång då och då kan du hamna i en situation av att behöva uppfinna ett ord för någon orsak som helst. De flesta människor kanske tror att det bara är fantasin hos den person, men det är verkligen inte och alla kan komma med imponerande ord som låter rimligt.

Steg

Hur man skapar ett slumpmässigt ord som låter rimligt. Se alltid till att du vet hur ordet ska användas i meningen.
Hur man skapar ett slumpmässigt ord som låter rimligt. Se alltid till att du vet hur ordet ska användas i meningen.
 1. 1
  Se alltid till att du vet hur ordet ska användas i meningen. Till exempel: om du skapar ett ord för att beskriva ett verb (Adverb) kanske du vill överväga att avsluta ordet med "ly".
 2. 2
  Se till att du inte har alltför många stavelser. oftast något nummer mellan 1 till 3 stavelser kan låta rimligt.
 3. 3
  Kom ihåg, kan stavelser göras från mer än en konsonant och en vokal. Du kan skapa en stavelse som "Tor" eller "Min" istället för "Bo" eller "Si".
 4. 4
  Efter att ha följt alla stegen ovan bör du ha något liknande (1 = konsonant, 2 = vokal): 12112 + ly. Nu måste du sätta vokaler istället för 2 s. såsom: 1e11i (+ Iy).
 5. 5
  Tänk på konsonanter som B: s och F: s och r är i det här fallet: B (e) rf (ILY)
 6. 6
  Exemplet ord som just har skapats är ordet berfily, nu kan du skapa en mening som: Berfily (BER-fi-Ly) adjektiv, en person som har handlingen att sätta för mycket smör på någon annans popcorn (vanligen på biografer och stativ popcorn)
 7. 7
  Som en sista utväg (om du har tid och internetuppkoppling eller en atlas) öppna en atlas (eller logga in på en webbplats som lokalt. Google.com) och leta efter roliga klingande städer och platser och använda dem som ord och hoppas att det händer inte vara någons hemstad (undvik större städer)

Tips

 • Inte över använder din tid, eftersom du inte kan använda "Berfily" för att beskriva allt!
 • Var mycket kreativ, använd din fantasi.
 • Du kanske inte kan göra dessa i några sekunder, så du kanske vill behålla några adjektiv, substantiv, verb, etc ihåg, kan du alltid göra en mening för dem senare så du kan bara peka på popcorn killen och säger ( stolt): "Jag hoppas att killen i popcorn monter är inte alltför" Berfily ", för jag är allergisk mot smör!"