Wko

Hur övertyga dina föräldrar att låta dig homeschool

Är du trött på skolan? Här är hur man ska övertyga dina föräldrar att låta dig bli homeschooled.

Steg

Hur övertyga dina föräldrar att låta dig homeschool. Kontakta de lokala Hemundervisning grupper du hittar och börja Palling runt med de människor du möter så att du inte kommer att börja isolerad.
Hur övertyga dina föräldrar att låta dig homeschool. Kontakta de lokala Hemundervisning grupper du hittar och börja Palling runt med de människor du möter så att du inte kommer att börja isolerad.
 1. 1
  Gör din forskning. Titta in alla de olika homeschool alternativen. Ta reda på hur mycket det kostar, om du skulle ha en kontaktperson i din stad, och så vidare.
 2. 2
  Kontakta de lokala Hemundervisning grupper du hittar och börja Palling runt med de människor du möter så att du inte kommer att börja isolerad. Folk flyttar ut ur systemet är inte vana att behöva ta initiativet till att hitta vänner, så spara dig besväret medan du kan.
  • Be dem att försöka övertala dina föräldrar.
 3. 3
  Besök det lokala biblioteket.
  • Få böcker av författare som Grace Llewellyn, John Gatto och John Holt, och be dina föräldrar att läsa dem.
 4. 4
  Detta kanske låter illa, men berätta för dina föräldrar alla "hemska" saker du hatar på din skola. Lämna ut de bättre saker. Som "Mamma, kan jag inte stå för att vara i skolan längre, så många barn det finns i droger, och jag vill inte vara i den situationen." Följ det med vad som kommer att fastställas när du är homeschooled. Dina betyg kommer att gå upp som en följd av en bättre miljö, och du kommer att få mer sömn så att du kommer att bli roligare att vara runt.
  • Sätt det skriftligt. Skriv ett brev till dem och göra en kopia eller två.
 5. 5
  Vara mer ansvarsfulla med dina sysslor innan dina föräldrar vet att du vill bli homeschooled så de ser att du kan vara ansvarig nog att hantera en arbetsbörda utan att tänka att det bara är koppleri. Om du har massor av problem i skolan och kan städa upp din handling nog att vara en respektabel student, gör det, men överdriv inte eller dina föräldrar inte kan ta dig på allvar.
 6. 6
  När du slutligen "släppa bomben" så att säga, se till att dina föräldrar är på bra humör, har tid att prata, och har inga distraktioner runt.
 7. 7
  Om de säger nej första gången ge inte upp!
  • Var redo för en skakig start, nästan ingen slutar Hemundervisning samma sätt som de började.
  • Om inget annat fungerar, och du är gammal nog att fatta beslutet (tonåring), och du fortfarande vill homeschool då överväga att vägra att gå i skolan och fråga dina föräldrar med ett ultimatum.

Tips

 • Bra Hemundervisning webbplats är Ohdela. De ger dig en bärbar dator och allt!
 • Få av din rumpa och möta människor. När du är homeschooled du ha mycket mer fritid, men du kommer inte att vara låst i en byggnad med en massa människor i din ålder. Kommer ut och göra något! Mycket få homeschoolers är isolerade, och de som kommer från skruvas upp familjer ändå. Gå idrottslag, efter-skolprogram, musikgrupper, community teater, allt för att få engagerade. Hemundervisning är vad du gör det, så gör det bra.
 • Om du har några vänner som homeschool, få dem att hjälpa dig komma med en bra plan för att få dina föräldrar att komma överens.
 • Hemundervisning skulle vara roligare om du kunde prata dina föräldrar och dina vänners föräldrar till att låta dig bli homeschooled tillsammans.
 • Gör en presentation till dina föräldrar, kommer de att älska det.
 • Bara för att du kan göra ditt arbete i din pyjamas, betyder inte att du inte behöver göra det alls. Få för vana att inställningen "skoltid" tidigt på dagen (dvs 8-noon) där du stänger av din dator, lämna din mobiltelefon i ett annat rum, och bara få jobbet gjort. Ett annat bra alternativ är en studiegrupp, det är mycket mer motiverande än att arbeta allt själv. Men, det fungerar bara om du faktiskt studerar.
 • Om du är high school ålder, behöver du inte dina föräldrar att vara din lärare. Beroende på hur du är homeschooled, kan du behöva en av dina föräldrar att avsätta lite tid varje vecka till lönegrad papper eller något liknande, men du behöver inte mamma att lära dig trig i vardagsrummet. Många Hemundervisning grupper organiserar klasser för hög skolåldern studenter, där de antingen anställa en lärare / handledare eller en förälder tar på sig rollen som lärare.
 • Leta efter en homeschool co-op i din kommun, där du kan träffa en massa homeschoolers.

Varningar

 • Om dina föräldrar vet att du hatar skolan, kanske de tror att du försöker få ut av skolan tillsammans
 • Tryck inte det. Om du vet att dina föräldrar inte har pengar, eller tid att homeschool dig, försök inte att tvinga dem in i det.
 • Upprepa inte frågan, ge dem tid!
 • Många människor kommer att vara idioter och / eller försöka att "omvandla" dig tillbaka till kommunal skola så snart de får veta att du är homeschooled. Ignorera dem, eftersom de inte vet någonting om vad du behöver, och om de är osäkra nog om deras val att de måste ge dig skit om er, det är inte ditt problem.