Wko

Hur man publicerar en uppsats

Publicera en uppsats är en viktig aspekt inom den akademiska världen. Det gör att du kan nätverk med andra forskare och vidareutveckla dina idéer och forskning. Vetenskapliga tidskrifter är förmodligen den vanligaste publikation för forskare att publicera sin forskning. Hitta de bästa akademiska tidskriften för ditt ämne och skrivsätt så att du kan lära dig att publicera en uppsats.

Steg

Hur man publicerar en uppsats. Bekanta dig med eventuella publikationer.
Hur man publicerar en uppsats. Bekanta dig med eventuella publikationer.
 1. 1
  Bekanta dig med eventuella publikationer. Det är viktigt att vara medveten om den forskning som redan offentliggjorts och de aktuella frågorna och studier inom ditt område. Var särskilt uppmärksam på hur andra forskningsrapporter skrivs: formatet, den typ av artikel (kvantitativ studie kontra kvalitativ, primär forskning eller recensioner), handstil, ämnena, och ordförrådet.
  • Läs akademiska tidskrifter relaterade till ditt utbildningsområde.
  • Sök på nätet efter publicerade forskningsrapporter, konferensbidrag och tidskriftsartiklar.
  • Be en kollega eller professor för en föreslagen litteraturlista.
 2. 2
  Välj den publikation som bäst passar din uppsats. Varje publikation har sin egen publik och tonen i skrift. Bestäm om din uppsats skulle passa bättre i en tidskrift som är mycket tekniska och avsedd endast för andra forskare i akademiska cirklar, eller en tidskrift som är mer allmänt hållna och det skulle tilltala en bredare publik.
 3. 3
  Förbered ditt manuskript. Formatera din uppsats så det passar de riktlinjer som offentliggjorts. De flesta tidskrifter ger ett dokument som heter "Instruktion till författare" eller "författare Guide" som erbjuder specifika instruktioner om layout, typsnitt och längd. Det bör också tala om för dig hur du skickar in dina papper och vad granskningsprocessen ser ut.
 4. 4
  Be en kollega och / eller professor för att granska din uppsats. De bör redigera dina papper för grammatik, stavfel och andra skrivfel. De bör också titta på ditt innehåll. Forskningsrapporter måste presentera en fråga av betydelse och relevans. Papers ska vara tydligt skriven, lätt att följa, och lämpliga för din publik. Har 2 till 3 personer granska den, om det är möjligt.
 5. 5
  Revidera dina papper. Det är troligt att du kommer att gå igenom 3 eller 4 utkast innan du skickar in din uppsats till önskad publikation. Ta dig tid att göra dina papper klara, engagerande, och lätt att följa. Det kommer bara att öka dina chanser att bli publicerad.
 6. 6
  Skicka in din artikel. Hitta tidskriften du vill att din uppsats publicerades i och skicka in den via lämpliga kanaler. Gå tillbaka till författarens Guide att granska underkastelse krav. Vissa tidskrifter tillåter online-ansökan, medan andra föredrar en papperskopia.
 7. 7
  Fortsätt att försöka. Ibland tidskrifter kommer att be dig att ändra den och skicka in den igen. Läs deras recensioner noga och göra nödvändiga förändringar. Det kommer bara att stärka dina färdigheter som forskare och författare. Även om du är avvisas, fortsätter åter skriva din uppsats och skicka den till lämpliga publikationer.

Forskning papper hjälp


Tips

 • Skicka in din uppsats via ditt universitet e-postkonto. Detta ansluter dig med en vetenskaplig institution och automatiskt ger trovärdighet till ditt arbete.
 • Överväg att använda en Open Access-publicering. Open Access tillåter peer review arbete för att vara tillgänglig gratis på nätet, låter din uppsats ses av fler människor.

Varningar

 • Inte omedelbart ändra ditt papper om du är upprörd eller frustrerad med tidskriftens begärda ändringar. Ställ den åt sidan för några timmar och komma tillbaka till det efter att du har svalnat. Detta gör att du kan övervinna några personliga attacker du kan ha känt när man läser recensioner och närma sig det på ett mer objektivt ljus.