Wko

Hur man gör ett bättre intryck på telefon

Oavsett vem du är eller vad du gör, avslöjar din röst en hel del om dig. Studier har visat att dina vokala kvaliteter står för en stor majoritet av en persons intryck av dig på telefon. Att ha en mer sympatisk och självsäker telefonröst, följa någon eller alla av dessa fem snabba tips.

Steg

Hur man gör ett bättre intryck på telefon. Titta på en bild av något som inspirerar dig att vara genomgående positiv och optimistisk.
Hur man gör ett bättre intryck på telefon. Titta på en bild av något som inspirerar dig att vara genomgående positiv och optimistisk.
 1. 1
  Titta på en bild av något som inspirerar dig att vara genomgående positiv och optimistisk.
 2. 2
  Smile - När vi ler våra röster naturligt blir varmare, ljusare och vänligare. (Vissa försäljning och kundservice servicepersonal även sätta en spegel framför dem medan de arbetar för att kolla deras inställning.)
 3. 3
  Stand up - På ett viktigt telefonsamtal eller när du spelar in din röstbrevlåda, stå upp. Detta kommer att generera energi i din kropp och din röst. (Om omständigheterna gör det svårt för dig att stå, sitta varna med ryggen upprätt, fötterna på golvet och skinkor mot framsidan av din stol.)
 4. 4
  Script det - Scripting era inledande samtal och inkommande eller utgående meddelanden kan göra dig sund mer vältalig och självsäker.
 5. 5
  Tala långsammare - I dagens globala miljö de flesta människor inte har samma modersmål. Speciellt om du kommunicerar med någon som kan vara flytande i ett språk eller från en bakgrund annorlunda än din egen, sakta ner och uttala tydligt. Detta kommer att ge din lyssnaren tid att absorbera vad du säger och i vissa fall anpassa sig till din dialekt eller översätta dina ord tillbaka till sitt första språk för bättre förståelse.
 6. 6
  Använd uppringarens namn, ger detta en personlig touch, det visar att du lyssnar på den som ringer. Skriv ner deras namn i början av samtalet (om de ger sitt namn) och använda den.

Tips

 • Ta några minuter att skriva ett enkelt skript, praktisera det medan leende och står upp, och sedan spela in den medan du tittar på din favorit bild eller skärmsläckare, kommer att göra underverk för att skapa ett bättre intryck och lämnar människor med en positiv upplevelse av vem du är.
 • Vi föredrar alla att interagera med människor vi tycker om och relatera till. Du kan autentiskt dela sig och få kontakt med andra genom att följa dessa enkla steg för att lyfta din ande och din röst. Investera i några minuter för att låta bättre och du kommer upprepade gånger skörda belöningar för era ansträngningar.
 • Att ha kul med detta kan du även spela dina favorit instrumental musik i bakgrunden på din röstbrevlåda.

Varningar

 • Har din röstbrevlåda säga något liknande, "Hej! Detta är (ditt namn). Jag är för närvarande inte tillgänglig för att besvara samtalet. Vänligen lämna ditt namn och nummer och jag ska ringa upp dig så fort som möjligt. Tack så mycket och ha en bra dag! "? Eller säger en datoriserad röst, "Box 3709 - lämna ett meddelande efter tonen"? De meddelanden som du lämnar säger mycket om dig. Om de är ovänliga eller slumpartat, kan de lämna dina lyssnare med ett negativt intryck.