Wko

Hur får man en examen på nätet

Någonstans längs linjen, kan du ha hittat din skolastiska företaget avbryts av karriär, familj, eller bara livet i allmänhet. Du kanske också har funnit att de bästa jobben går till personer med mer utbildning, så att du har valt att se till att gå tillbaka till skolan, på nätet, på din egen tid och egna villkor, och tjäna denna examen.

Online grader har blivit rikligt, och det finns skolor poppar överallt. Att hitta en skola där du kan tjäna en AA, BA, BS, eller MBA på nätet är fortfarande en utmaning för arbetande vuxna. Detta är hur man gör det.

Steg

Hur får man en examen på nätet. Bestäm vilken typ av examen du vill uppnå.
Hur får man en examen på nätet. Bestäm vilken typ av examen du vill uppnå.
 1. 1
  Bestäm vilken typ av examen du vill uppnå. Detta kan verka som en enkel steg för vissa, men för avancerade grader är det väldigt viktigt att vara specifik. En skola som har en utmärkt allmän Environmental Studies program är kanske inte så högt rankad som den skola som erbjuder en miljö Water programmet Resource Management.
  • Tänk på din karriär mål, och hur den grad du väljer kommer att hjälpa dig att nå dessa mål.
 2. 2
  Använd internet. Använd Google för att söka på skolor som erbjuder en examen inom ditt område, och ta reda på hur online högskolor jämföra med varandra.
  • Till exempel, Online utbildning databas rankas och [Guide till online skolor de bästa online högskolor, plus en hel del mer information som kan hjälpa dig att välja rätt college.
 3. 3
  Eliminera de högskolor som inte passar. Vissa online institutioner kan ha oöverkomligt branta prissättning, eller kräver tid engagemang som du inte kan matcha. Om en högskola inte uppfyller dina kriterier, skrapa det utanför listan.
  • Läs om asynkron kontra synkron lärande. Synkron lärande möjliggör interaktion i realtid på nätet medan en asynkron klass tillåter mer flexibilitet när du kan sitta ner och arbeta på lektionerna.
 4. 4
  Fokusera på din topp 3 val. Ta dig tid att forska och läsa om de program de erbjuder inom ditt område, både för att avgöra om det är rätt plats för dig, och om det är en väg du är verkligen glada över att driva.
  • Ta reda på vad Förkunskaper du behöver för varje skola. Dessa kommer att variera, och kan ha en inverkan på ditt val.
 5. 5
  Gräv djupare. Ta reda på om skolans certifiering och ackreditering. [Ww.detc.org Den Avstånd Utbildning rådet] vanligtvis hanterar mycket av online skola ackreditering, och är en utmärkt resurs för din online college forskning.
 6. 6
  Kontakta era skolor. Efter att ha gjort grundlig research, kontakta de skolor som gjort din del. Prata med någon i Antagningsenheten avdelningen om deras krav, deras ansökningsförfaranden, och allt annat de känner att du borde veta som är unik för sin institution.
 7. 7
  Fyll i ansökningsblanketterna. Fylla i formulären för dina slutkandidater, betala din ansökningsavgift, och invänta resultaten.
  • Om din ansökan godkänns i alla dina college val, måste du fatta ett beslut-men har gått igenom processen för eliminering, kommer du att ha en klar uppfattning om dina första, andra eller tredje val.
  • En skola representant kommer att kontakta dig och gå igenom processen för registrering.
 8. 8
  Lycka till! Kom igång, gå till skolan, och förtjäna den grad!

Tips

 • Kontakta alltid en skola direkt innan du lämnar dem några pengar, och göra din forskning i förväg så att du vet vad som väntar.
 • Många "tegel och murbruk" högskolor som Harvard, MIT, Berklee College of Music, och mer, erbjuder online klasser, både betalda, för graden-orienterade, och gratis, för den person som bara gillar att fortsätta sin utbildning hela livet. De flesta traditionella universiteten har hemsidor: om man intresserar dig, besök deras hemsida och se vad de har att erbjuda.
 • Håll en dagbok om din forskning, så att du kan gå tillbaka till det när som helst. Efter forska 50 eller 60 högskolor, kanske du minns inte på rak arm som var det bästa partiet skolan, som hade den mest gynnsamma kvoten män: kvinnor, eller som hade det bästa programmet.

Varningar

 • Var försiktig med platser som skickar dig ett diplom för en summa pengar. Ytterst är det inte värt kostnaden och kan vara en karriär fara om en arbetsgivare får reda på att du har ett falskt diplom.