Wko

Hur du tar online klasser distansundervisning

Online klasser erbjuder ett bekvämt sätt att göra många fullt ackrediterade klasser, intyg och examina, men de är inte en lätt väg ut. Om du är ny till online klasser, ställa frågor och fundera över dina mål innan du försöker kurser online. Information för high school och college studenter.

Steg

Hur du tar online klasser distansundervisning. Se online-lärande passar din lärstil.
Hur du tar online klasser distansundervisning. Se online-lärande passar din lärstil.
 1. 1
  Se online-lärande passar din lärstil. Online klasser innebär normalt massor av läsning och skrivning. Om du inte lär sig så väl från läsning eller ogillar skrift, har du en svårare tid att lära på nätet. Allt "sade" i online klassrummet är skriven i form av meddelanden. En fördel med detta är att det eliminerar anteckningar. Varje ord fångas i en online klassrummet och kan oftast hänvisas till under kvartalet för att hjälpa på prov, uppsatser och projekt.
 2. 2
  Var realistisk om dina datorkunskaper och tillgång till dator. I de flesta online klassrum du förväntas att använda standard Internet-verktyg såsom en webbläsare och e-post, och kan krävas för att hämta och installera ytterligare programvara på din dator. Du kan behöva regelbundna (oftast dagligen) tillförlitlig tillgång till en dator och Internet. Du behöver grundläggande datorkunskaper, för att kunna spara, byta namn och hantera filer och kopiera och klistra in text.
 3. 3
  Noggrant välja en högskola eller ett universitet eller virtuella gymnasiet. Se till att programmet är ackrediterat eller rekommenderas av din skolkurator och att examens-, utbildnings eller klasser som erbjuds uppfyller dina utbildningsmål. Leta efter en mogen online-program med ett rikt utbud av kurser som leder till kompletta examina eller certifikat. Se till att skolan ger pedagogiskt värde som uppfyller dina finansiella behov. Tillbringa tid att gå igenom webbplatsen för att ta reda på vilka andra tjänster finns tillgängliga online. Detta är viktigt för studenter som kanske sällan (eller aldrig!) Satte sin fot på campus. Leta efter online teknisk support och rådgivning, ekonomiskt stöd, registrering och en online-bokhandel och bibliotek.
 4. 4
  Du kan upptäcka många community college har gått in i internet lärande på ett bra sätt... men vara medvetna om undervisning och avgifter. Community college får ta ut högre avgifter för "ur distriktet" studenter. Det finns några (till exempel, Oakton Community College i Desplaines, IL) som inte diskriminerar mellan "i distriktet" och "ut ur distriktet" studenter på Internet kurser. "Ut i distrikt" är studenter betalar samma som "I distriktet" studenter. Detta kan vara en stor besparing för många som vill ta flera Internet-baserade klasser från en ackrediterad institution.
 5. 5
  Räkna med att arbeta och delta. Online klasser kräver normalt samma mängd arbete och interaktion som en traditionell akademisk kurs. Planera att spendera 5 till 12 timmar varje vecka på den klass beroende på svårighetsgrad och dina förmågor. Bra online kurser skapar aktiva virtuella klassrum och studenterna förväntas delta i veckans diskussioner och inlämningsuppgifter och online gruppaktiviteter. Många klasser förväntar dig att kunna kontrollera e-post och logga in i klassrummet ett antal gånger varje vecka.
 6. 6
  Sätt upp realistiska förväntningar för online-kurser. Schemalägg tid för personliga nödsituationer och datorproblem. Meddela din instruktör så snart du inser att du har ett problem som kan leda till att du missar tidsfristen för ett uppdrag eller test.

Råd

 1. Arbeta med en college rådgivare eller skolkurator att ta reda på vad online-kurser du kan ta och vad examina eller certifikat du kan slutföra nätet.
 2. Fråga om stipendier.

Varningar

 1. Inte förhala: Eftersom online klassrum erbjuder mer flexibilitet, eleverna måste ha starka egna ledaregenskaper. Det är bäst att skapa en regelbunden tid under hela veckan, fri från distraktioner, att koncentrera sig på din online-klass.