Wko

Hur man skriver historiska romaner

Att skriva är en hobby för vissa och en smärta för andra. Även om det kan ta ett tag att alla kan skriva. Anta att du måste skriva en kort historisk fiktioner berättelse för samhällskunskap eller språk konst. Hur du går om att göra det? Här är några råd.

Steg

Hur man skriver historiska romaner. När du väljer ditt ämne och sedan göra en story line.
Hur man skriver historiska romaner. När du väljer ditt ämne och sedan göra en story line.
 1. 1
  Välj ett ämne. Det ska handla om tid att du har lite bakgrund om eller åtminstone vill lära. Om du väljer något du inte gillar är chansen att du kommer att förlora intresset och göra ett dåligt jobb. Om det är ett tilldelat ämne sedan bara göra ditt bästa.
 2. 2
  När du väljer ditt ämne och sedan göra en story line. Detta bör inkludera dina egna konfektionerade tecken (dur / moll), inställning (tid / plats) tomt, och upplösning (slut). Du kan göra detta på många sätt. En fyra kvadrat, web... Fråga din lärare som skulle vara det bästa för dig.
 3. 3
  Ta anteckningar med hjälp av fraser, inte plagiera inte.
 4. 4
  Gör en ny bana för varje kategori. En för tecken... etc. Inkludera detaljer och info om det. Skriv inte i meningar inte är nödvändigt. Om du tror du kommer att ha svårt att sätta i detaljerna.
 5. 5
  Nu kan du göra en ny bana och sätta in detaljer. Kanske pratar mellan karaktärer... Beskriv inställningen ex. Träden var en härlig grön den enda gröna du kan se på våren när allting vaknar upp från vintern.
 6. 6
  Om du placerade dubbla när du skrev din första utkast redigera dina förslag och lägga in anteckningar. Kanske du glömde ett faktum eller något. Om du inte har dubbla utrymmet sedan njuta av att läsa trånga skrivande.
 7. 7
  Gör ett nytt förslag, inklusive de ändringar som du har gjort.
 8. 8
  Läs om det nya förslaget. Kontrollera det för något som var i dina banor du kanske har glömt.
 9. 9
  Gör en bra kopia. Du kanske vill att din lärare för att se över den för att se vad de säger. Om det är bara för skojs skull har en kompis hjälpa dig. Låt dem inte skriva det. Det är din historia - ta den feedback de ger dig och räkna ut hur man bäst kan integrera de förslag du tycker är giltiga.
 10. 10
  Gör en slutlig kopia. Kontrollera att det inte finns några misstag.
 11. 11
  Du kan skriva in det i en skrivtävling i ditt område, även om det var för skolan.

Tips

 • Använd endast fakta från tillförlitliga källor.

Varningar

 • Plagiat, kopiera andras ord eller idéer, är olagligt och du kan få i svåra problem!