Wko

Hur man skär stängning kostnad när man köper ett hem

Att köpa ett hus är en dyr strävan. Att spara till en handpenning ofta tar potentiella bostad år och det brukar ta 30 år att betala av ett bostadslån. Lades till handpenningen och amorteringar varje månad är en annan stor kostnad som kommer med att köpa ett hus: avslutande kostnader.

Utgående kostnader är kostnader i samband med köpet av ett hem. De kommer från avgifter från en inteckning långivare, en fastighetsmäklare, ditt försäkringsbolag och din kommun. Typiska avslutande kostnader inkluderar: titel försäkring, bedömning avgift, en kontrollavgift, pekar på inteckning, en kredit rapport, advokatkostnader, skatter, och mer. De är avgifter som måste betalas med kontanter på balansdagen.

Lyckligtvis finns det ett antal sätt att minska avslutande kostnader när man köper ett hem. Med hjälp av tipsen nedan och med tanke på att du kan förhandla dig igenom en stor del av köpprocessen hjälper dig att försäkra att du inte betalar för mycket i avslutande kostnader.

Steg

Hur man skär stängning kostnad när man köper ett hem. Förhandla om priset på hemmet.
Hur man skär stängning kostnad när man köper ett hem. Förhandla om priset på hemmet.

Förhandla med säljaren

Typiska avslutande kostnader är cirka 2-5% av köpeskillingen i hemmet. Så på ett 74630€ hem, kommer de sista kostnaderna vara mellan 1500€ - 3740€. Lägg detta belopp till en typisk handpenning på 20%, eller 14930€ och det är lätt att se varför en bostad vill begränsa avslutande kostnader så mycket som möjligt.

 1. 1
  Förhandla om priset på hemmet. Att köpa ett hus är en serie av förhandlingar, är det första som med säljaren. Förhandla en köpeskilling för hemmet som du har råd att gå långt för att hjälpa dig att minska din avslutande kostnader, eftersom många av de avslutande kostnader är förknippade med inköpspriset för hemmet. Håll dina avslutande kostnader i åtanke när du sätter sig på en slutlig köpeskilling-ett par tusen dollar kanske inte verkar så mycket när du köper ett hundra-tusen dollar hem, men det kan betyda skillnaden mellan hanterbara avsluta kostnader och ett belopp som du kan inte råd med.
 2. 2
  Förhandla som betalar avslutande kostnader. Förutom att förhandla om köpeskillingen, kan du förhandla även att få säljaren betala hela eller en del av dina stänga kostnader. Det kanske låter konstigt, men ofta en säljare kommer att vara villiga att "betala" en köpare för att slutföra försäljningen. En säljare betalar köparens avslutande kostnader innebär att köparen har större incitament att stänga affären på hemmet, vilket gynnar säljaren eftersom de får betalt köpeskillingen förr. Observera att genom att be säljaren att betala dina avslutande kostnader, är du i huvudsak att sänka inköpspriset för hemmet, så ha det i åtanke när man förhandlar om inköpspriset för hemmet.

Shoppa för långivare

 1. 1
  Hitta den bästa räntan och lägsta avgifter. Det är praxis för en köpare att shoppa runt för bästa räntan för ett lån, men för avslutande kostnader ändamål är det också viktigt att leta efter de lägsta avgifterna. Långivare ut ett antal av avgifter vid stängning, men beloppet varje långivare avgifter för varje objekt kan variera.
 2. 2
  Se till att granska din god tro uppskattning innan du gör några åtaganden. Vid den tiden du är kvalificerad för ett bostadslån (en inteckning), är din långivare krävs för att ge dig en god tro uppskattning av dina stänga kostnader. Denna beräkning innehåller de avgifter som långivaren kommer att debitera dig på din sista. Jämför olika långivare avgifter och välja den långivare som har rätt blandning av en låg ränta och låga avgifter. Du kan ofta förhandla några av de avgifter som långivaren debiterar, så glöm inte att be din långivare representant om du kan få en bättre affär.

Acceptera en högre låneräntan genom att inte betala poäng

Punkter på ett lån är en av de största avslutande kostnader. Lån poäng betalas till långivaren och är lika med 1% av det totala lånebeloppet. Poäng är också känd som lånet originering avgift. På en 74630€ inteckning 1 poäng motsvarar 750€.

 1. 1
  Välj en no-point inteckning. Detta innebär att du inte kommer att betala punkter vid stängning, och därmed på ett 74630€ inteckning du kan spara 750€ eller mer. Avvägningen utan-poäng bolån är att de är kopplade med en högre ränta.
  • Det enda sättet att avgöra om en no-punkt inteckning är värt är att göra matten och avgöra om en något högre ränta under loppet av lånet är värt att spara pengar på att betala punkter.
  • Som en allmän regel, om du tänker att äga hem för en kort tid, kan en no-punkten inteckning vara det bästa alternativet.

Stäng senare i månaden

 1. 1
  Schemalägg din sista så sent i månaden som möjligt. Långivare kommer att samla intresset för innevarande månad vid stängning, så ställa in sista dagen för så sent i månaden som möjligt för att se till att detta belopp är lågt. Avslutas i början av månaden innebär att du betalar för en hel månad av intresse, men stänger i slutet betyder att du bara betalar en bråkdel av en månad värda intresse.

Tips

 • När du börjar funderar på att köpa ett hus, är det en bra idé att tänka på hur mycket pengar du kommer att behöva ha tillgång till stängning utöver din handpenning. En online stängning kostnad kalkylator kan hjälpa dig att få en realistisk bild av hur mycket pengar du behöver ha till hands när du stänger på ditt hem.