Wko

Hur köper en skatt kvarstad certifikat

Om du är villig att göra dina läxor, kan du tjäna en bra avkastning på dina pengar utan en massa risker.

Steg

Hur köper en skatt kvarstad certifikat. Gör en lista över alla länets tingshus du är villig att besöka.
Hur köper en skatt kvarstad certifikat. Gör en lista över alla länets tingshus du är villig att besöka.
 1. 1
  Gör en lista över alla länets tingshus du är villig att besöka. Få adress, telefonnummer och hemsida. En resurs som du kan använda är den Riksförbund av län (NACO) webbplats Hitta ett län "karta. NACO är den enda nationella organisation som företräder landsting i Europa.
 2. 2
  Ring eller gå till varje domstol hus och be kassör hur utmätningar och uteblivna skatte hanteras. Det varierar per län. Vissa län säljer inte certifikat skatt kvarstad, utan de säljer skatt gärningar. Ibland processen är mycket komplex.
  • Om domstolen huset har ett bibliotek, be kassören vad sektionen lagen återfinns i, och studera lagboken för att få information om hur avseende skatter hanteras i länet. Du kanske kan hitta avsnittet på nätet.
  • Alternativt, anlita en lokal advokat som har hanterat ärenden skatt kvarstad för att förklara processen till dig för ett par timmar.
 3. 3
  Förhandsregistreringen för skatt kvarstad försäljningen av ditt val. Försäljningen är vanligtvis en gång om året. Vanligtvis måste du närvara personligen. Vissa stater nu håller sin skatt kvarstad auktioner på nätet, såsom Arizona.
 4. 4
  Ta reda på det tillgängliga betalningssätt för panträtter. Antingen du bjuda ner räntan, trissa upp beloppet, eller har en round robin eller lotteri typ av försäljning. Ta reda på i förväg vilken typ av försäljning länet håller.
 5. 5
  Gör din hemläxa:
  • Titta på posterna för den egendom som du bjuder på och kör med den för att se precis vad det är, i vissa stater kan ibland sluta med fastigheten om ägaren inte betalar skatt.
  • Överväga de risker som kan skada din avkastning på investeringen. Det finns många saker som kan göra det fastigheter som säkerhetskopierar din investering värdelös eller en skuld. Hemmet på fastigheten kunde brinna ner, den nuvarande innehavaren kan förstöra det, kan det finnas miljöförorening, kan det tas i beslag på grund av brottslig verksamhet på fastigheten, etc. (Det kan finnas en IRS kvarstad på egendom, dock länet avseende skatter supercede även IRS panträtter) Det finns också den potentiella kostnaden för att utestänga och avhysa den kvarleva i besittning,. kanske du också möta en inledande kamp i konkurs domstol.
 6. 6
  Närvara vid försäljningen skatt kvarstad, och dubbelkolla riktigheten av länet listorna.
 7. 7
  Var noga med att ta reda på de lagar och tidpunkten för skatt kvarstad inlösen.
 8. 8
  Köpa skatt intyg over-the-counter: Det bästa sättet att undvika anbudsförfarande vid den årliga skatt försäljning, vilket kan förstöra antingen den maximala potentiella avkastningen eller den extra säkerhet som en investerare kan få när man köper en skattsedel, är att köpa en sådan intyg över disk. I stater som anses "ren intyget anges" (med vissa undantag såsom Missouri), kan dessa skatte certifikat som inte säljs på den årliga skatten försäljning köpas över disk. Det finns undantag, men detta görs vanligen på länsnivå. Investerare köper dem från samma tjänsteman som genomförde den årliga skatt försäljning, och undantag även tillämpas i vissa stater.

Tips

 • Var inte blyg. Prata med så många av de andra anbudsgivarna som du kan i försäljningen för att läsa mer.
 • Observera att krav på 18% som säkrats fullt ut räntor på stora lån är till stor del, men inte helt, falskt. Mestadels vad du hittar är små 40 0,00€ uteblivna avlopp räkningar som ska betalas nästa faktureringsperiod. Är det värt att köra en timme för ett skott på 18% på 40 0,00€ för 3 månader?

Varningar

 • Din investering är inte flytande.
 • Många människor köper avseende skatter och anteckningar inteckning förväntar sig att få ett hus om skatten aldrig betalas. Sällan går fastigheten till avskärmning, vilket inte betyder att lien är en dålig investering, bara inte går att tänka att du får ett hus från det.