Wko

Hur köper hyresfastigheter

Att köpa hyresfastigheter kan vara ett utmärkt sätt att bygga din förmögenhet. Men som i de flesta fastighetsinvesteringar, är det ibland svårt att veta om du har hittat en bra affär - särskilt den första gången. Här är några saker att titta efter för att vara säker på att hyra är en stor investering.

Steg

Hur köper hyresfastigheter. Låga underhållskostnader byggnader.
Hur köper hyresfastigheter. Låga underhållskostnader byggnader.
 1. 1
  Läge. Om trafiken är tyngre, hyror är lättare att hyra. En skylt kommer ofta dra mer respons än en annons i tidningen. Om det är en trevlig plats, kommer det hyr oftast snabbare. Detta gäller även platser nära bekvämligheter.
 2. 2
  Numbers. Kör siffrorna. Få varenda bekostnad figurerade i dina beräkningar, och vara säker på att du kommer att ha ett positivt kassaflöde från start. Några saker att sätta i dina beräkningar är avbetalning, skatter, försäkringar, underhåll, förvaltning, verktyg och reserver. Det största misstaget är att inte budget nog för reserverna. Minst 75€ per liten enhet per månad för ombyggnad, vakanser och tak ersätter måste hållas och minst 150€ dollar per månad måste budgeteras för stora enheter per månad.
 3. 3
  Höga huspriser. Titta i städer med höga bostadspriser, eftersom detta skapar hyra efterfrågan. Vad gör man när de inte har råd att köpa? De hyr.
 4. 4
  Låga underhållskostnader byggnader. Undvik ceder-shake tak och trä-sidig byggnader. Se bortom löpande kostnader till hur mycket underhåll byggnaden behöver. Lågt underhåll innebär mindre huvudvärk och mer vinst.
  • Hög underhåll byggnad har många historier, trappor, hissar, platta tak, källare. Stora enheter har mer underhåll än mindre enheter. Och mycket små enheter som ungkarlslyor tenderar att ha fler lediga platser så mer tid går åt städning, målning och visar. Medelstora enheter i en stor plats har minst underhåll och de minst vakanser.
 5. 5
  Bra hyra historia. Be att få se den hyra historia. Notera hur långa invånare bor i genomsnitt, och hur väl de betalar i tid.
 6. 6
  Nedan marknadshyror. Köpa hyresfastigheter med under-marknadshyror innebär att du får höja hyrorna. Hyreshöjning innebär att du omedelbart höja värdet, eftersom hyresfastigheter värden baseras på inkomsten.
 7. 7
  Överensstämmer med zonindelning och koder brand. Har det inspekteras, och be lokala tjänstemän om det finns några problem.
 8. 8
  Mindre än 20 år gammal. Detta är något godtycklig, men om du begränsa din sökning till nyare byggnader, kommer du att bli mindre benägna att ha byggregler och underhållsproblem.
 9. 9
  Ägare / manager som är av staten. Dessa egenskaper är ofta de bästa erbjudandena, eftersom det är svårt att förvalta en fastighet från långt borta. En av staten säljaren är ofta mer intresserade av en snabb försäljning än ett högt pris.
 10. 10
  Stadsdel är stabil eller förbättras. Stabil är okej, men om du kan köpa i en stadsdel som är bättre, kommer du hyr enheterna lättare, och därmed få automatisk värdestegring med tiden.

Tips

 • Fastigheter med smutsiga exteriörer är lättast att öka i värde med färg och växter.
 • Jag beräknar vanligtvis priset per kvadratmeter (Pris / kvadratmeter) och jag kommer att gå ut och titta på de fem fastigheter i ett område med det lägsta priset per kvadratmeter. Detta hindrar mig från över att betala för en fastighet eller har banken vänder mig ner för den egendom som dyra.
 • Fastigheter med trasiga inventarier, trasiga fönster, skalar måla och brist på blommor är lättast att piffa upp. Undvik egenskaper som stod i brand eller som har stora strukturella skador när du startar. Ta bort en olaglig enhet kan vara enkelt och så kan fastställa en sprucken stiftelse. Jag fick en stiftelse upp och stagas med stor cement stöd för 1800€.