Wko

Hur man identifierar ordklasser

De delar av tal förklarar sätt ord kan användas i olika sammanhang. Varje ord i det engelska språket fungerar som åtminstone en del av tal, många ord kan tjäna, vid olika tidpunkter, som två eller flera delar av tal, beroende på sammanhanget.

Steg

Hur man identifierar ordklasser. Förstå att substantiv och deras "partners" är följande.
Hur man identifierar ordklasser. Förstå att substantiv och deras "partners" är följande.
 1. 1
  Förstå att substantiv och deras "partners" är följande:
  • Ett substantiv är ett ord eller en fras som namnger en person, plats, sak eller idé. (Fred, New York, bord, skönhet, exekvering). Ett substantiv kan användas som omfattas av ett verb, föremål för ett verb, ett identifierande substantiv, föremål för en preposition, eller appositive (en förklarande fras tillsammans med ett ämne eller föremål).
  • Ett adjektiv är ett ord eller en ordkombination som modifierar ett substantiv eller pronomen. (Blå-grön, central, halvfärdig, tillfälligt). T.ex. i bruk, "blue-green handväska" (modifierar substantivet "handväska").
  • Ett pronomen är ett ord som ersätter ett substantiv och hänvisar till en person, plats, sak, idé, eller agera som nämndes tidigare eller som kan härledas ur sammanhanget av strafftiden (han, hon, den, det). Ett pronomen kan också komma före ett substantiv, som en form av modifiering, t.ex., "hennes bok", "hon" är en possessiva pronomen för att indikera vem boken (substantiv) tillhör.
  • En preposition är ett ord eller en fras som visar förhållandet mellan ett substantiv till ett annat element i meningen (på, av, på, till, från, med), t.ex., "jag lägger pengar i min plånbok" - "i" är en preposition.
 2. 2
  Tänk på en preposition som allt som en larv kan göra för ett äpple.
 3. 3
  Vet att ett verb eller dess modifierare är:
  • Ett verb är ett ord eller en fras som uttrycker handling och länkar. Verb kan vara transitiv, kräver ett objekt (objekt = "henne", i "Jag träffade henne"), eller intransitive, kräver endast ett ämne ("Solen stiger"). Vissa verb, som känsla, är både transitiva ("Feel tyget") och intransitive ("jag fryser", där kylan är ett adjektiv och inte ett objekt).
  • Ett adverb är ett ord som modifierar ett verb, ett adjektiv, eller annat adverb (långsamt, envist, mycket). T.ex. i bruk, "jag sprang långsamt" (ändra verbet RAN).
 4. 4
  Lär att Connection ord eller ord utropstecken är ordklasser också.
  • En förening är ett ord som ansluter andra ord, fraser eller meningar (med, men, eller, på grund). T.ex. i bruk, "Jag gillar katter, men jag gillar inte hundar" ("men", här är en samordnande konjunktion), "jag gick utanför, trots att det regnade" ("även" används som ett underordna tillsammans ).
  • En interjektion är ett ord, en fras, eller ljud som används som ett utropstecken och kan stå av sig själv (Åh, Herre, fan, herregud). Också känd som en "utlösning", t.ex. "Balderdash!". Det är inte grammatiskt relaterad till resten av meningen.

Tips

Varningar

 • Lita inte på dessa definitioner ensam. Du måste sätta betydelser och exempel på ett sätt som du förstår.