Wko

Hur man gör bra i en high school engelska klass

Så du har angett High School och du undrar om din engelska lärare. Du har hört olika saker om klassen, men du vet inte vad jag ska tro. Du försöker få åtminstone en 3,5 i år och du vet att du behöver ett "A" i sin klass för att göra det. Såhär:

Steg

Hur man gör bra i en high school engelska klass. Stanna för extra hjälp efter skolan.
Hur man gör bra i en high school engelska klass. Stanna för extra hjälp efter skolan.
 1. 1
  Läs! Spendera cirka 20 minuter att läsa hemma varje dag. Du kommer bli förvånad över hur mycket ordförråd kommer du att lära och hur mycket bättre ditt skrivande kommer att bli.
 2. 2
  Ställ frågor! Ingenting behagar en engelsk lärare mer än en fråga om ämnet till hands. Om du ställa frågor, kan du lära dig vad som händer, om du inte vet, så fråga! Det visar att du är engagerad i materialet och du kan lära dig något genom att ställa en bra fråga.
 3. 3
  Stanna för extra hjälp efter skolan. Om du vill förbättra någon aspekt av skrivande (ex: introduktioner, avhandling uttalanden, grammatik), sedan be läraren om extra hjälp. Han eller hon kommer att umgås med dig efter lektionen hjälper dig att förbättra.
 4. 4
  Ta en anteckningsbok / pärm och penna / penna till klassen, kom till klassen i tid, slutföra allt arbete, uppmärksamma (ingen textning, videospel, etc). Skriv förfallodagar ner om du hittar dessa datum svårt att komma ihåg.
 5. 5
  Gå utöver din lärares förväntningar. Till exempel, om hon ber om 400 ord om den tidiga barndomen av en viss poet, kan du göra 600 ord, med inkluderade bilder framhäver personens barndom milstolpar. Gör mer än förväntat av dig. Det låter läraren vet att du är kapabel att göra arbetet

Tips

 • Prata med din lärare efter klass om något som diskuterades i klassen som du trodde var intressant eller var förvirrande. Detta kommer att klargöra frågan i ditt sinne och låta för läraren att förklara sig själv igen (om han var förvirrande första gången).
 • Visa bryr dig om klass, inte text eller slappa av. Var uppmärksam och ta anteckningar, du kommer att lära dig något intressant.
 • Delta i klassens diskussioner om böckerna din klass har läst. Stötta dina åsikter med citat från boken, eller göra kopplingar till andra böcker klassen har läst. De flesta lärare ger deltagande kvaliteter, och dessa kan verkligen hjälpa till att få upp ditt slutbetyg.
 • De flesta lärare är imponerade av djupa tankar och intellekt, försöka visa dig veta om aktuella händelser, kan du relatera till din nuvarande bok eller text.
 • Lärarna vill att du ska vara väl läsa så läs på om klassisk litteratur, såsom The Scarlet Letter, To Kill a Mocking Bird, och Borta med vinden, och prata om dessa böcker.
 • Uppmuntra dina studiekamrater. Om du hjälpa och uppmuntra dem, kommer de att göra samma sak för dig. Och vem vet när du kan behöva hjälp av en klasskamrat för att förstå ett svårt begrepp eller uppdrag.

Varningar

 • Undvik att göra uppdrag sista minuten. För att få ett "A" du behöver för att göra ditt allra bästa. Det är svårt att göra ditt allra bästa på 2:30 på morgonen kvällen innan ett uppdrag beror, på bussen på väg till skolan, eller under din matte klass.
 • Aldrig fuska eller plagiera! Om du ertappas med att fuska eller plagiera du får ett automatiskt noll för uppdraget och kommer sannolikt att hänvisas till förvaltningen. Medan det går att studsa tillbaka och ändå få ett "A" med en nolla på ett uppdrag är det mycket svårt, för att inte tala om att din lärare aldrig kommer att lita på dig igen.
 • Skärklass kommer att sänka din klass - du kommer att gå miste om värdefull klass material och kommer att vara kvar när du bestämmer dig för att gå med i klassen. Plus, gör det din lärare arg när du klipper hans klass. Om din lärare får reda på det, kommer han eller hon bli upprörd med dig.

Saker du behöver

 • Din hjärna
 • Penna och penna
 • Notebook
 • En tyst läsning bok
 • Mod att ta risker
 • Bestämning