Wko

Hur man gör tid pengar del

Vissa människor har små barn hemma och kan bara arbeta deltid, vissa har heltidsjobb men väljer att arbeta deltid för att tjäna extra pengar och andra har gått i pension och planerar att återvända till arbetet på deltid, eftersom de tycker att det är omöjligt att leva på små pensioner eller social trygghet. Oavsett din anledning till att söka arbete, det finns många sätt att tjäna tid pengar del.

Steg

Hur man gör tid pengar del. Tänk på vad du vill göra.
Hur man gör tid pengar del. Tänk på vad du vill göra.
 1. 1
  Tänk på vad du vill göra. Om du planerar att arbeta deltid, är det alltid bäst att hitta något spännande, lukrativa och flexibel.
 2. 2
  Bestäm om du vill arbeta deltid hemifrån eller om du föredrar att komma ut ur huset för ett par timmar varje dag.
 3. 3
  Överväga dina alternativ för deltidsarbete.
  • Du bör överväga de kvalifikationer du har och bestämma vilka faktorer som kan påverka vilka typer av jobb du kan göra. Äldre människor som vill tjäna extra pengar kan behöva ta sin hälsa eller fysiska kondition beaktas innan att arbeta deltid.
  • Kontrollera din lokaltidning för deltidsarbete. Du kan också bläddra online jobbsajter.
  • Lägg upp dina kunskaper och tjänster på anslagstavlor i de allmänna utrymmena i kyrkor, på lokala städare eller i nagelsalonger. Anslagstavlor fungerar bra när du vill göra extra pengar genom barnvakt eller hund promenader. Du kan också erbjuda gräsmattan vård för dina grannar eller närliggande samhällen.
  • Fråga runt. Du kan hitta deltidsarbete genom att fråga familj och vänner om möjligheter. Ofta de bästa jobben gör aldrig det till tidningen.
 4. 4
  Använd din bil för att leverera pizzor. Detta är ett enkelt sätt att tjäna extra pengar, om du är bekant med området och ha en pålitlig bil.
 5. 5
  Springa ärenden till mataffären, apotek eller postkontor för stänger-ins eller människor i hemtjänst bostäder eller senior lägenheter medborgare.
 6. 6
  Ta hand om djuren. Walk, brudgum, älsklings sitta eller styrelse djur. Du kan njuta av att umgås med djur utan att ha ansvaret för att ha en egen.
 7. 7
  Arbete i försäljning. Om du gillar kläder, den senaste stilar och arbetar med människor, hitta ett jobb i en klädaffär. De flesta butiker erbjuder en anställd rabatt på merchandise.
 8. 8
  Vänta tabeller, laga mat eller tenderar bar i en restaurang för att tjäna extra pengar. Denna typ av deltidsarbete kan kräva att du jobbar kvällar och helger, men du kan göra bättre tips under dessa timmar.
 9. 9
  Rena hus eller kontorsbyggnader för att göra tid pengar del.
 10. 10
  Sälj produkter på nätet som du inte längre behöver eller vill ha.
  • Du kan köpa saker från loppisar, auktioner eller butiker sparsamhet och vända dem för en vinst.
 11. 11
  Skriv hemifrån. Om du tycker om att skriva, överväga att bli en frilansande skribent. Ett antal online skrivande möjligheter kan ge dig bekvämligheten och lyxen av att arbeta hemifrån.
 12. 12
  Förbered skattedeklarationer för att tjäna extra pengar.
  • Börja med att göra skattedeklarationer för din familj och nära vänner. Utan den overhead som mest skatt förberedelse företag har, kan du göra mer pengar.
 13. 13
  Tillhandahålla barnomsorg i hemmet. Detta kan fungera bra för dig om du har egna barn att ta hand om under dagen.
 14. 14
  Överväg sy och ge förändringar för kunderna. Om du har en symaskin och njuta sömnad, kan detta vara en naturlig plats för att göra tid pengar del.